78

Nu har jag foto klass igen och vi har inte börjat med något nytt, vilket betyder att man kan chilla hela lektionen, wooopa!!! Surfar runt lite på olika bloggar samtidigt som jag käkar kakor med peanutbutter, super najs! Alla mina lektioner borde vara såhär. Efter skolan och innan träningen så ska jag hänga med Roos till Luckys, USAs Coop, för hon skulle köpa något. Vägg i vägg med Luckys ligger starbucks satt det kanske blir en latte där också innan träningen.
Idag är jag asglad, jag har ingenaning om varför, egentligen borde jag vara fett irriterad över en grej som hände imorse, men jag orkar inte vara irriterad idag. Åt lunch med Roos och vi hade skit kul! Det var ett tag sedan vi hade det såhär kul .. Hade glömt hur glad jag blir av att vara med henne. Fet depp för att hon idag ska berätta för sin värdfamilj att hon vill flytta och byta skola. Jag vill inte att hon ska flytta .. Då kommer jag verkligen vara helt ensam här. Satt i smyg så hoppas jag att det inte kommer funka. Men antagligen kommer hon tyvärr kunna flytta .. Men fram tills dess så tänker jag ha askul med henne! Love you Roos


77

Blir ett litet sent morgoninlägg idag, jag hade inte tid imorse för jag gick upp så sent som möjligt så att jag kunde ligga och dra mig i sängen så länge som möjligt. Nu är jag iallafall i skolan, har video just nu. Vi håller på att planera våran sista film som vi ska göra på ett hockey lag från San Jose. Vi kan inte filma något i skolan eftersom det finns ingenting här som passar till våran video, så att vi har ingenting att göra, satt vi tar det bara lungt. Idag är det onsdag och exakt en månad till min födelsedag vilket ni kunde se i mitt fförra inlägg också hehe. Onsdag är kort dag, vilket betyder att alla lektioner är typ 20minuter kortare, samt raster och allt. Vi slutar 14.30, men jag måste vänta i skolan tills 15.25 då min fotbollsträning börjar. Jag tänker nog sätta mig och kolla på killarna när dom värmer upp, för dom har match idag efter skolan. Hoppas vår coach låter oss kolla lite på deras match, vill ju se dom spela plus jag är trött idag, satt jag skulle hellre kolla än träna själv. Men vi borde ha en ganska enkel träning idag, medtanke på att vi hade match igår och vi har en till match imorn. Men nu ska jag hjälpa min grupp planera.

76

Imorn börjar inte skolan förrän 08.30 satt jag har lite sovmorgon, wohoo. Satt nu ska jag sova och njuta av min sovmorgon. Skolan slutar 14.30 imorn också, fast träningen börjar inte förrän 15.25 satt man har typ en timma med ingenting att göra, vilket suger! Det är det enda negativa med onsdagar. Men det blir säkert bra iallafall. Hörs imorn när jag vaknar!


75


74



Gammal bild på min syrra som jag tog i våras. She is so cool.


73



Du måste ju lätt ha fått din söthet från mig iallafall. Älskar dig!


72



I am so awesome, whatup


71

Om exakt 1månad så fyller jag 17år! Wohoo, fett tagg på att bli ett år äldre, ska bli trevligt. Dock inte lika trevligt att jag inte kommer få spendera den som vanligt med kompisar & familj. Men det ordnar nog sig iallafall. Vart jag än är och vem jag än är med så kommer den 30 december alltid vara min dag! Så det så.



En bild på mig två dagar efter min sextonde födelsedag. Känns som om det var igår när jag tog den här bilden. Jag har inte förändrats så värst mycket, eller vad tycker ni?


70

Nu ligger jag i sängen, hopkurad till en liten boll för att hålla värmen. Elementet i rummet funkar inte, satt det är svinkallt! Drack precis en stor kopp varm chocklad, det var verkligen behövt! Speciellt medtanke på att jag har ont i halsen nu också, då är det alltid skönt att dricka något varmt! Jag tänker iallafall inte lämna min älskade säng på resten av kvällen, förutom om jag behöver mer varm chocklad, eller något annat. Strax börjar kvällens film, Peter Pan.



Det var ett tag sedan jag såg denna underbara Disney film och jag kände att det var dags nu igen.


69

Haha, Mia tog precis min telefon och slog in min kod. Jag vart fett chockad för jag bytte för några dagar sedan, jag menar hur kunde hon veta min kod?! Hahah, hon känner mig så väl, hehe. Min kod är är E L L I btw.. Hahah


68


67

Vinst, vinst, vinst!! Idag så vann vi igen, vi spelade fasikens bra idag. Kan inte fatta att Kennedy alltid brukar förlora när väl ligan börjar. Just nu är det fortfarande bara Pre-Season där vi spelar mot lite enklare lag. Men när sen ligan drar igång så tror alla att vi kommer förlorar alla matcher .. Men alltså jag är inte så säker på det. Vi spelar bra och jag förstår verkligen inte att Varsity vann sin första match på 11år förra säsongen, det känns helt omöjligt. Idag spelade vi iallafall mot Hayward och vi vann ganska så enkelt med 8-2. Min kära lagkamrat Jasmin har börjat kalla mig för Sweden när vi spelar, hahah! Imorgon är det träning och kanske kolla på killarna, för dom har hemmamatch imorn efter skolan. Sen på torsdag är det match igen och jag tror vi kommer behöva gå tidigare från skolan igen, haha wohoo!! Love. Förhoppningsvis är middagen klar snart för jag är döhungrig. Men nu ska jag ta en snabb dusch och sen plugga kemi.


66

Wohoo, chattar på lektionstid, hehe busigt. Saknar alla därhemma fett mycket! Önskar att jag kunde teleportera mig till er. Pratar just nu med Emmy på facebook. Det är så mysigt att få reda på vad som händer där hemma. Lovelovelove


65

Jag håller definitivt på att bli sjuk. Min näsa rinner och jag har ont i halsen. Åh vad jag inte orkar bli sjuk just idag när jag har match och allt. Idag slutar jag skolan klockan två, vilket är en hel timma tidigare, woho! Asglad. Kommer bara vara på sista lektionen i typ 20minuter. Så himla skönt, medtanke på att jag hatar min sista lektion, kemi .. Vem hatar inte kemi? Men en positiv grej är att jag har gjort det som vi håller på med just nu så jag kan det mesta. Jag är faktiskt chockad att jag kommer ihåg vissa grejer från typ sexan till nian. Trodde jag hade glömt bort allt som jag tidigare gjort i skolan, men det har jag visst inte. Tummenupp. Just nu har jag foto, vilket är rättså najs medtanke på att vi inte gör något speciellt. Jag har tagit alla mina bilder, så att nu sitter jag bara och surfar på nätet. Jag är dödstrött och ashungrig, hade inte tid att äta något på lunchen, satt jag måste käka nu. Idag blir det bröd med ingenting på och en energybar, älska att vi inte har någon mat där jag bor. Och jag klarar inte av att äta pizza och hamburgare i skolan längre. Plus att det är rättså dyrt och jag tänker inte betala fem dollar per dag för skräpmat till lunch, då svälter jag hellre.


64


63

Åh vad jag önskar att det va fredag idag, men tyvärr är det bara tisdag. Klockan är strax efter sju och just nu lyssnar jag på The Fray och plattar håret. Snart måste man ju kila till skolan. Ska försöka ta en bild på min outfit idag, ska ju ha min nya tjocktröja, fett najs! Har match idag, satt hörs när jag kommer hem. Förhoppningsvis vinner vi!


62

Nu är det dags att krypa ner under täcket och få lite sömn innan man måste upp igen. Imorn har jag fotbollsmatch klockan tre, vilket betyder att jag måste gå hela en timma tidigare från skolan, wihoo! Älska matcher under skoltid. Tummenupp


61



When I get older, I will be stronger. They'll call me freedom, just like wavin' flags.


60



Så väldigt assnyggt!!


59


58

I januari åker jag till Hawaii för er som inte visste om det. Jag är sjukt taggad på värme & sol! Ska bli underbart att få komma bort i en hel vecka och bara ta det lungt i solen med 60 andra utbytesstudenter ifrån hela vida världen. Jag längtar som bara den. Med tanke på att jag just nu befinner mig i Kalifornien så kan man ju inbilla sig att det borde vara varmt här året om, men då måste jag klargöra en grej. Jag bor i den norra delen och här blir det vinter, inte snö vinter, men vinter. Kallt, grått och ruggigt. Istället för snö har dom regn och ja, inte så värst underbart. Kylan just nu får mig bara att längta ännu mer efter sommar å sol på Hawaii. Datum för the hawaii trip är 21 januari till den 28 januari. Wohoo.



Bild från Thailand 2011. Röd som en kräfta var man iallafall!


57



I love you so much!! You are my bestfriend, my sister.
M y e v e r y t h i n g !


56

Där jag bor nu så har dom våningssäng, vafan är vi fem år eller? Jag vill ha en egen säng, i ett eget rum, med en egen garderob och mer space för mina grejer! Jag hatar att dela rum, jag hatar det så ofantligt mycket. Plus att vi har våningssäng (?!) wtf.






55

Okej, skolan. Vad kan man säga? Lika tråkig som alltid. Tänker inte uttråka er med min dag. Fick veta att jag har ett D i Sciene, oopsi! Jag får inte ha lägre än ett C i skolan enligt EF. Och om Angel (min coordinater) får reda på det och berättar det för EF, så kan jag bli hemskickad .. Okej, mamma om du ser det här. Panika inte!!! Just nu håller vi på med kemi, saker som jag gjorde i åttan / nian, satt just nu har jag allt under kontroll.
Efter skolan, var det fotbollsträning som vanligt, idag var det faktiskt riktigt roligt! Alla brudarna är sköna och tränarna är också sjukt trevliga. Ibland så kan dom vara irriterande, fast det är väl alla tränarne då och då. Men jag tycker iallafall att dom är sköna och dom verkar gilla mig eftersom jag oftast är glad osv. Speciellt Coach Gus, haha han är så himla rolig! När jag kommer gående med typ fem andra tjejer, så säger han hej bara till mig och frågar hur jag mår osv. Haha till dom andra säger han ingenting. Nu är jag hemma och så grymt hungrig!! Ska nog ta mig till köket och titta vad som är ätbart. Sen ska jag väl duscha, göra lite läxor som jag fick idag och sen bara ta det lungt! Låter inte det underbart?



Min första lektion har jag i byggnaden på bilden. Det är ett litet community collage, men det är så grymt fräscht inne. Glad att jag har iallafall en lektion i en fräsch skola! Men iallafall såhär tråkigt väder var det imorse här i Fremont. Det gjorde det inte enklare att gå upp direkt ..


54

Åh vad jag skulle önska att jag bar kunde hoppa ner under täcket igen och fortsätta sova. Men nejnej, jag måste gå till skolan. Usch vad jag hatar att gå till skolan. Vet redan att dagen kommer suga och att jag kommer bli fett irriterad. Vill bara stanna hemma, ligga i sängen, mysa, kolla på någon bra serie och bara fortsätta ha lov!! Oj, är klockann redan så mycket. Hörs när jag kommer hem från plugget / träningen.


53

Mamma, tack för alla fina kommentarer.
j a g ä l s k a r d i g !



Bild på min fina mamma från Thailand 2011.


52

Åh vad jag är deprimerad just nu. Skolan börjar imorgon igen .. Fysatan vad jag verkligen inte vill gå tillbaks dit. Den värsta delen av min dag är när jag är i skolan. Det är jobbigt, tråkigt och helt ovärt att gå dit. Med tanke på att året inte ens räknas för mig där hemma. Åh jag pallar inte. As deprimerad just nu!! Ska gå och fylla minvattenflaska och sen ska jag sova. Men till något asroligt, har precis fått reda på lite schysta datum. Jag tror att 2012 kommer bli en bra år.


51


50


49




48

Här i USA så gör man inte något speciellt på de fyra söndagarna innan jul. Dom har alltså inte advent, vilket är jätte sorgligt! Jag saknar de mysiga söndagarna, då man får tända ett ljus och längta till julafton. Men hoppas alla därhemma hade en bra första advent, min var okej.


47

Jag brukar a l d r i g göra något speciellt med mitt hår. Plattar det bara och sen låter jag det vara. Men imorse så vart jag så grymt irriterad på min lugg som bara va i vägen och såg ful ut, satt jag satte upp luggen såhär;





Jag bara skruvade luggen några gånger och sen satte jag upp det med en hårklämma. Jag gillade det faktiskt, plus att det var skönt att inte behöva bry sig om luggen. Ska nog göra det imorn också. Vi får se hur min oälskade lugg blir imorn.


46





Raider T-shirt och Skinnjacka.


45

Har varit en lång dag, jag är dödstrött, hungrig, sockersugen och lite små frusen. Raiders vann idag vilket var najs. Men som jag sa det var en lång dag och ett lång match. Plus att massa grejer hände på läktarn som gjorde mig ännu tröttare. Några personer började slåss, en kille snubblade på stolarna och gjorde faceplant på marken, började blöta osv. Bara grejer som händer när man åker till Oakland (ghetto). Iallafall skönt att vara tillbaks nu. Slumrade till lite i bilden och det första jag gjorde när jag gick igenom dörren var att gå till mitt rum, hoppa upp på sängen och starta datan. Me gusta!



Bilden är från förra gången jag var på Raider Game, på mig och min värdfarbror som till varje hemmamatch klär ut sig till "Darth Raider". Det är ballt för de flesta vet vem han är och förra året blev han utnämnd till "Årets Fan".


42

Uppe i ottan. Sista dagen på lovet och så måste man gå upp tidigt .. Men jippi. Ska snart dra iväg på Oakland Raider match. Shit va fult det låter på svenska. Menar såklart Raider Game, woohoo! Och för er som inte har en susning om vad det är så ska jag förklara. Min värdfamilj är helt galna i det amerikanska fotbollslaget Oakland Raiders. Vilket gjorde mig till ett fan också eftersom det var det första amerikanska fotbollslaget som jag hört talas om, hehe. Men iallafall idag ska vi iväg och kolla på deras match. Och ah, det va en bra förklaring tycker jag. Det är alltså amerikansk fotboll vi snackar om. Deras matcher är helt galna! Ska försöka ta lite bilder så att jag kan visa hur galet det är. Men nu måste jag fixa mig och sen ska vi åka. Happy Sunday!



När jag kommer hem, så får ni se outfit.


44

Äntligen har jag skypat! Haha, just nu kunde inte livet bli bättre. Jag är super glad och asnöjd med mig själv. Kan inte sluta lé. Nu ska jag snart däcka i sängen, för även om jag är glad osv, så är jag trött. Gäspar som bara den. Satt det blir till att lyssna på lite africa musik, typ wavin flag och wakawaka och sen sova. Imorn ska jag upp astidigt, för att vi ska på Raider Game. Är inte så värst tagg på att gå upp klockan sju, men jag är taggad för matchen. Vi ska dit tidigt, vilket betyder grillning och käk innan, woho maaaaaat! Men nu ska jag sova, medans alla andra där hemma i lilla Sverige ska gå upp, haha. Älska tidsskillnaden!



Bild från Thanksgiving Day.


43



Ge mig!! Så brutalt snyggt, lovelovelove


41


40


& en kamera.


39







Nagellack och eyeliner från Target. Blusen från Macys och hoodie från Cotton On.


38

Nu är jag tillbaks, gah min säng är så mysig, vill bara dö på den nu. Men innan jag dör så ska jag skypea och visa er de fina kläderna som jag köpte på fett bra rea. Haha, man kanske kan säga att jag shoppade på Black Friday iallafall, för det var fortfarande asmycke rea på alla grejerna. Men shit snart är det dags, s k y p e !




Bild från New Park Mall. Där har dom också pyntat för jul.


37


36

Klockan är sju på kvällen här i USA nu och jag ska precis dra iväg till centrum för att små shoppa lite, behöver lite nytt smink satt jag ska kolla efter det och lite sådär. Hoppas jag kommer hem innan tio bara för då ska jag äntligen skypea! Woho, har väntat i två dar, men nu äntligen så blir det skype!


35

Har precis duschat, fönat håret och hoppat i rena myskläder. Älska lördagar när man inte har något att göra. Tänker nu sätta mig framför teven och kolla om det är något bra på gång. Det borde finnas nått man kan kolla på, iochmed att det finns över 900 kanaler. En annan grej jag tycker om med USA, finns asmycket kanaler att välja mellan, tjiho!



Tummenupp för fräscht hår och mysiga kläder!


34



33


32

En av de få anledningar till att jag faktiskt vill stanna kvar i den familjen som jag bor hos just nu är en liten tjej som heter Mia. Hon är min värdkusin och världens sötaste! Vi är super bra kompisar och enligt hennes mamma så går hon runt och säger att vi är bästakompisar till alla, hur söt får man inte bli. Jag har suttit barnvakt åt henne några gånger och det är faktsikt något av de roligaste som jag gjort här i USA. Och medtanke på att hon tycker om mig så mycket och att hon redan börjar prata om hur ledsen hon kommer bli när jag åker hem så kan jag ju självklart inte lämna henne nu!! Därför tänker jag stanna kvar där jag bor nu och bara hålla ut.



Jag och Mia framför Golden Gate Bridge.


31

Det blev inge skype denna morgon heller, pga missförstånd. Men nu har jag och pappa bestämt att det blir ikväll för mig och tidigt på morgonen för dom, satt ikväll då smällere. Äntligen ska jag få se och prata med min älskade familj, wohoo! Grymt taggad.
Jag tänkte bara berätta lite om mitt utbytesstudent år så här långt. Jag har varit i USA i snart fyra månader och det har inte direkt varit bra fyra månader. Jag kom först till en jäkligt cp familj och sen vart det massa drama när jag skulle flytta därifrån. Tänker inte gå in på detaljer för att det är alldeles för mycket. Men iallafall, sen flyttade jag till den familjen som jag bor hos nu. Jag trodde bara att det skulle vara temporärt, jag trodde bara att jag skulle bo här i drygt en vecka eller så, tills EF hittade en ny familj till mig. Men EF satte mig på permanent boende här, vilket var emot min vilja, men cp EF gör som dom vill. Jag hatar EF. Satt nu är jag fast här, men en rumskompis som är helt dum i huvudet. Och min inställning har hela tiden varit att jag vill flytta härifrån, byta stad, stat, skola, familj, allting! Bara börja om på nytt någonannanstans. Men, nu är jag inte så säker på att jag vill göra det, visst min skola suger, men jag kom med i fotbollslaget. Om jag byter skola så kommer jag inte kunna spela fotboll eftersom de har redan haft uttagning. Om jag byter stat kommer jag inte kunna åka till Hawaii. Plus det är bara sex månader kvar. Jag har redan klarat av fyra månader, de andra sex kommer nog gå snabbt som vinden, men lov, hawaii, kanske en till resa .. Och helt plötsligt är det hemgång till min kära Sverige. Och jag har lärt mig så mycket under den tiden som jag har varit här. Jag menar, trodde aldrig att min älskade familj kunde bli så himla grym som den är. Jag kan inte fatta hur bra jag har det där hemma, helt sjukt! De flesta här har bara rest till Mexico och andra delar av USA. Och jag har rest runt i nästan hela världen. Jag har lärt mig att uppskatta det jag har och fasikens vad jag har det bra. Jag längtar hem skit mycket, men jag vet också att snart så kommer jag äntligen få åka hem, träffa familjen, min bästakompis Elli och alla mina andra kompizar. Jag är skit taggad på att åka hem och kan inte ens föreställa mig hur brutalt grymt det kommer bli att gå av flygplanet på Arlanda och se min familj stå där. Bästa dagen, någonsin!



Min älskade bakgrundsbild på datan. Jag skulle göra vad som helst för er två!


30

Godmorgon världen. Jag har precis gått upp, eller nja, jag gick inte direkt upp, hehe. Kröp bara till andra delen av sängen och tog fram datan som ligger så fint på en hylla där. Där jag bor just nu så måste jag dela rum, vilket jag inte är ett stort fan av. Jag är ingen dela rum person. Speciellt inte när rummet är brutalt litet och personen jag delar rum med är sjukt irriterande. I hate it. Men i varjefall, skulle skypea med min älska familj, 20.00 deras tid, och det är väl 11.00 min tid, eller? Nu blir jag osäker, för pappa sa att det var tolv min tid.. hmm, aja. Jag är inloggad på skype satt jag får väl bara hålla ögona öppna och vänta tills han loggar in. Min älskade mamma skulle visst på tjejmiddag, så jag tror inte att jag kommer hinna skypea med henne tyvärr. Så det får bli en annan gång. Min mamma tyckte iallafall att min blogg var super fin, hehe.



En fin bild från San Francisco på mig och min värdkusin Mia.


29


28

Friendship isn't about whom you've known the longest.
It's about who came and never left you side.




27



26

Har precis sett Christmas Carol med Gina och Ron. En ganska hemsk med endå bra jul film! Var visst en amerikansk tradition att se den filmen, satt nu har jag gjort det också. Det finns flera versioner av den filmen, Andrew tycker att den roliga versionen är bäst, jag har bara sett Disney versionen. Men det är inte jul än, satt jag kommer nog se varje version innan denna jul är över. Men hade iallafall en mysig kväll. Ska väl snart sova, inte för att jag måste upp tidigt imorn eller nått. Ska skypea med familjen klockan tolv, satt kan väl vakna.. Klockan tolv, haha.



Lite små äcklig gubbe ..


25




24

En grej som jag har märkt under min tid här i USA är att de alltid är Holidays. I Sverige så måste man ju vänta på högtider, tex. från Halloween så väntar man till Jul osv. Men här så går man direkt från Halloween till Thanksgiving och sen på dirren till Jul. Jag kommer ihåg dagen efter Halloween så tog man bort alla Halloween prydnar och satte fram Thanksgiving grejerna, även fast de högtiderna är en månad ifrån varandra. Men snabbt ska grejerna bort och nya grejer fram. Och sen igår var det Thanksgiving och nu håller min värdpappa på att ta fram jul prydnader. Strumporna är redan upphängda och hela huset är upplyst och man får en najs julkänsla. Alltså jag klagar inte på att de tar fram grejerna, men kommer man inte hinna tröttna på julen innan den ens har börjat?





Såhär ser huset, där jag bor för tillfället, ut. Merry Christmas.. Och så var det en månad kvar tills Jul.


23


22




21




20




Jag bara älskar Forever 21's kläder! Så underbara. Gah, vill shoppa nu!! Men det är Black Friday och de flesta klädbutikerna har inte Black Friday tyvärr.. Så det suger ju grovt.


19




18

Vintern har knappt börjat men jag vill redan ha sommar! Av några få anledningar, det blir varmt igen och man kan ha sommarkläder! Sen så kommer jag även åka hem till min älskade hemstad Stockholm igen i juni. Åh jag läängtar tills jag får krama om mamma, pappa och småsyskonen. Och mina kompisar! Speciellt min bästakompis, jag saknar henne så himla mycket! Nog med hemlängtan nu. Jag vill ha sommar.


17



Jag älskar Converse! Det finns inga bättre skor än converse. Detta är mina två par som jag har här i USA, hemma finns ett till par svarta som tyvärr inte fick plats i resväskan. Jag saknar dom!! Snart så blir det nog till att utöka min converse collektion. Hmm, vilken färg? Vilket mönster? Ska nog kolla deras hemsida right away!


16

Frukost när klockan nästan är två, ah älska en äkta hemmadag!



Tack för Vecko Revyn farmor!


15



Så grymt läckert!! Ge mig detta nu tack


14


13




12




11


10

Vaknade alldeles nyss och till min stora förvåning så skiner faktiskt solen idag! Det var ju ett tag sen sist solen tittade fram, på senaste tiden har det bara varit, grå himmel, regn och bara allmänt dystert och tråkigt väder. Men idag så skiner solen.. Vi får vänta och se hur länge den blir kvar.. Idag har jag ingenting planerat och jag tänker nog inte planera nått heller. Jag är alldeles för trött och jäkligt depp eftersom skolan börjar om bara två dagar.. Två dagar och sen måste jag gå tillbaka dit, ah det suger ju brutalt iallafall! Men nu försöker jag få tag på min la familia så att vi kan skypea.



En liten vacker vårbild som jag tog för några veckor sedan.


9

Fick precis höra av Andrew att tidigare så har folk dött på Black Friday för att folk är så himla galna när dom shoppar. För två år sedan så dog en säkerhetsvakt på Wal Mart av att all shoppinggalningar sprang över honom och han trampades ihjäl. Det hade tydligen också hänt med en tant.. Fett läskigt!! Ännu en anledning till att inte sätta foten utanför dörren (sängen, hehe) imorgon. Kanske ska smsa pappsen nu och säga att vi borde skypea imorgon. Hmm, jag ska nog göra det faktiskt. Det va ju ett tag sedan jag hörde av min älskade familj!


8

Tänkte bara slänga in en snabb notis för alla som inte vet det så kommer jag åka till Hawaii i Januari och ni ska bara veta hur sjukt taggad jag är! Om två månader så kommer jag ligga på stranden på Oahu med 60 andra utbytesstudenter från hela världen och bara softa. Det kommer bli en grym vecka. Längtar som fan!



Förhoppninsvis kommer jag ha tid med surfing också! Det skulle ju va najs


7


6



Båda topparna är från American Eagle Outfitters, som snart kan räknas som min absoluta favorit butik! Fullkomligen älskar deras kläder! Finns AE i Sverige? Om inte, så måste jag verkligen njuta nu när jag har en butik 10minuter från mitt hus. En av de få saker som jag faktiskt tycker om med USA!


5







4





Sämsta bilderna, jag vet. Men såhär såg jag ut på Thanksgiving Day. Linne från H&M, svart kofta från H&M och militär grön jacka från Guess. Jag älskar min jacka förresten! Jag lever i den just nu, haha!


3


2

Nu har jag äntligen kommit hem efter min första Thanksgiving, som jag inte riktigt vet hur jag ska beskriva. Del 1 va helt okej, jag hade träffat den sidan av familjen massor av gånger förut, men jag har alltid haft en liten awkward känsla med dom. Men det var trevligt. Maten var okej, ingen höjdare direkt. Det var bara en familj som jag inte kände igen. Och de hade tre döttrar och en liten 6 månaders bebis. Fick fetaste chocken när Caitlin och Justin berättade att bebisen var den 12åriga dotterns son. Shit asså, 12 år och redan mamma. Satan.. Det kan inte vara det roligaste. Sen drog vi vidare till Stockton för att fira thanksgiving med Ginas familj.
Del 2 va bättre. Roligare människor som jag aldrig förr har träffat. Vi spelade kort och lite andra grejer vilket var mysigt. Maten i del 2 var så mycket bättre! Mer att välja på och mer efterrätt!! Wohoo
Men nu är jag iallafall hemma och super död efter en lång dag. Imorn blir det sängen, sängen och sängen. Tänker inte gå ut och shoppa även fast det är Black Friday. Och för er som inte vet vad Black Friday är, det är en dag då nästan alla butiker har sjukt bra rea, nära 70-80 procent och det gör att alla blir helt galna. Folk har tältat utanför vissa storbutiker som Target och Walmart sen igår och nu har rean precis dragit igång. Det är galet!


1

Idag är det Thanksgiving här i USA och jag hoppas att dagen kommer att bli lyckad. Förresten, hur kan en dag med såhär mycket mat inte bli bra. Jag är taggad inför min första Thanksgiving. Kommer nog bli asbra! Vi ska åka runt tolv till min värdpappas bror för att ha Thanksgiving där först, sen ska vi vidare till min värdmammas mamma för att fira Thanksgiving med deras familj. Så att jag kommer ha Thanksgiving två gånger idag. Hello fetto! Fan vad jag kommer gå upp i vikt idag .. Men den lilla smällen får man ta! Nu ska jag platta håret, sminka mig och sätta på mig lite festliga kläder. Vi hörs när jag kommer hem!


RSS 2.0