308

Lyckades sova en störra del av bilresan, men den var fortfarande lång kan jag säga! Men nu är vi framme i Los Angeles äntligen. Bloggar mer lite senare när jag har internet och tid. Puss så länge! Och ha en super bra nyårsafton.


313

Så, har bara packat en pytte liten bag till L.A. medtanke på att vi bara ska vara där i tre dagar. Men vädret är lite knas, för det är uppåt 28 grader på dagarna men på kvällarna går det ner till ynka 14 grader, så man måste packa för både kallt och varmt. Men jag tror jag är väl förberedd!


Lite av de plaggen som hänger med till L.A.

311

Nu är klockan 04.00, jag hann inte sova något i natt för jag och Caitlin stannade uppe sent och provade sommar kläder inför L.A. och sen kollade vi på en film. Efter det var jag tvungen att ta en dusch och vips så var klockan fyra på morgonen. Satt nu ska jag börja röra mig mot bilden. Vi får se om jag har internet när jag kommer till L.A. eller inte. Men ett litet nyårs inlägg ska det väl bli.
Hoppas att ni får en grymt fet Nyårsafton alla där hemma! Puss så länge!


310

Sjunger till mig själv!! :D



Jag älskar helium! Bästa någonsin.

309

Hej allihopa! Nu har jag precis kommit hem från mitt födelsedags firande. Och oj vad mycket folk det var!! Hela Ginas familj + Rons familj. Vi hade det skitkul. Körde Lasertag och ah. Vann faktiskt över Nick och Justin en gång och jag är fortfarande asstolt!! Haha, men hade en asbra kväll och är super nöjd med allt. + vi vann fotbollsmatchen mot veteranerna med 7-0, och alla våra coacher var med i deras lag, men vi tog dom endå! HAHAHAH!

Fick massa fina grejer också, presentkort på Forever 21, Starbucks och en Fotbollsaffär. Sen en skit snygg väska, lovelove! Godis. Mummaaaaa. Här får ni se allt fint!
De skrev även "Happy Birthday" på min Starbucks mugg, haha!



Fina saker va? Fast inget slår en födelsedag hemma.

306

I år blir det väl samma som varje år, äta nyttigare, spara mer pengar, sluta bita på naglarna (jag är på god väg), fortsätta med fotbollen och hitta ett jobb. Japp, hoppas jag lyckas hålla mina nyårslöften i år, haha!


305

Nu är det ju snart nytt år. Ska bli skönt att börja om från start igen. Nytt år, nya möjligheter. Jag tror 2012 kommer bli grymt fett! Mycket resor. Jag får äntligen åka hem, ah det kommer bli underbart!

Vad gjorde man egentligen 2011? Inledde året med en skidresa till Höglekardalen med klassen. Bestämde mig för att åka till USA ett år (fan vad dumt). Vårterminen i skolan gick rättså snabbt, sen var det helt plötsligt sommar. Det blev en resa till Thailand med familjen. Mys med kompisar, Allsång på Skansen bla. Sen var det hejdå Sverige och hej California, USA. Ett års dag med bästis! High School, Fotboll, allting var nytt och annorlunda. Mycket sköna stunder på Skype. San Francisco med Amanda, det var fett. Jul och Nytt år.
Tycker att 2011 var helt okej, framtills den 3 augusti, efter det så har det inte varit något speciellt. Längtar så tills man får en ny start med 2012. Det kan inte bli annat än awesome!


304

Haha, lite ironiskt men jag försöker sluta med godis och så får jag sjukt mycket i födelsedagspresent. Men det är rättså fint godis satt man kan ju ha de som prydnader och spara de. Det tänker jag nog göra, haha!

Ett paket med choklad från Gina & Ron.


En stor lollipop från Ata  och Papá.

303

Födelsedags Morgonen: Så, Ron och Gina kom in och sjöng för mig lite snabbt för ett tag sedan och då fick jag ett paket med godis. Sen såg jag att klockan var 09.00 så det var dags att skypea med familjen. De sjöng, käkade tårta åt mig och gav mig en fet present. Från mormor och morfar fick jag pengar till New York, och från familjen pengar till New York. I New York ska det shoppas för fullt kan jag säga! Hahah, tack så mycket! Men jag kom i säng ganska sent igår för jag kunde inte somna, så jag är super trött. Satt ska skypea med de om tre timmar igen. Då jag förhoppningsvis har vaknat till liv. Så nu ska jag fortsätta sova en lite stund. Puss!

Ata & Papa, Rons föräldrar kom precis in och sjöng för mig också satt ni vet. Haha


302

Okej, så nu är jag 17år både i USA och i Sverige. Weho! Grattis Emma på sjutton års dagen.



Skönare sjutton åring får man leta efter. Dock så är Elli ganska så skön också. Men skönare sjutton åringar får man leta efter. Jag menar, vår sort är svår att få tag på! One of a kind you know bro'

301

Kom för ett tag sedan hem från Mias hus. Och idag var det extra mysigt att sitta barnvakt åt både Riyo och Mia, för de var lite små trötta. Satt det var perfekt! Riyo somnade som en stock och jag + Mia satt å kollade på film och åt popcorn. Ah, super mysigt!!

Titta så otroligt gosiga de är!


Var bara tvungen att fota Riyo när hon sov! Dösöt!


Mia sjönt "Happy Birthday" till mig. Och hon lät mig faktiskt filma, chockande!!

 

GRATTIS TILL MIG SJÄLV, ÄNNU EN GÅNG!


300

Nu drar jag å sitter barnvakt. När jag kommer hem är det även min födelsedag här i USA. Vi hörs då!


299


I could live in these!!

298

Kom för ett tag sedan hem från träningen. Fick reda på att vi har en match imorn mot alla de gamla varsity spelarna från tidigare år. Jag är taggad för att vi får spela match istället för konditionsträning som vi normalt har på fredagar. Men otaggad eftersom alla kommer träffa sina gamla kompisar och jag känner ingen, satt ah inte så värst kul kanske. Menmen, jag berättade även för Coach att jag inte kommer till träningen på måndag pga LA och ah han var allt annat än glad. Men jag kommer åka till solen så jag är rättså glad! På söndag / måndag kommer det vara 27-28 grader på dagen, kallare på kvällen. Men det betyder att man kan ha shorts på dagarna!!! Wehoo.

Sarah kom precis hit och frågade om jag ville sitta barnvakt igen, för hon måste jobba. Hon jobbar på In & Out, vilket är en snabbmats kedja med hamburgare, typ donken fast godare! Och hon jobbar framtills 01.00 på helgerna, fett sämst. Men aja, satt ska över till de om nån timme och passa kidzen.

Nu är det min födelsedag i Sverige, så Grattis på födelsedagen Emma!


297


296

Nu ska jag dra och äta lite frukost. Hade inte bangat på oreos eller nutella om jag ska vara ärlig.


Jag kan nästan känna choklad lukten ..

295

Godmorgon på er!

Som jag nämnt tidigare så är det min sjuttonde födelsedag imorgon. Den kommer firas med en fotbollsträning och lasertag med lite folk. Alltså, i år blir det ingen normal födelsedag tyvärr. Vilket suger. Men man får väl göra det bästa av situationen som vanligt.

Så vad har jag åstakommit i mitt liv. Hmm, jag har rest en hel del, varit i länder som Frankrike, Spanien, Italien, Cypern, Turkiet, Danmark, Thailand, USA. Och sen nästan alla länder i Europa, en sommar så bilade vi nämligen igenom större delen -  är så lyckligt lottad medtanke på att jag har rest en hel del! Sen har jag spelat fotboll sen jag var en liten gnutte och spelar fortfarande. Kom in på mitt första val på gymnsiumet. Har mer än 100 följare på IG, hahaha! Var tvungen .. Jag bestämde mig för att åka till USA ett år (fan va dumt). Och ah, en kort lista för hela 17 år. Jag har säkert gjort mer saker som man kanske borde nämna, men jag kan faktiskt inte komma å tänka på de nu. Så .. det var nog allt.

I vanliga fall så borde den här dagen vara jätte rolig, jag brukar vara nervös och super taggad inför min födelsedag. Ni vet, inte kunna sova och vara så hyper att ingen orkar med en. Men nu, nej vem bryr sig om min födelsedag. Den kommer ju varje år. Same, same. Känner mig faktiskt en aning deprimerad, när jag börjar tänka på hur jag ska fira min födelsedag. Jag kommer gå till fotbollsträningen för att slippa umgås med min värdfamilj. Sen ska vi spela lasertag, vilket jag tror är som lasergame. Då kan man ju fråga sig, hur gammal tror ni att jag är? 17 år, jag vill mer typ gå ut på middag på min favvo restaurang. Hellre det än att få Födesledags paketet i någon svettig hall med massa ungar. Jag tycker Lasertag / Lasergame kan vara kul om man lirar med några kompisar bara för att det är roligt. Men nu, på min födelsedag? Nejtack! Men det är ju inte jag som bestämmer, de ville köra lasertag och ah jag bara följer med som vanligt.

Nu ska jag alldeles snart skypea med Amanda igen, det ska iallafall bli kul. Höra vad som händer och fötter där hemma. Taggad!!



Första bilden är från Italien 2005 och den andra är från Thailand i somras (2011). Mina pluttizar. Längtar så tills New York då jag får krama om er igen. Ni är bäst!

294

Nu ska jag alldeles snart gå och lägga mig. Blev 8timmars jobb idag, satt jag verkligen så länge..? Kändes längre!! Haha, men det betyder att jag tjänat 80 dollars bara idag, jamen tjenare mittbene! Schysst, schysst. Plus att jag har lite kvar att göra imorn också, kanske kommer upp i 100? Det vore ju isåfall grymt asfett!!

Imorgon på morgonen så ska jag skypea med Amanda igen, superduper grymt! Sen ska jag iväg på träning & göra klart det där med namnen osv. Tror btw att jag kommer åka till LA, jag vet inte hur ska jag säga att jag vill stanna hemma + att jag har inget ställe att bo på. Såå .. hej sex timmars bilresa med Caitlin och ingen fotbollsmatch. Fan asså .. Men nu får man ta å tänka positivt. Det är ju LA, förfasikens. Ska nog kolla upp vad det är för väder där just nu. Hmm, jag hoppas det är varmt! Satt man kan ha shorts och grejer, haha det vore ju super!

Klockan är lite efter midnatt här i USA och imorgon fyller jag 17år. Imorgon ska jag gå igenom vad jag har åstakommit här i livet under mina 17år. Haha, får väl se hur det går. Puss och Godnatt!



293

Haha, jag räknar själv timmarna som jag jobbar. Ska man dra en fuling och kanske lägga på en / två timmar av att man börjar kolla på en rulle eller någe liknande? Haha! Nej, det ska jag inte göra .. Eller? Hmm, det är ju en rättså soft idé, tjäna $10 på att kolla en på film, snacka om lättförtjänta pengar.

292

Hej på er alla!

För ett tag sedan så kom jag hem från min fotbollsträning. Och direkt satt jag mig och fortsatte med "jobbet" Ron gav mig. Det jag gör är ganska enkelt, kollar på lappar, skriver in folks namn / adresser / hur mycket pengar de gav till kyrkan. När jag kom in i rummet så såg jag även två nya lådor fult med kuvert och lappar. Schysst .. Kommer sitta i flera timmar. Men, det borde göra att jag tjänar iallafall 70dollar kanske. Det är fasikens ganska så bra må jag säga! Fast jag har ont i huvudet är allmänt trött efter träning, så det är inte alltför kul att behöva göra den här skiten. Men, det är ju för en god sak - Pengar till mig! Mycket bra.

Kommer antagligen inte kunna åka till LA över nyår heller. Det är tuffa regler med fotbollslaget, om du inte tränar blir det ingen match. Och jag vill spela match!!! Eftersom jag endå kommer missa två när jag åker till Hawaii, jag vill verkligen inte missa fler! Sen gå på någon lame parad där jag måste umgås med Caitlin ännu mer än vad jag behöver en vanlig vardag .. Jag säger nog Nejtack! Men jag har inte riktigt klurat ur vart jag ska bo och hur jag ska säga det till dom .. Men asså killarna är ju fortfarande hemma och ah, Andrew är 21år så han kan väl typ vara min "förälder" i två dagar .. Men ärligt, jag vill verkligen inte åka. Istället vill jag bara vara hemma på nyår, käka lite glass kanske, gå till starbucks, spela fotboll!!
Varför kan jag inte åka till LA?
Vi kommer vara i LA, från lördag till måndag. Paraden är på måndag och efter den åker vi hem. Jag måste vara på träningen på måndagen för att få spela matchen på tisdagen. Vi kommer åka från LA, vid två tiden på eftermiddagen. Min träning börjar 15.35 och det tar sex timmar i bil (sex timmar i bil med Caitlin, vilken mardröm!!). Men som ni ser, så går det bara inte ihop. Spelar hellre fotboll faktiskt ..


De två feta låderna jag har kvar. Vill dö

291

Sitter just nu i sängen och tjänar pengar. Ganska bekvämt må jag säga. Sitter å petar in namn / adresser i Excel. Ganska enkelt, det enda svåra är att se vad fan människor skriver. Sjukt svårt att tyda vissas handstiler. Som tur är kan man dubbelkolla allt med Google Maps, haha!

290

Godmorgon på er! Vaknade av mig själv halv tio idag så nu är mitt dygn tillbaks på normal bra tid. Vilket är skönt! Har precis skypat en snabbis med Amanda, dock blev det alldeles för kort tid!! Imorn kör vi igen, haha. Nu ska jag gå och äta lite frulle, jag hoppas vi har cappuccino kvar .. Sen ska jag väl mysa lite i sängen framtills min träning drar igång. Puss!

Juste, skulle nämna också att jag har fått ett litet jobb här i USA. Ingenting stort, men jag ska jobba med Excel och skriva upp massa nummer och grejer för Rons gamla kyrka i Stockton. Kommer tjäna $10 per timme och det Ron sa att det kommer säkert ta 5-7 timmar. Satt det blir lite cash som jag kan använda i Hawaii eller i New York. Wehå '


Lägger in en gammal bild ifrån skolan. Saknar verkligen inte det stället .. Men haha, kolla på Stephanie, alltid så fotogenisk av sig.

289

Alltså det är helt sjukt, men jag är fortfarande inte trött?!
Jag menar hur är det ens möjligt. Har inte sovit på mer än 30timmar, men jag är endå inte trött. Det måste ju vara något fel med mig .. Ska iallafall försöka sova nu. Klockan är snart elva. Ska sen upp tidigt imorn, eller ja tidigt å tidigt, runt klockan halv tio ska jag försöka vakna till liv. Men nu ska jag sova!
Godmorgon på er alla där hemma i Sverige. Hoppas ni får en bra onsdag. Puss!

288

Okej fellaz, nu har jag varit vaken i nästan 27 timmar. Helt sjukt! Jag var fett flamsig på träningen, men det var nog alla. Vi har ju precis haft lov och alla var mätta å trötta. Men det var askul som vanligt. Hahaha, tabbade mig dock några gången, men skit samma. Hahah, jag bara garvade och sprang efter bollen. Skit kul!!!!!!!! Nu är jag verkligen aspigg!!! Satsar på 30 timmar, weho jag ska klara det!!



F e t t  f i n  j a g  ä r

287



En timma kvar sen har jag varit vaken 24timmar i sträck! Asballt

286

Såå, det här är de nya sommarkläderna som jag köpte idag på American Eagle, asmycket rea så jag köpte ett par shorts med högmidja för 20dollar, de kostade egentligen 40. Och sen en blus/tröja som också kostade 40, men jag fick den för 24dollar. Asnajs tyckte jag! Jag har letat efter shorts med högmidja ett bra tag nu och äntligen hittade jag ett par! Kan knappt vänta tills jag får börja använda de, åhh Hawaii.
Varför kan inte tiden gå snabbare?



285

Hej på er! Har precis kommit hem från New Park Mall och det blev lite småshopping, närmare bestämt sommarkläder inför Hawaii och kanske LA i helgen. Kommer visa er alldeles snart vad jag inhandlade. Jag gick runt själv i gallerian och strosade runt i de flesta butikerna. Satte mig på starbucks och surfade runt lite på nätet med en frappuccino. Älskar att starbucks har wifi!

Sen måste jag bara säga att jag är grymt förvånad över att jag inte är super trött ännu, snart har jag varit uppe i ett helt dygn utan att sova och jag känner mig inte tröttare än vanligt. Bra va? Kanske ska vara uppe ett helt dygn till .. Öhh ne


284



Hörs när jag kommer tillbaks!

283


282

Ändrade planer inför nyår! Istället för att gå på New Years Eve Party hos Rons bror, så ska vi antagligen åka till LA och gå på en parad som kallas Tournament of Roses. Låter kul tror jag .. Ser ganska häftigt ut också om man kollar på bilder på google. Kolla in bilderna här. Bara coolt att åka till LA tycker jag!

Lägger in två bilder för er som är för lata för att klicka på länken

281

Nu är Roos borta. Kom alldeles nyss tillbaks från att ha lämnat av henne på flygplatsen. Sista gången jag fick se henne på ett bra tag. Vi har dock planerat att åka till varandra i framtiden. Vi bor ju trots allt ganska så nära varandra. Men iallafall .. Hon såg så glad ut när hon åkte och söt var hon också. Jag blev faktiskt riktigt avensjuk på att det var hon som gick igenom säkerhetskontrollen och inte jag. Nu blev jag super taggad på att åka hem, träffa familjen, alla kompisar. Låter ju så underbart! Jag kommer sakna Roos, jag menar hon är ju en av de få vettiga människorna i detta land. Roos har alltid känts som hemma för mig. Och nu är hon borta .. Kan knappt förstå det ännu. Känns, ursäkta uttrycket, förjävligt att hon har åkt hem faktiskt. I'll miss you dude!

Ron ska skjutsa mig till New Park Mall klockan tio, så jag tänker strunta i min lilla "nap" och istället dygna denna vackra 27december. Första gången jag faktiskt kommer lyckas med att dygna, eftersom jag inte har något annat val. Jag måste få mitt dygn tillbaka till det normala läget, och detta är det enda sättat att få det. Så dags att dygna!!

L i t e  b i l d e r  f r å n  f l y g p l a t s e n .



There she goes. See you later bro'

280

Okej, nu är klockan fem på morgonen och jag har inte sovit en blund på hela natten. Ville sova, men kunde inte. Visste att det skulle bli såhär när jag vaknade klockan fyra på eftermiddagen igår .. man får väl ta och skylla sig själv helt enkelt. Jag måste verkligen vrida tillbaks dygnet, det här funkar bara inte.
Jag är iallafall uppe nu och ska fixa till håret, sätta på lite smink och sen klä på mig lite myskläder. Roos kommer och hämtar upp mig om drygt en timma. Sen blir det till att säga farväl till min gode vän på flygplatsen.

Jag kommer väl komma hem runt tio tiden igen, då ska jag lägga mig och sova i typ två timmar. Sen blir det upp igen, för jag har fotbollsträning idag vid halv fyra. Den ska jag banne mig inte missa! Vill träffa alla brudarna igen och det ska bli skönt att träna.



Kommer få se soluppgången idag.

279

J u s t  n u  p å  s k y p e

Jag saknar dig såååå mycket!!!


278

Tog en snabbis fika såhär på kvällskvisten. Blev lite jul oreos och mjök. Mumma! Men nu ska jag skypea med Mamma & Lillasyster en stund till och sen sova.


N får se lite av mina fotoramar i bakgrunden också, hehe.

277

Nu ska jag gå och lägga mig, måste ju upp supertidigt imorn. Jag ska ju följa med Roos till flygplatsen. Sista gången jag kommer se henne, sorgligt. Men jag klarar mig!


Kände att jag behövde en bild.

276

Har inte gjort någonting denna lata dag. Mia och hennes familj kom över på middag så det vart lite lek med dom ett tag. Nu sitter jag i sängen och kollar på Bad Teacher, haha vilken rulle!


275

God morgon, eller kanske god eftermiddag eftersom klockan redan är 16.00. Kan inte fatta att jag har sovit bort hela den här dagen .. Helt sinnessjukt. Aja, jag har iallafall vaknat nu och känner mig jätte utvilad. Men jag vet inte riktigt hur det kommer bli ikväll / imorgon medtanke på att jag antagligen inte kommer kunna sova ikväll, men jag behöver verkligen sova för jag ska upp klockan 05.00, för att lämna av Roos på flygplatsen. Därför så måste jag upp och bli trött nu. Eller först pigg och sen trött kanske ..

Ska nu iallafall ligga kvar i sängen ett tag, sen gå upp och duscha. Efter det ska jag nog ta mitt presentkort på Starbucks och dra dit en liten stund. Lite kaffe kommer nog göra mig pigg.
Men nu ska jag mysa och se klart Pirates of the Caribbean som jag inte hann göra igår. Puss!


J a c k  S p a r r o w  ä r  d ö s n y g g

274



Nästan blå himmel och palmer på Juldagen, helt klart annorlunda!
Hade på mig min nya stickade tröja från American Eagle, Jeans från H&M, Linnet från H&M. Sen Svart Fjäderörhänge från PacSun och min star earcuff från JFR.

273

Äntligen har jag kommit hem! Älskar att sitta barnvakt åt Mia & Riyo, men det är alltid skönt att få slänga sig på sängen och kolla på en bra barnförbjuden rulle med mycket våld. Skämt å sido, men det är skönt att vara hemma. Nu blir det Pirates of the Caribbean 3 och 4, sen sängen.


F l ä t a d e  M i a s  l å n g a  v a c k r a  h å r

272

Okej, kom precis hem från Leonards house där jag firade jul för andra gången. Fick lite små paket där också, en tischa där det står i love NY dock är den rosa, satt kommer nog inte använda den så mycket. Mitt finaste paket var en söt nallebjörn som jag fick av Mia. Bilden nedan. Hade det var iallafall kul och ah, var nöjd med dagen. Hade såklart roligast med Nick & Mia, mina små filurer. Haha, jag & småbarn passar grymt ihop!

Nu ska jag iväg och sitta barnvakt åt Mia och Riyo eftersom deras föräldrar fick biokort satt de ska på en liten dejt. Jag älskar att sitta barnvakt åt de små liven så det gör jag gladerligen. Nu ska jag sticka iväg, har på mig min nya poncho. Ikväll kommer det kanske upp en och annan bild från dagen. Hinner dock inte nu. Måste kila, Puss!


Sötaste lilla björnen!! Och det roligaste: Mia köpte bara present åt mig, hahaha känn på den!!

271

Godmorgon! Haft en bra Juldag såhär långt?
Idag väckte Ron mig runt åtta tiden för att vi skulle börja öppna paketen. Så först gick vi igenom våra strumpor och sen fortsatte vi med paketen under granen. Jag tror faktiskt att alla blev nöjda med mina paket, vem gillar inte presentkort på iTunes liksom? Och Caitlin älskade sina halsband. För mig .. Julen i år är verkligen inget speciellt. Fick jätte fina grejer av Gina, åh vad hon är bra!! Så himla snäll och rolig. Tack å lov att jag har henne iallafall!!
Här kommer lite bilder på det jag fick som är värt att visa upp. Fick annars massa godis också.


Av Gina & Ron, men mest Gina så fick jag den här fina tröjan från American Eagle.


Jag fick ITunes korten i strumpan. Starbucks från Gina & Ron. H&M från Caitlin.

Tycker endå att det har varit en helt okej juldag såhär långt. Har precis duschat och nu ska jag fixa mig för snart ska vi åka iväg till Rons bror Leonard för att fira jul med heeela deras familj. Får se hur det blir.

270

Wow, det kändes inte som Julafton idag. Det var liksom bara en helt vanlig dag. Mys med Mia och sen åka och träffa deras familj. Men det var väl mysigt. Helt okej mat. Roliga människor, fick faktiskt en julklapp. Och ah, Gina har sex syskon som är från åldern 15 upp till 40. En av hennes bröder är i armen och han berättade massa grejer om hur det verkligen är. Det verkar sämst att vara i armen, bara massa petiga regler och död. Mycket död. Men det var spännande att lyssna på honom. Sen spelade vi lite spel. Åt Cheescake, måste dock säga att min pappas är helt klart bättre! Här kommer lite bilder från Julafton iallafall.
Hoppas ni får en härlig Juldag därhemma!



Phoncon jag fick av Ginas föräldrar! Asmysig!!

Nu ska jag försöka få några timmarssömn innan det är dags för att fira jul ännu en gång, fast med Rons familj. Puss!

269

Nu ska vi snart åka iväg på det första julfirandet i Stockton med Ginas familj. Hoppas det blir kul .. Har dock inte för höga förhoppningar. Det får bli som det blir. Puss!

268


267

Sitter i sängen och sjunger Somewhere over the Rainbow med Mia samtidigt som vi ritar i hennes nya bok som hon fick i julklapp. Annorlunda julafton, har inte öppnat ett enda paket ännu. Det blir imorn istället. Men det här är mysigt!


266

Hej alla glada! Nu är det kväll i Sverige, men dagen har knappt börjat här i USA.
Åkte till Target och köpte Mias julklapp, blev såpbubblor & en ZuiZui Pet. Hoppas hon gillar det! Sen har jag slagit in dom och nu ser rummet katastrofalt ut, satt jag ska städa lite och sen fortsätta kolla på Pirates of the Caribbean.
Merry Christmas!


265


264

Woopa! Min bästa julklapp kom såklart från mamma & pappa! Resa till New York med familjen Henriksson i Februari. Shit vad astaggad jag är. Träffa min kära familj och göra det i New York .. Kan det bli bättre?
2 4  f e b r u a r i  s m ä l l e r  d e t  !  W e h o


263

Har precis julskypat med världens finaste familj! Och nu hade jag tänkt att lägga mig i sängen och kolla på Kalle Anka, vilket är en årlig tradition, spelar ingen roll om man är i Sverige eller USA, Kalle Anka på Julafton är ett måste! Så jag gick in på SVT Play och klickade på programmet Kalle Anka och hans vänner önskar en God Jul men det funkade inte?! Istället kom man till något dåligt klipp från SVT Humor .. Vilken skandal! Detta måste SVT fixa typ nu??!! Dom har tills ikväll på sig att fixa det, annars kommer ett argt brev från en missnöjd tittare!!


262

Godmorgon och God Jul! Har precis vaknat av att mitt alarm gick på, klockan är lite efter åtta här och jag har gått upp för att skypea med min familj. Vill ju försöka vara med på julafton som om allt är normalt. Nu ska jag gå upp och dricka en kopp kaffe och sen slå mig ner framför datan igen och vänta på att de blir online. Hoppas ni har en superbra Julafton såhär långt. Puss!



F i c k  n i  d e t  n i  ö n s k a d e ?

261


260


259

Sitter just nu och kollar på The Polar Express med min värdfamilj. Jag är inget stort fan av den filmen, men min värdfamilj frågade om jag ville kolla och jag kände liksom att jag inte kunde säga nej, så nu sitter jag här iallafalll. Hade dock hellre suttit i sängen och kollat på den andra Pirates of the Caribbean filmen som jag precis laddat ner, men det får väl bli en annan gång.


258

Nu har jag slagit in mina paket. Blev ganska nöjd endå. Jag är inte grym på att slå in paket, men jag lyckades endå relativit bra tycker jag. Nu ska jag gå och äta middag och sen kolla på film i väntan på att få jul-skypea med min kära familj. God Jul!



På de två sista bilderna får ni även se lite av de collage-kort som jag gjorde till Ron, Gina och Caitlin. Det va lite svårt att göra till killarna så jag struntade liksom i dom, hehe.

257

Hej mina kära! Och God Jul på er. Här i USA är det fortfarande den 23 december. Blev en snabbis till Luckys idag där jag köpte presentkort på itunes till alla i min värdfamilj förutom Caitlin. Nu ska jag slå in de presenterna och sen sätta fast dom på de fina korten jag gjorde. När jag kom tillbaks från Luckys, där jag även köpte nya festliga nagellack och facewash, så ringde Rob och frågade om jag kunde sitta barnvakt åt Mia & Riyo, och det kunde jag ju, satt jag sprang över till de och satt barnvakt fram tills nu. Då slog det mig, jag har helt glömt bort att köpa julklapp till Mia, satt det ska jag iväg å göra imorgonbitti. Shit pommes, hur kunde jag glömma det liksom .. Men det lilla misstaget rättas till imorgon på självaste Julafton.

Nu ska jag kolla på julkalendern och slå in paket. Ge mig julkänsla!!



256

Har precis ändat min profil på facebook, så nu har jag timeline. Fett coolt! Det var faktiskt min fina vän Melanie som sa att jag borde göra det, för att det är awesome och hon har banne mig alltid rätt den där bruden. Det är fett coolt!

255

Jag känner mig helt borta, känns som om julen är långt ifrån här .. men julafton är visst imorn. Har noll julkänsla i år iallafall, det är ett som är säkert. Ingenting är normalt. Hatar när inte julen följer traditioner. Det ska vara samma grej varje år, annars är det ju inte jul. Önskar att jag fick åka hem under jullovet, fira jul, min födesledag och nyår med folk jag faktiskt tycker om. Det här suger ju. Men om man tänker postivit, efter jul är det Hawaii och sen åker jag nästan nästan hem. Åh hem, vill åka nu!!!



Förra året fick jag min Iphone i julklapp, det här var den första bilden jag tog med min bebis phone. Jag & syrran förra julen. Wow, känns inte som det var ett helt år sedan ..

254


253


251

Okej, så alldeles nyss gick jag till köket för att hämta ett glas vatten och då såg jag den. Råttan!!! För några veckor sedan hade vi en annan, jag såg den då med. Den sprang genom köket men Brandon dödade den. Och nu har vi fått en till, herrejäävlar. Är skit rädd .. pallar inte med råttor, de är bara för äckliga. Ska försöka sova, fast jag kommer antagligen drömma mardrömmar om den lilla jäveln.

250

Nu har jag alla förutom två Harry Potter filmer på min data, weho. This makes me happy. Har dock inte Harry Potter och Hemligheternas Kammare eller Fången från Azkaban, men snart så har jag de också! Har precis kollat på Dödsrelikerna Del 1 och Del 2, så nu ska jag sova. Superduper grym kväll! Det var visst ingen träning imorn, nästa träning är inte förrän efter jul på tisdagen, så det är väl lite skönt. Hörs imorn, Puss!

249

Jag köpte två halsband till Caitlin från Forever 21 som jag vet att hon kommer gilla. De var superfina!




En julklapp, check!

248

Här kommer lite bilder på det jag shoppade idag;



Tröja från American Eagle som jag tänker ha på Julafton.



Tights från H&M och ett halsband från Forever 21.

247

Hej mina vänner! Nu har jag kommit hem efter en härlig dag med mycket skratt och shopping. Nu vet jag iallafall vad jag ska köpa i julklapp till alla, fast jag har bara köpt en än så länge, hehe, men resten ska jag köpa imorn antagligen. Ska gå till träningen imorn också, min hals är bättre nu och så. Men iallafall, jag kommer sakna Roos! Vi har alltid roligt tillsammans, kommer sakna någon att skratta med. Hade iallafall en bra dag.




246

God morgon Världen! Hur mår ni idag?

Jag mår superduper! Har precis vaknat, klockan är snart elva här i USA. Sov gott i natt, jag slapp ju oroa mig över att bli sjuk .. Menmen, nu ska jag äta en snabb frukost, sen fixa mig. Planerna för idag ser ut som följande, jag ska åka och hämta upp Roos, sen ska vi vidare till ett köpcentrum i Pleasanton. Det blir lite shopping, Panda Express osv. En mysig dag med en kär vän helt enkelt. Har saknat min Roosii, förut träffades vi varje dag och nu, har jag inte sett henne på jag vet inte hur länge. Men därför kommer idag bli askul! Super taggad!

Men oj, nu rinner tiden iväg, måste äta något magen kurrar sönder! Vi hörs när jag kommer hem igen. Puss!



Gammal bild. Togs för mindre än ett år sedan.

245

Hela dagen har jag gått runt och tagit desinfektionsmedel så fort jag rört något som Caitlin har rört, jag har försökt att hålla mig så långt borta från henne som möjligt - allt för att inte bli magsjuk. Men nu så berättade Gina för mig att hon inte var sjuk. Igår kväll efter hennes och Rons stora feta bråk så tog hon 10 piller av någon sort och det var därför hon spydde hela natten. Wtf, that's just messed up .. Jag blev fett chockad, men Gina sa att hon hade gjort så flera gånger förut, men det här var den enda gången hon hade börjat spy. Men asså usch, varför liksom?


'
Hon är dummare än vad jag hade trott ..

244

Kvällen sög sög sög! Träffade varken Angel eller Roos eftersom min värdfamilj alltid är sen. När vi kom till julgrejen så var de redan klara och skulle åka hem .. Jag var såå irriterad!! Jag följde i stort sett bara med för att träffa dom och så var de inte ens där .. inte alls fett. Sen den där julgrejen, de hade byggt upp Jerusalem och ah, visst de hade lite levande djur osv, men det sög!!! Fysatan va tråkigt det var .. helt sjukt. Kyrk relaterade grejer passar inte mig överhuvudtaget. Boooooring!!

243

Hej på er alla! Nu har jag iallafall jullov, vilket är superskönt! Två veckor med bara massa mys och ingen skola, bättre blir det bara inte. Efter jullovet så är det bara några månader kvar sen åker jag hem, åh vad jag ser framemot det.

Ikväll ska vi åka till Redwood City för att gå på någon julgrej som är kyrk relaterat. Det är typ ett levande Jerusalem, om jag förstår det rätt. Låter inte så jätte kul tyvärr .. Som tur är så ska Angels familj med och Roos så det kommer säkert göra hela kvällen mycket roligare. Jag ser verkligen framemot att träffa alla dom igen!!

Nu ska jag kolla klart på Harry Potter and the Order of the Phoenix, sen ska jag fixa mig. Puss!

242

Javisst är jag det! Har nu kollat på tre filmer idag och jag har lagt märke till att när de firar jul så säger de inte Merry Christmas, de säger Happy Christmas och ah, det är väl inte riktigt rätt? Men jag tycker det är lite små kul och ska nog börja säga det, hehe! Love you Harry


241

Ata kom precis hit och hon gav mig en sorts julkula som man ska hänga i granen. Hon har gjort den själv, ritat och allt! Fett fin. Jag blev super glad!!




240

Åh vad jag blir lycklig!! Mitt paket har äntligen hittat rätt!

Hittade just ett grönt paket på köksbordet och det kunde ju bara betyda en grej, mitt paket har äntligen kommit fram! Och ah, så var det ju också. Mina örhängen från JFK, Vecko Revyn, Godis, ett kuvert som inte får öppnas förrän julafton. Wehoo. Super lycklig att det kom fram. För mami skickade precis ett meddelande: "Hoppas det kommer fram, för det gick inte att spåra paketet". Så, mitt motto håller fortfarande, allting löser sig!




239

Okej, så jag hade ju planerat att gå till skolan idag, men så blev det ju inte, eftersom att jag fick två timmars sömn i natt. Då kan man ju fråga sig vad jag gjorde uppe så länge, men jag gick faktiskt och la mig vid tolv. Men Caitlin blev sjuk inatt, och då menar jag inte att hon började hosta lite, utan hon blev riktigt magsjuk. Klockan två var första gången hon sprang till badrummet. Och jag hatar magsjukan, jag kan inte vara magsjuk, det är  det värsta jag vet. Så jag sprang ner och hämtade mitt handdesinfektion medel. Sen andades jag genom mitt täcke. Vill inte bli smittad!!! Iallafall, Caitlin kom tillbaks till rummet cirka 7 minuter senare och gick å la sig. Sen upprepades samma grej, Caitlin springer till badrummet - kommer tillbaks 7minuter senare, halv två, tre, halv fyra, fyra, halv fem och klockan fem var hon uppe sista gången. Och varje gång hon sprang upp så vaknade jag eftersom hela sängen skakade. Så jag fick typ två timmars sömn satt det blev ingen skola för mig idag heller. Men det gör inte så mycket, den här veckan gjorde vi ingenting iallafall. Och idag var det halvdag så skolan slutade klockan tolv.
Men aja, Winter Break !!! Tjihoo


238

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Mamma ska försöka spåra mitt paket idag, hoppas hoppas det funkar! Vill verkligen ha mina ear cuffs!! Skulle passa grymt bra till min Nyårs outfit. Ska nu drömma mig bort, Pusspuss!




237

Herregud, första gången jag hörde idol vinnarlåten var idag?! Tyckte iallafall den var asbra!
Amanda Fondell - All this way. Ni borde ta och lyssna på den! Ni har antagligen redan gjort det .. bara jag som är i USA som är lite efterbliven ..


236

Vilken drama kväll! Såklart stod Catilin för hela showen. Hon och Ron har bråkat precis hela kvällen. De har skrikigt, hotat varande, smällt i alla dörrarna, utbytt en eller flera svordomar. Nu har det äntligen blivit tyst i huset, de har nämligen gått ut i garaget. Fyfan .. vill bara åka härifrån just nu! Men Brandon var fett gullig, han kom förbi rummet och frågade om jag hade hört deras bråk. När jag sa ja, så bad han om ursäkt. Det tyckte jag var väldigt omtänktsamt av honom. Plus poäng till Brandon, han ligger just nu på plus!

Nu ska jag ägna lite tid åt mig själv, ska nämligen kolla på Harry Potter. Sen ska jag ta en dusch och sova. Imorn ska jag till skolan iallafall, Ted har saknat mig och det är halvdag. Perfa!


235

Rob visade mig just ett spel på app store som var askul! Man ska skapa nya element och ah, jag är helt fast! Det är askul och ah det är mitt liv just nu. Haha .. skämt å sido. Men det är roligt för man måste verkligen tänka efter, det
är svårt men endå roligt. Det finns 240 olika element som man ska hitta och än så länge har jag hittat typ 16 stycken. Många kvar!!




Tyckte att det var lite roligt att ett element var Vodka? Hahah wtf ..

234

 


233


232

Mina julklappar i år kommer inte vara de roligaste, mest presentkort faktiskt, och det är ju inte det roligaste. Därför tänkte jag liva upp mina paket med fina kort. Så jag tänkte göra collage kort som min moster alltid brukar göra. Dom blir alltid sjukt fina och jag har alltid gillat dom. Så .. det blir dagens mission om jag inte gör något annat ikväll. Då ska jag alltså printa ut bilder, lite roliga texter osv. Sen ska jag klippa och klistra. Taggad jag blev!



Kortet som jag fick av min moster på min lilla hejdå grej innan jag åkte till USA. Fint va?



231

Min nya spotify lista - Nationalist Javisst. Bara svensk musik. Jag älskar svensk musik, Den Svenska Björnstammen, Oskar Linnros, Daniel Adams Ray, Veronica Maggio, Maskinen, Familjen.

Hela sommaren och även nu så har jag älskar Veronica Maggio, lite kul info är att jag tyckte att hennes musik var jätte ful och lame när hon kom ut med sin låt Måndagsbarn och det albumet. Men nu så fullkomligen älskar jag henne. Haha, kul att se hur ens musiksmak har förändras med tiden.


230


229

Har haft en mysig dag så här länge. Fixade köket, lagade en god lunch, druckit en hel del kaffe och té för att min hals ska bli bättre. Men tyvärr så hjälper det bara i några minuter efter sen är mitt halsont tillbaks. Orkar faktiskt inte vara sjuk längre. Visst det är rätt najs att slippa gå till bajsplugget men det är dötråkigt att bara sitta hemma! Förhoppningsvis så kanske jag & Caitlin åker och shoppar idag. Hoppashoppashoppas!! Jag måste verkligen ut och göra något .. Nu ska jag iallafall träna lite själv.

Och rubriken .. hehe mina byxor är varma och gosiga!!


228

Godmorgon på er! Idag sov jag riktigt länge igen, super skönt!

Blev ingen skola idag för mig heller. Känns super onajs att gå till skolan när man bara kommer kolla på film och samtidigt så är jag sjuk också så det blir till att vara hemma. Mammas paket har fortfarande inte kommit vilket gör mig super ledsen, men pappa sa att de skulle beställa om mina ear cuffs och sen skicka igen. Fett dåligt att man inte kan lita på posten. Man ska skicka julklappar eller något så kommer allting bort, vafan är det för stil? Blir jätte arg! Och sånt här händer alltid mig. Jag menar om man tänker efter, sjukt mycket folk skickar julklappar runt om i hela världen. Det finns 200 utbytesstudenter i USA från Sverige, skulle lätt kunna säga att de får minst ett paket från Sverige. Och av alla de som skickar paket så kommer just mitt paket bort. Alltid att jag ska ha otur ..

Nu ska jag iallafall gå och äta frukost, undrar vad det blir idag för gott.



Det här såg ju inte alls fel ut ..

252


227

Har haft en supermysig kväll, med filmer & té. Har sett bland annat The Parent Trap, en gammal favorit från när jag var mindre och den är fortfarande lika bra! Idag fick jag även ett brev från mormor & morfar, ska skriva tillbaka till dom och även till farmor. Fast mammas paket med mina älskade ear cuffs har fortfarande inte kommit vilket gör mig super arg!!!! Det kommer säkert inte heller komma och så har jag varit taggad på ingenting ...




226

Tjatja, Gina har lagat middag, min mage kurrar satt nu blir det käk. Idag provade jag att ha mittbena (igen). Sen jag kom till USA så har jag inte haft det en enda liten gång. Mitt hår har bara varit allmänt knas sen jag kom hit. Men nu tänker jag börja köra på mittbena igen. Jag tycker det ser ganska schysst ut med mittbena.


225

Här kommer ett fett musik tips till er. Kelly Clarkson, hennes nya album stronger och en del av hennes gamla låtar är så sjukligt bra. Gissar vad som spränger mina högtalare just nu


224

Hej på er! Nu har jag precis duschat och känner mig super fräsch. Ska nu kolla på några avsnitt av julkalendern som jag missat. Pusspuss!

223

Har nu varit sjuk i nästan tre hela veckor. Brutal förskylning, ont i halsen och ibland yrsel. Jätte jobbigt! Det var nog därför jag inte lyckades komma ur sängen imorse, min hals höll mig uppe till klockan två. Tror faktiskt att jag behöver lite mer än fyra timmars sömn på en skoldag. Men sen är det ju jullov om bara tre dagar, därför har jag inget viktigt i skolan just nu, så det gör inget om jag missar de här sista dagarna.

Har precis kollat klart på Abduction, shit vilken bra film det var! Och jag klagar inte direkt när man får stirra på Taylor Lautner i cirka två timmar.


222


Dom blev super goda!

221


220




219

Hej på er!
Jag vaknade nyss och klockan är nästan tolv här i USA. Mitt alarm måste ha stängts av eller så stängde jag själv av det i sömnen, iallafall så har jag försovit mig riktigt mycket. Tänker inte gå till skolan idag, för den är ju nästan över, haha! Blir bara en hemmadag idag, kanske lite shopping ikväll, vem vet? Måste ju köpa julklappar osv.

Hoppas ni får en trevlig kväll därhemma!

218


217


216


215



Något som kan berätta vart jag kan hitta sådana hära shorts? Jag måste bara ha dom!!

214


213

Hittade nyss en sida som hade de absolut snyggaste iPhone skalen jag någonsin sett.



Kolla in hemsidan där jag hittade dessa här

212




211

Åh är så himla seg, ni skulle bara se mig nu. Äckligt hår, lata kläder .. ingen vacker syn. Har precis kollat klart på en av de bästa filmerna jag någonsin sett, One Day. Gud vilken fin och sorglig film det var. Jag började läsa boken i somras, men har på något sätt glömt bort den. Men jag tänker nog läsa klart den nu iallafall. Åh jag vill kolla på fler romantiska filmer nu! Så man får grina lite ..


210




209

Hej bloggen!
Har varit en ganska lugn dag med Raider Game (de förlorade) och mat. Min värdfamilj ville gå runt till olika hus och sjunga julsånger egentligen, men som tur var så orkade de inte. Jag vill verkligen inte göra det .. jag menar hur lame är inte det? Så istället blir det en hemmakväll, super skönt tycker jag! Längesen jag bara hade en hel kväll där jag kan göra absolut ingenting, superduper skönt tycker jag!

208

Tänkte bara tipsa er om en film som jag har hört är superbra! New Year's Eve heter den. Den har lite samma konsept som Valentines Day om ni har sett den. Och om ni inte har sett den så se den! Asbra. Men jag vill iallafall se New Years Eve!!!

Vad har ni för planer inför nyår? Själv fick jag precis reda på att jag ska på New Years Eve Party med min värdfamiljs släkt. Kanske kommer det bli roligt. Hur som helst behöver jag en klänning. Så det är mitt mission för ikväll, hitta en klänning som passar för nyår.


207

Godmorgon!
Vi kom ju hem an aning sent igår, därför lyckades jag sova enda fram till tolv idag. Men oj, vad det känns skönt att vara hela utvilad. Glad att jag slapp gå till kyrkan också!
Nu ska jag gå upp kamma till mitt ruffs till hår, sen ta på mig lite myskläder och åka iväg till Atha. Idag är det nämligen Raider Game som gäller hemma hos henne. Det blir lite amerikansk fotboll och en hel del mat. Gina sa att vi skulle köpa subway, vilket jag älskar!
Men nu måste jag skynda iväg. Hoppas ni haft en bra fjärde advent, Puss!


206

Hej på er!
Klockan är efter två här i USA och ah kom precis hem från en underbar kväll i San Jose. Första gången jag var i San Jose idag och det är en jätte fin stad! Fast ikväll så var jag mest i området runt Christmas in the Park. Det var en park med olika vinter teman, de hade massa små julspel, julgodis, fake snö och karuseller osv. Det var super mysigt och jätte roligt. Vi var i parken från klockan åtta till ungefär tolv, haha, lilla Mia va dundertrött! På vägen hem så stannade vi på IHOPE, vilket står för International House of Pancakes, för ett litet midnattssnack. Skönt att vara hemma nu iallafall, ska alldeles snart sova.
Hoppas ni alla får en bra söndag!



Tre bilder från kvällen. För er som har mig på facebook så kommer det upp fler imorn.
Puss!


205

Wow, jag är helt utmattad, har precis skurat golven i hela huset, dragit bort alla mina sängkläder och slängt de i tvättmaskinen. Har även hunnit en träna en snabbis. Nu ska jag rensa upp soffan i rummet och sen ta en dusch. Hoppas ni sover gått därhemma, Puss!



Haha, en nyvaken Emma ..


204

Hej på er därhemma! Hoppas ni har haft en bra lördag.
Jag har precis vaknat för några timmar sedan och har hunnit skypea med mamma & Clara och med min älskade bästis!! Idag ska jag inte göra något speciellt, bara ta det lungt hela dagen, vila och lite så. Ikväll ska jag antagligen iväg till Christmas in the Park vilket ska bli mysigt!
Men nu ska jag äta frukost och sen ta en dusch. Puss!


203

Hej på er!

Jag har inte kunnat blogga på hela dagen för att jag har varit upptagen och internet har inte fungerat. Faktiskt så fungerar det inte nu heller men jag använder grannens internet, hehe oopsi.
Skolan var över ganska snabbt och sen var det iväg till konditionsträningen. Det var en kort träning idag för vi i Varsity hade bestämt oss för att ha Team Bonding, med lite pizza & film.
Efter träningen så åkte jag hem och tog en snabb dusch. Sen åkte jag å hämtade upp Danica och vi drog till Tori. När vi kom dit så var det middag direkt och efterrätt också. Cupcakes och cookies. Pepsi med 8kalorier i hela 2liters flaskan, helt sjukt?! Vi kollade på Friends with Benefits och ah den filmen var faktiskt bra. Huvudrollerna är Justin Timberlake och Mila Kunis. Hon är så sjukt snygg! Helt ofattbart .. Haha, vi bakade kakor också, fast vi tappade bort tiden och lyckades bränna dom. Det bara röka som satan och lukta bränt. Som tur va hann vi öppna dörrar / fönster innan brandalarmet gick vi igång. Haha, men jag hade skit kul. Och det var soft att hänga med brudarna utanför planen. Nu ska jag kolla på Criminal Minds och sen sova.
Imorn blir det Christmas in the Park med värdfamiljen.
Har fortfarande inte fått mitt paket och nu börjar jag oroa mig för att det aldrig kommer komma ..
I helgen ska jag försöka skypea med Elli & Familjen. Såklart jag kan göra tid för mina favoriter.

Ha en bra lördag Sverige!


202

Nu ska jag kolla på film och sedan sova. Hoppas ni får en bra fredag därhemma! Puss


201


200

Min älskade starbucks termos, som jag är helt galen i.




199

Känner mig rättså nere just nu. Kan inte fatta att det fortfarande är mer än fem månader kvar som jag måste vara i detta skit land. Jag vill åka hem nu! Ångrar att jag någonsin åkte hit, vill bara åka hem!!!
Nu tänker jag titta på Harry Potter och den vise stenen, den super underbara filmen kanske muntrar upp mig, hoppas det iallafall ..


198

Kennedy vs Logan.

197

Jag hatar Logans plan, jag hatar Logan och jag hatar allt. Vi förlorade med 0-3. Inte alls schysst. Och värre .. Jag fick inte mitt paket idag heller. Det skulle vara superbra om jag kunde få den nu, behöver verkligen muntras upp..


196




195

Fick en ballong idag i skolan eftersom jag spelar i Varsity. Once in a lifetime, för detta händer inte i Sverige mina vänner.





Good Luck .. Kommer behövas snart då jag ska dra iväg för att spela mot Logan, bästa laget i våran region..


194

Gick precis in i biblioteket och såg att jag hade wifi här! Woho. Överlycklig. Så ah, sitter nu i biblioteket och jobbar på min video läxa. Ska hitta ett misstag som de gjort i filmen "The Wedding Planner" med Jennifer Lopez. Så det är det jag gör på min lunch .. Kul. Snart är det foto lektion som gäller vilket betyder lunch. Men nu ringde klockan. Puss!


193

Nu ska jag snart gå och lägga mig, upp tidigt imorn. Måste hinne tvätta matchkläderna, fixa en god lunch och sen allt annat som man måste göra innan man går till plugget. Ska försöka hinna med att läsa igenom läxan en snabbis också. Hörs imorn. Puss
Håll tummarna för att mitt paket kommer imorn!!


192

Hej Bloggen! Har precis skrivit en inköpslista tills imorn på lite nyttiga livsmedel som ska införskaffas. På denna lista finns bland annat avokado, morötter, fullkornsbröd, no fat yoghurt, müsli, havregryn, mandlar, kiwi och russin. Min värdfamilj äter så himla dålig mat och jag känner att jag behöver äta nyttigare satt det ska jag ta och göra. Måste komma i form till Hawaii också såklart! Hoppas ni alla får en toppen dag där hemma nu när ni snart ska gå upp :)


191

Gina kom precis hem och då trodde jag att middagen skulle va klar på typ 10-15 minuter, så jag åt inget mellanmål, vilket var dumt! Eftersom kycklingen i ugnen kommer inte va klar på 40min. Så nu tar jag ett sent mellanmål, bestående av ett glas vatten, ett äpple och en tomat. Har hört att tomater hjälper mot bröstcancer, satt jag ska börja käka tomater. Det borde ni också göra!


190



Haha, detta gjorde jag & Rolando på advisory (mentorstiden) idag. Vi är sköna!


189

Har precis kommit hem och var super taggad för jag trodde mitt paket från min kära familj skulle komma idag med mina earcuffs som jag beställde och lite julklappar, men det har inte kommit .. En aning ledsen! Men det kommer säkert imorn, hoppas jag!
Imorgon så har vi en ny match mot Logan som är det bästa laget i våran liga och ah alla tror att vi kommer förlora stort som fasikens. Men jag såg de spela en liten stund igår och ah, de var ju inte asbra om jag säger så. Men iallafall Logan har hemmamatch och deras plan suger. Det är som en matta, konstgräs fast inte med gummiplupparna och ah den är skit hård. Jätte många har skadat sig där .. Så idag på träningen så ville coach att vi skulle förbereda oss för den planen så vi spelade på asfalt. Det blev lite street fotboll - snabbt spel och passningar för att känna på hur snabbt bollen kommer rulla osv.

Nu ska jag gå och äta något litet, eftersom middagen blir antagligen inte förrän runt åtta tiden som vanligt.



Har inte kollat på julkalendern på flera dagar heller, satt det ska jag också hinna göra idag. Plus plugga lite kemi. Palla ..


188

Kennedy vs Newark. Här kommer lite dåliga bilder från matchen, förhoppningsvis så kommer det upp bättre senare.


187

Vi vann matchen. Men fyfan vad jag sög. Ska sluta med fotboll och börja med golf istället.
Det blev 2-0 till oss.


186

Det var ett tag sedan jag var i San Francisco, skulle gärna åka dit snart igen och kolla på alla julsaker som de antagligen har satt upp i en av världens vackraste städer. Lyckligt lottad som faktiskt bor strax utanför storstaden just nu.



Två bilder från den vackra gatan Lombard Street, också känd som the cricked street. The most cricked street in the world actually.


185

Något som jag alltid gör är att ta fel på tiden. Eller egentligen tog jag inte fel på tiden, jag hade rätt från början men sen av några få anledningar så trodde jag att det var en annan tid. Varje dag så ropar en tjej upp vad som händer kring kennedy när det gäller sport osv. Och idag så sa hon att det var en tjej fotbollsmatch idag klockan 18.45 och inte 19.45. Sen så stod det även på schemat att vi skulle samlas 17.45. Men det visade sig att båda två hade fel, matchen börjar inte förrän 19.45 och ah, jag är klar redan nu .. Menmen, jag kommer iallafall vara i tid. Super!


184

Danica borde vara här vilken sekund som helst, satt önska mig lycka till på matchen fellas! Hörs när jag kommer hem, helst med en seger eller hur? Puss!


183


182



She's the man gör mig alltid astaggad på fotboll. Har redan kläderna på mig, satt upp hårband, knäskyddet är på och ah taggaaaa!! Kommer inte riktigt ihåg när Danica skulle komma å hämta upp mig, men jag tror runt 17.40 satt det är väl en timma kvar. Ska fråga Ron om jag får låna hans kamera så att jag kan visa hur snygg jag är i Titans matchställ.


181

Woho, är hemma och klockan är inte ens fyra, hur najs?! Jag hann även gå förbi en affär påvägen hem för att köpa benskyddstejp. My bad i ett av mina förra inlägg, matchen börjar 18.45 inte 19.45 vilket är skönt! Danica kommer och hämtar upp mig runt 17.40 någongång. Nu ska jag slänga in mina benskydd i tvättmaskinen och sen tagga fotboll genom att kolla på She's the man. Ron kanske ska komma och kolla på matchen idag och ta bilder på mig. JAAA, bilder på mig, va kul! Skämt å sido.

Fick A+ på mitt spanska prov förresten, 100%. Inte ett enda litet fel! Tjiho, mamma nu är du väl stolt över mig. Har fortfarande D i kemi men det löser sig. För, allting löser sig!


180

Hejdå! Nu ska jag gå till skolan, tänker dock skippa första lektionen. Pallar inte gå dit för tjugo minuter. OVÄRT. Puss!


179

Okej, nu är alltså klockan 08.40 och Ron är fortfarande inte klar, gissar på att jag kommer missa hela första lektionen, men medtanke på att det är video så spelar det ingen roll. Men imorn måste jag verkligen gå för då har jag test. Men det borde nog gå bra, jag har ju ett A i den klassen även fast jag aldrig har pluggat så jag litar på min inre smarthet i det här läget. Skulle inte ha något emot att missa lunchen också, eftersom att jag antagligen kommer behöva käka själv eller hitta någon av mina små vänner. Vi får se hur det går.
Idag är det även första gången på himla länge som jag slipper ta med mig alla fotbollsgrejerna till skolan, känns så tomt utan en fet ryggsäck, men på ett bra sätt!

Nu känner jag att det blir ovärt att åka så att vi kommer till första lektionen när det bara kommer vara tjugo minuter kvar, så jag kommer nog föreslå att vi ska skippa hela första lektionen och brunch så att vi kommer till block 2. Hoppas Ron går med på det! To be continued ..



Såhär ser mitt hår ut idag, jag älskar att få bort luggen för den irriterar mig alltid!


178




Idag har jag på mig en kofta från Carlings, vitt linne och blåa jeans, som ser svarta ut på bilden.


177

Glad Lucia! Hade helt missat att det var det idag. USA firar ju inte Lucia, så den trettonde är bara en vanlig dag tyvärr. Men som tur är har jag facebook som påminde mig om att det faktiskt är en liten högtid idag! Såg en bild på min gamla skolas luciatåg, mycket fint må jag säga. Klockan är nu 07.30 och i vanliga fall så skulle jag vara i fullgång med att fixa mig osv, men idag kan vi inte få skjuts förrän 08.30 så vi fick lite sovmorgon. Vilket uppskattas! Det är alldeles för kallt för att gå till skolan nu .. Och medtanke på att Roos inte går i skolan längre så har vi ingen som kan ge oss skjuts när Ron har morgonmöte. Det suger. Men nu ska jag gå upp och koka mig en kopp té och kanske göra lite scramble eggs dagen till ära. Puss så länge!



Luciatåget i min gamla skola dagy. Sunkigt bild, men det är som det är. Ser ut som ett superfint luciatåg iallafall. Bra jobbat. Längtar tills jag är tillbaks ..


176

Nu är det dags för att stänga av datorn för ikväll. Hoppas ni får en trevlig tisdag därhemma. Hörs imorn. Puss!



Gammal Bild, från i somras. Saknar!


175



I have never had a friend like you before. And I'm planning on keeping you for a really long time. More like forever.


174

Saknar!!


173

Det enda jag gör på kvällarna är att dricka té och kolla på film. Har sett klart Beastly och nu har jag precis börjat se Red Riding Hood. Här är hemsidan som jag kollar filmer på helt gratis förresten, kolla in den här. Nu ska jag fortsätta kolla. Pusspuss!


172

Har precis tagit en dusch, käkat middag och i tvättmaskinen ligger mina matchkläder inför imorgon. Medtanke på imorgon, min match börjar inte förrän 19.45 (sent, jag vet) så imorn kommer jag kunna gå hem direkt efter skolan!! Woho, det var länge sedan jag gjorde det. Ah, kommer nog bli superskönt! Nu ska jag kolla på Beastly, vilket är en asgrym film med två av mina favorit skådespelare, Alex Pettyfer och Vanessa Hudgens.



Assnygga hippie kläder!!


171

Nu har jag äntligen köpt pre-wrap för mitt hår och imorn efter skolan ska jag köpa benskyddstejp. Jag köpte rosa pre-wrap, jag vet lite olikt mig men det kommer nog se snyggt ut med mitt blonda hår och sen vita matchkläder. Taggad inför imorgon, första liga matchen ska spelas mot Newark. Vi borde vinna den matchen och det ska vi också! Go titans!!



Gulligt va?


170



Vitt linne, skinnjacka, mörkblåa jeans plus mina älskade vinröda converse.


169

Först. Elli & Emmy det är faktiskt inte en dum idé, tyvärr har jag inte internet i skolan :( Så det kommer nog inte funka. Men jag ska försöka klura ut en lösning på det problemet. Mitt nya uppdrag är att hitta ett ställe i närheten av skolan där man kan ha fri wifi. Jag kommer lyckas, tro mig!

Hej alla fina!
Blir bara ett snabbt inlägg nu för jag ska alldeles strax dra iväg till Fremont Hub, ett shopping ställe, där jag ska köpa lite grejer till fotbollen. Idag var det en ganska så bra skoldag, även fast det var Roos allra sista dag på Kennedy. Kan inte fatta att hon aldrig mer kommer tillbaks till pluggen och att jag antaligen aldrig mer kommer se henne, precis som med Shiomi som nu också har flyttat ifrån mig. Nobody likes me .. Och Roos ska ju åka hem, det känns bara jätte cp. Åh hem .. jag vill också åka hem ..!

Alldeles strax ska jag lägga ut dagens outfit och sen dra iväg. Hörs när jag kommer hem. Puss!


168

Har en tråkig nyhet. Eller ja, bara tråkig för mig, spelar egentligen ingen roll för er därhemma men iallafall, imorgon är det Roos sista dag i skolan .. Sen kommer jag få äta lunch själv resten av året. Imorn kommer jag vara jätte låg. Lite små sur för att Roos ger upp och lämnar mig, men endå ledsen för att hon faktiskt ska åka. Är inte alls taggad på imorn.

Just nu ligger jag i sängen och kollar på Love Actually. Det är ju en grymt rolig. Är det en jul film förresten? Aja, nu säger jag godnatt iallafall. När jag kollat klart på filmen så kommer jag antagligen vara jätte trött, så jag kommer nog inte orka göra ett sista inlägg, så godnatt!



Just nu regnar det förresten, mysigt med lite regn smatter på taket. Puss!


167

Det finns inga bättre filmer än de som är baserade på Nicholas Sparks böcker. The Notebook, The Last Song, Dear John. De är alla mina absoluta favoriter. Så himla fina filmer!


166

Hade ingen sked, så jag gjorde det bästa av situationen helt enkelt.


165

Nu ska jag koka té och kolla på Dear John, en av mina favvis filmer. Edgar tipsade mig om bästa sidan där man kan kolla på typ alla filmer, satt jag ska lana film ikväll, woho! Shiomi är i Michigan nu, skypeade med henne alldeles nyss en liten stund. Är fett avis, hon har snö, bor i en stat med normala människor och kommer gå i en skola där hon känner massa folk. Shiomi bodde nämligen där när hon var yngre i typ tre år, så nu kommer hon träffa massa gamla kompisar. Avis! Men nu blir det movietime!!


164




163

Hello Fellaz!
Har precis kommit hem från en skön dag utan Caitlin, tyvärr så var hon tvungen att jobba, vilket inte gjorde mig något överhuvudtaget. Vi var i kyrkan två hela timmar och jag var så uttråkad. Mia som också var uttråkad fick sitta och spela på min mobil, så jag hade ingenting att göra. Det sög! Sen skjutsade vi hem Caitlin och drog på bio. Vi såg Arthurs Christmas, det var en helt okey julfilm tycker jag väl. Man fick dock en konstig syn på jultomten, om jag hade varit mindre så hade jag nog inte gillat hur de beskrev Tomten i den filmen! Efter bion så åkte vi till Hometown Buffet och jag käkade ihjäl mig. Jag aldrig äta mer. Just nu är jag sådär äckligt mätt. Så jag ska bara ta på mig mjukis kläder och sen ligga i sängen och kolla på massa serier. Vilken är eran favorit serie? Har snart kollat klart på alla mina, så jag behöver nya förslag. Hoppas ni sover gott därhemma. Puss!





Mia gör sådana här dagar mycket roligare!


162

Godmorgon!
Klockan är tio här i USA och jag håller på att skynda iväg till kyrkan med min värdfamilj. Kyrkan, vilket ovärt ställe att besöka .. Men idag måste jag med, för direkt efter så ska vi göra massa andra grejer, bio osv. Och ah, min värdfamilj har blivit smart medtanke på att nu måste jag med till kyrkan eftersom de inte ska hem emellan. Just nu är jag inte superglad. Men Mia ska med iallafall, och det gör allting mycket bättre! Hörs när jag kommer hem igen. Puss!


161

Dags för mig att sova nu. Klockan är kvart över tolv. Imorn tänker jag inte göra något speciellt, ska försöka åka till en affär å köpa PreWrap, sen ska jag även köpa lite benskyddstejp. Länge sen jag tog en latte på starbucks också .. kanske är dags för det imorn. Hörs imorn när jag vaknar. Puss!



Ska somna till Taylor Swift, perfekt sov musik!


160



Idag såg jag ut såhär.


159

Nu har jag precis kommit hem igen. Hade det askul med Edgar och Rebecca. Vi gjorde våran video, fast det tog lite tid för jag tabbade mig hela tiden, haha! Men tillslut blev vi klara, satt då kollade vi på hockey, Sharks vs Blues, tyvärr så förlorade Sharks med 0-1. Efter det så snackade vi bara, chillade och käkade pizza. Det va fett najs! Imorn ska jag inte göra något speciellt. Nu ska jag kolla på Revenge, äta popcorn och dricka mjölk!


158

Nu kommer Becca snart och hämtar upp mig. Hörs när jag kommer hem igen. Go Sharks!


157

Sharks matchen började senare än vad vi hade trott, så Rebecca kommer inte att hämta upp mig förrän klockan 15.00. Så jag har inte hunnit duscha ännu. Istället har jag sett några avsnitt av Julkalendern som jag hade missat. Jag tycker faktiskt att årets julkalender är ganska bra! Bättre än vad den har varit på länge. Undrar vad som kommer hända här näst i Tjuvarnas Jul. Förresten så ska jag tipsa om en asbra serie som borde komma till Sverige snart, den heter The Lying Game. Den kanske till och med redan har kommit till Sverige? Om inte så borde den göra det snart. Den är jätte bra! Ni borde kolla på den. Den går även att se nu på www.watch-series.com.


156

Nu ska jag hoppa in i duschen, för Rebecca kommer å hämtar upp mig runt 13.00 satt det är en timma kvar ungefär. Jag hade helt glömt bort att jag måste mejla min syo, om vilken linje jag ska börja när jag kommer hem igen. Så det måste jag komma ihåg att göra idag! Men nu blir det dusch och sen ska jag äta något innan jag drar till Rebecca. Puss!


155


154


153

Hmm, lördag idag. Skickade precis ett meddelande till Rebecca på facebook om vilken tid vi ska ses. Just nu håller jag på att chatta lite med Katta, fan aslänge sen vi pratade ... Saknar henne!! Katarina går i den klassen som jag antagligen kommer börja när jag kommer hem igen, satt jag ska fråga ut henne om klassen satt jag får reda på om det är värt att börja den!


152

Det var inte speciellt kul, ingen god mat och jag var astrött. Jag sov i bilen påvägen dit och hem, det var faktiskt jätte skönt! Nu är jag äntligen hemma. Det roligaste på kvällen var påvägen hem då vi stannade på In and Out, en restaurang som har de bästa hamburgarna! Så började Atha (farmor) att sjunga julsånger ashögt och ah det var roligt! Hahaha garvade sönder. Imorn ska jag hem till Rebecca för att göra våran final video för video klassen. Vi ska även kolla på Sharks matchen imorn. Hörs imorn när jag vaknar. Puss!


151

Matchen gick okej, det blev lika. Idag har det blivit extremt lite bloggande medtanke på skola och match. Och nu måste jag snabbt hoppa in i duschen för vi ska åka iväg och käka jul middag i min värdfamiljens gamla kyrka i Stockton. Två timmars bilresa dit .. Fett ovärt. Men jag måste dit eftersom det är ju därför jag är här enligt Caitlin ..

Roos har bestämt sig att för att åka hem till Holland nu iallafall. Hon vill helst åka hem efter jul och innan nyår satt det är ganska snart. Hon ska antagligen sluta gå i skolan och spendera sina sista dagar kolla på nya grejer, besöka SF igen och lite så. Jag kommer sakna henne!


150

Nu ska jag gå och titta till min tvätt och sen blir det sängen. Puss!


149

Omg, Caitlin har fan gått över gränsen nu. Hon frågade om jag skulle med på deras middag imorn i kyrkan, och jag sa kanske, men också att jag gärna ville gå på bio med Roos. Och då började hon snacka om att jag är här för att vara med dom och inte för att ha roligt. Och då sa jag, jag är visst här för att ha kul. Och att jag är med dom hela tiden och att jag alltid följer med på grejer osv. Och att jag har roligt då också. Men sen började hon snacka om att jag är här för att lära mig om nya kulturer och att det kan jag bara göra om jag följer med till kyrkan. Och då sa jag sanningen: Jag är inte här för att gå i kyrkan, jag har gått i kyrkan och det är inte direkt min grej. Jag behöver inte gå i kyrkan, det har Angel till och med pratat med Ron om. Men hon fortsatte och fyfan vad jag är lack just nu. Hon har ju ingen förbannad aning om vad hon snackar om?



Ett skratt, ett finger är allt jag har att ge dig.

Haha, Gina kom in på mitt rum och sa att hon ville prata med mig. Hon hade hört vad Caitlin sa och hon sa att jag inte skulle bry mig. Haha jag älskar Ginaaaaa!!!!!


148

Idag på träningen så hade jag grymt kul! Jag, Leslie och Jasmin larvade runt oss på hela träningen. Men det gick faktiskt endå bra för mig. Men iallafall en rolig grej som hände var att Jasmin dribblade inom straffområdet och då kastade sig målvakten ut för att ta bollen, men fångade den inte utan puttade bara iväg den en bit bort. Men hon lyckades fälla Jasmin iallafall. Och Sonia kommer bakom och skjuter bollen rakt på Jasmin som fortfarande ligger på gräset. Hahahaahhaha, har fan aldrig sett något roligare!!!!!!! Det kanske var en av de stunderna då du måste vara där för att fatta hur himlans kul det var!


147

Min data funkar igen!!! Det visade sig att jag bara behövde trycka på en liten knapp på tangentbordet så anslöt den till internet på mindre än en liten sekund. Lite irriterad på mig själv för att jag flippade i onödan och raderade mitt virus protection, menmen. Som tur är hade jag två, satt nu håller jag på att sätta upp den nya virus grejen. Jag är bara så grymt lycklig för att min babe funkar igen!!


146

Min älskling (datan) fungerar fortfarande inte .. Rob, min värdmammas systers man, sa att jag borde testa uppdatera allting, internet och alla program som Windows erbjuder, så det håller jag på med just nu. Håller alla mina tummar för att det funkar. Om det inte funkar så kommer jag nog göra något drastiskt. Typ hoppa ut genom fönstret. Tyvärr är det ett enplanshus så det kommer nog inte göra saken bättre. Skämt å sido, jag kommer seriöst flippa om inte min data börjar fungera igen. Då kan jag varken skypea på den eller på min iphone. Fuck USA, allting bara går sönder i detta äckliga land!

Och som grädden på moset så kommer jag bli ensam kvar här snart, då Roos har bestämt sig för att lämna USA efter jullovet.Hon klarar inte av att bo här längre, men samtidigt vill hon inte åka hem för att hon vet att hon kommer ångra sig. Så idag berätade hon för mig att hon har letat efter andra länder att vara utbytesstudent i, England var fullt, men det var inte Irland. Så nu funderar hon på att åka till Irland och vara utbytesstudent där. Hon är inte helt säker på att hon vill göra det ännu, men vad hon än bestämmer sig för att göra så kommer hon lämna mig efter jullovet. Antingen så kommer hon då åka till Irland eller så kommer hon åka hem. Så jag kommer vara helt ensam kvar.. Vet inte vad jag ska ta mig till. I'm going to miss her so much. Even though we fight alot, you are my only friend here in America.


145



Idag hade jag på mig denna mysiga outfit. Tjocktröja från CottoOn, Jeans från H&M, Boots också från H&M. Älskar alla dessa plaggen. Denna outfit klassas nog som en av mina favoriter.


144

Min dator fungerar inte just nu och jag vill bara ta livet av mig, börja gråta, skrika och allting man gör när man är förbannat ledsen. Kommer inte blogga på ett tag. Ska först försöka fixa min jävla data.


143

Godmorgon och godkväll, har jag nämnt att jag hatar tidsskillnaden. Det hade varit okej om det var 2-3 timmar, men 9 timmar är för mycket! Det är super svårt att hitta en skype tid som funkar på vardagar och på helger så är man upptagen en hel del. Men man får bara göra det bästa av situationen.  Jag var sen idag också, men nu är jag mer sur på klockan. För klockan i mitt klassrum går före min och Kennedys klocka, satt man tror att man kommer i tid, men nejnej. Om vi hade gått efter Kennedy tid så hade jag varit i tid idag. När jag kom in i klassrummet och såg att jag var markerad gul på listan, så vart jag fett sur, för jag trodde verkligen att jag skulle vara i tid.  Idag måste jag komma ihåg att köpa PreWrap och benskyddstejp.

142

Nu är årets julgran helt klar! Ljusen är tända och även stjärnan. Jag fick äran att placera stjärnan på toppen i år, kanske för att jag är den enda som kan nå upp. Men nu lyser iallafall granen upp hela köket!
Äntligen lite julkänsla!




Var tvungen att göra ta en bild utan fokus också. Ser inte ljusen magiska ut?


141

Jag och Andrew kollade precis klart på American Horror Story, vilket är en ny skräck serie som går här i USA. Jag vet inte om den har kommit till Sverige än. Men om ni ser att den kommer visaspå tv, så skulle mitt tips vara att kolla bara om du verkligen gillar skräck och äckliga grejer! För den serien var sjukt vidrig. Jag och Andrew hoppade till några gånger av rädsla. Nu ska jag kolla på något roligt, typ How I met you mother satt jag slipper mardrömmar!


140


139

De som jag bor hos handlar inte mat så ofta, men när de väl handlar så gör dom det ordentligt! Haha, vi kommer nog inte behöva nya flingor på ett tag i varje fall, haha!


138



Bild på köket och en mistel. Puss!


137



Andrew ville ha en julkula med sitt namn på, satt han gjorde sin egna, av en BudLight ölburk. Haha, typiskt Andrew.


136

Två bilder på mig från gårdagens match mot MtEden.


135

I Holland firar man inte jul, med tomten som vi andra (vanliga) människor gör. De har istället Sankt Nickolaus hur nu än det stavas orkar inte googla det. Men iallafall, en klassisk present som alla får är en choklad bit i form av bokstaven i sitt förnamn. Så här kommer två bilder på mitt vackra E, som jag inte ätit upp ännu.



Jag kan dock ärligt säga att jag gillar Marabou mer!


134

Innan jag berättar om hur awesome min fotbollsträning var idag, så ska jag börja med att berätta att hela förra veckan så kom jag försent till min första lektion. Och jag hade inte varit arg om jag visste att det var mitt egna fel, men nu är det faktiskt så att det är Caitlins fel och därför blir jag grymt förbannad! Varje jävla morgon går hon upp försent och sen tar hon jätte lång tid på sig att käka, fixa håret osv. Jag är klar tjugo minuter innan skolan börjar och om vi åker en kvart / tio minuter innan vi börjar så hinner vi. Men såklart är ju inte hon klar förrän klockan är 07.55 och vi börjar 08.00. Vi kommer till skolan vid 07.57 hon hinner springa till sitt klassrum och komma i tid, men lilla jag har min första lektion i ROP vilket är byggnaden bredvid skolan och det tar mig tre minuter att gå dit och jag springer aldrig till skolan, det gör jag bara inte! Så därför är jag skit förbannad på henne, bara för att hon inte bryr sig och äsch hon är bara äcklig! Och imorse så blev jag argare än vanligt för anledningen till att vi var sena var för att de kläder hon skulle ha på sig var i torktumlaren. Jag bad henne ta på sig något annat eftersom vi var tvungna att åka, men nejnej hon skulle banne mig ha på sig sin fula tjocktröja och jeans. Hon skryter alltid om hur mycket kläder hon har och blabla, men så använder hon bara två plagg (!?)

Men nu till något roligare. Min fotbollsträning idag var så himlans rolig. Hade askul med alla brudarna och nu ah den var bara grymt härlig! Har inte skrattat som jag gjorde idag på länge. Jag lärde alla svordomar på svenska och de tyckte det var fett roligt och ah hahaha, fett kul hade jag!

Nu sitter jag och äter en asgod smörgås som Ron hade köpt. Mmm, godaste mackan på länge!!



133

Har precis vaknat och jag måste snart lämna min underbara säng för att fixa mig. Åh jag vill inte gå till skolan idag. Som om jag någonsin vill gå till skolan .. Haha. Aja, ska gå upp nu. Puss!



Bild från i augusti, en vecka efter jag kom till USA. Saknar sommaren!


132


131

Nu är det dags för mig att krypa ner under täcket och kolla på The Last Song som är en av mina favorit filmer. Den är så sorglig och bra på samma gång. Vi hörs imorn när jag vaknar. Har sovmorgon imorn, men jag ska nog gå upp samma tid som vanligt så jag slipper stressa på morgonen!



Godnatt!


130

Hej Bloggen!

Sitter just nu och kollar på en av mina favorit filmer under julen, nämligen Home Alone 3. Har precis kommit till den bästa delen av filmen när han äntligen börjar sätta ut alla små fällor för "the bad guys". Jag älskar NetFlix, mest för att jag kan kolla på massa filmer på min iphone, vart jag än är, it makes me happy. Men nu ska jag kolla klart på filmen och sen läsa igenom kemin inför provet imorn.


129

Nu har Mia åkt hem. Vi hade det iallafall super mysigt! Vi kollade nämligen film på sängen. Vi såg säkert tolv avsnitt av Pucca. Haha! Jag kommer ihåg när Jetix fortfarande var en kanal och ett Pucca avsnitt visades varje reklampaus. Ah, goda tider!


128



Mia sitter och kollar på Pucca i min säng, hon är så nedrans gullig! På andra bilden ser ni den nystädade soffan.


127



Det här är allt garderob utrymma jag har. Så klaga inte på om mina kläder ligger på soffan, om jag hade tillräckligt mycket plats för alla mina kläder så hade jag inte behövt slänga hälften av grejerna på soffan!


126

Julgranen utan lysen och stjärnan på toppen. En innan-vi-satt-på-lyserna bild. Efter bilden kommer senare ikväll när Julgranen är helt färdig.



Utan blixt och med blixt.


125


124

Hej! Nu har jag precis kommit tillbaka från min fotbollsmatch. Det gick tyvärr inte så bra, vi förlorade med 2-1. Vi hade vunnit om inte domarna hade dömt bort ett av våra mål. Menmen, vår första förlust .. Inte alls kul. Men det tar vi igen nästa match på fredag Titans!
Hade en relativit bra dag i skolan. Det var ganska lungt, inte alltför mycket att göra. Men det blir antagligen annorlunda nästa vecka. Veckan innan jullovet brukar alltid vara hektiskt, lärarna vill sätta betyg innan lovet osv. Men nu är det bara 17 dagar kvar tills jullovet. Och sen kommer en massa saker hända, först julafton såklart sen min sjuttonde födelsedag. I januari ska jag till Hawaii och sen kanske det blir en till resa i februari. Och sen är det bara fyra månader kvar tills min älskade hemgång. Jag hoppas tiden kommer gå snabbt efter vintern, så att jag får komma hem. Nu ska jag ta en snabb dusch och sen plugga lite. Har en uppgift i video och sen ska jag plugga till mitt kemi test imorn. Jag kan faktiskt ärligt säga att jag har koll på kemin just nu. Det vi håller på med just nu hade jag i åttan / nian, vilket gör att jag har ganska bra koll på vad vi gör just nu, så det ska nog inte ta alltför lång tid.
Mia är här och innan jag gör något annat så har jag lovat att sätta upp polkagrisar i granen, så det ska jag gå och göra nu. Ska lägga upp dagens outfit också.
Hoppas ni sover got därhemma, Puss!


123

Det känns inte alls kul att vara tillbaks i skolan. Jag är trött och min mage kurrar. Jag hann inte äta någon frukost så nu är jag jätte hungrig verkligen! Och jag måste vänta till 11.05 tills jag får äta något. Jag kommer dö. Jag har rast om bara en halvtimme, men om jag äter min lunch då så kommer jag bli hungrig på sista lektionen och då kommer jag även vara hungrig på min rast, satt då är jag hellre hungrig nu. Men nu ska jag läsa aftonbladet och se vad som händer i lilla Sverige. Puss!

122

Idag har jag bestämt mig för att gå till skolan eftersom jag har match idag och vill verkligen spela! Får dessutom gå tidigare idag, redan klockan två slutar jag skolan, vilket är nedrans skönt! Igår pyntade vi julgranen, men den är inte riktig klar ännu. Jag tror vi ska göra det sista ikväll, satt jag lägger nog in en bild ikväll på den. Jag har precis tagit en dusch, och nu plattar jag håret & dricker té. Detta var en bra morgon. Igår vart jag fett upptagen med att kolla på Step Up 3 (vilken asbra film!) satt jag glömde helt bort att blogga, hehe. Men nu måste jag gå och fixa mig. Hoppas ni alla har en bra kväll därhemma!


121



Kvällens outfit. Stickad tröja från AE, Örhänget från Pac Sun. Ska på Justins födelsedagsfest på någon restaurang.


120

Träningen gick bra! Kändes bra att röra på mig. När jag kom hem så hann jag verkligen inte blogga, för jag tog bara en snabb dusch och sen fixade jag mig å drog iväg till Justins birthday party. Vi var på en restaurang och firade med hela deras stora familj, mina favoriter var där Nick och Mia. Det var super mysigt. God mat och Cheescake, mums! Bra kväll må jag säga. Nu är jag hemma och har precis laddat ner Netflix, super najs! Sitter å kollar på Step Up 3. Naaaaajsss Baaajsss!!!


119

Nu ska jag dra iväg på träningen. Ska nog träna iallafall, jag mår bättre idag! Men nu måste jag skynda iväg. Puss!


118

Nu har jag vaknat och ligger för tillfället i sängen och väntar på att lilla Ellinor ska logga in på skype. Mår bättre idag, min näsa är fortfarande täppt, men mina ögon rinner inte lika mycket och det är speciellt ögonen som har varit grymt irriterande de här senaste dagarna. Kom på att jag måste endå gå till fotbollsträningen idag, för jag vill såklart spela matchen imorn. Idag ska vi typ köra street fotboll också, låter grymt kul! Vad som menas med det är egentligen att vi ska spela på asfalt med vanliga gympaskor. Jag är taggad! Nu ska jag gå och fixa lite frukost, satt Ellinor please logga in om typ 7minuter för då är jag tillbaks.


117

Har precis duschat & sett ett avsnitt av Chuck. Hann också kolla på Victoria Secret Fashion Show 2011 innan jag hoppade in i duschen. Man önskar ju att man såg ut som dom. Imorn kan jag sova ut, ska förmodligen inte skypea med Ellinor förrän nio/tio på morgon, San Francisco tid, så jag kommer kunna sova. Jag älskar att sova ♥ Imorn fyller min värdfamiljs kusin 17år så vi ska till hans hus imorgonkväll för att fira lite, jag vill följa med satt jag måste bli frisk!! Hoppas jag mår bättre imorgon. Puss!



Jag älskar den här låten. Kan lyssna på den föralltid.
I have lost myself again
Lost myself and I am nowhere to be found


116

what's goin on ..


115

Jag vägrar stenhårt gå till skolan och sitta å snora hela dagen, satt jag tänker vara hemma imorn. Och Ron vet det så han ska anmäla mig sjuk. Skönt! Ska nog skypea med Ellinorrrr imorgon, ska bli mysigt. Det var ju ett tag sedan jag pratade med en av de viktigaste personerna i mitt liv som jag förut brukade prata med varje dag, hela dagen. Det känns cp att inte bara kunna ringa henne när som helst. Handikapp. Men nu ska jag kolla på del 4 av Julkalendern och sen ta en dusch och kan äta något. Ikväll blev det ingen middag, alla bara käkar vad dom kan hitta. Jag ska nog äta nudlar och sen dricka varm choklad som är super skönt för min hals. Krya på dig Emma!


114

Idag åkte vi tre timmar för att komma till Apple Hill (Jag ska förklara vad det är lite senare), det ligger nämligen förbi Sacramento, som är Californiens "huvudstad", och upp norrut till Sierra Nevada, man kunde se de höga bergen, jätte häftigt! Sierra Nevada ligger bara en timma ifrån Lake Taho, där det är snö just nu, satt idag var jag bara en timma ifrån snö, hade varit underbart att få kasta en eller två snöbollar idag, men så blev det tyvärr inte. Så, Apple Hill är ett stort område med över 100 olika bondgårdar där dom odlar allt från träd till frukt. Mycket äpplen som de gör äppelcider av och pajer. Grejen med Apple Hill är att gårdarna gör dessa produkter och de säljs bara på deras gårdar som har öppet året om. Jätte mysigt ställe (väldigt bondigt och det är verkligen på landet), men det var kul att gå runt och kolla på alla saker de gör och äta deras producerade varor. Det godaste jag åt idag var Caramel Apple, vilket är en amerikansk tradition, speciellt nu till jul. Det är ett helt vanligt äpple täckt i caramel, brutalt gott! Anledningen till att vi åkte till Apple Hill var att köpa en julgran, vilket vi gjorde! Vi sågade till och med ner den själva. Man fick gå ut på ett stor farm där dom hade flera hundra julgranar, olika sorter, och så fick man gå runt och kolla på alla å se vilken man tyckte om bäst. Sen om jag hittade en julgran som man ville ha så skrek man "Cutter" och så kom en kille med en såg. Sen sågade man ner trädet och tog med sig det hem. Haha! Lite annorlunda sätt att fixa julgran på, men det var roligt! Nu ska jag sluta skriva och istället lägga upp massa fina bilder från idag. Puss!


113

När jag kom hem igår så gick jag å la mig nästan direkt och jag somnade på en gång, men sen under natten så har jag vaknat flera gånger pga. jag har inte kunnat andas eller så har min förskylning bara varit för mycket. Nu har jag vaknat. Min hår är ofräscht, har inte duschat sen i fredags. Trött, hunrig, shit jag är verkligen det hela tiden! Min nästa är täppt, jag vill bara ligga i sängen hela dan. Men nejnej, idag ska vill till Apple Hill, vad nu det är (?) Och det kommer ta upp hela dagen .. Satt jag kommer inte få vila nått överhuvudtaget tyvärr. Jag kommer nog inte gå till skolan imorgon. Pallar inte sitta å va cp sjuk i skolan .. Men nu måste jag sätta på mig kläder osv. Hörs när jag kommer hem sent ikväll!


112

Gud, jag är fan cp sjuk just nu!! Fan min näsa bara rinner och jag kan inte andas ordentligt. Och sen rinner mina ögon också, jag hatar att vara sjuk!! Har passar Mia & Riyo hela kvällen, det är därför jag inte har bloggat. Kom precis hem. Klockan är ett här nu, mitt i natten. Satt jag måste sova, för jag ska upp imorn klockan sju typ, fuck my life. Men iallafall, de var två små änglar. Deras pappa la den minsta innan han åkte hemifrån, men sen så fick jag lägga Mia. Det var mysigt. Jag kollade på The Notebook, älskar den filmen! Men nu måste jag faktiskt sova. Hörs imorn, godnatt!



Riyo & Mia på Halloween.


111

Tänkte slänga in ett tips nu när jag endå håller på att blogga. Det är supersmart att hänga sina örhängen på ett vinglas. Då blir dom inte skynklade och de förstörs inte som de kan göra om de bara ligger i en ask eller något. Plus att det är sjukt snyggt! Jag hängde mina nya örhängen på ett glas och såhär blev resultatet;



Ganska snyggt va?


110







Örhängen från Pac Sun och stickad tröja från American Eagle. Idag spenderade jag 20dollar och fick grymma grejer. Lagom nöjd faktiskt!


109

Asså fasikens vad det ska va svårt att köpa julklappar. Jag kommer nog köpa presentkort till alla förutom Caitlin som ska få en tröja från en av hennes favvo butiker. Jag har shoppat några billiga örhängen och en tröja från American Eagle som det också va mycket rea på. Istället för 49 dollar så fick jag den för 20. Satt det kände jag mig stolt med. Nu ska jag snart åka hem och det är jag glad för. Den här gallerian är mega stor och jag är dunderförskyld satt vill bara hem till sängen. Visar er det jag köpte när jag kommer tillbaks. Puss!



Jag fotade en häst som stod vid ingången. Riktigt fett med en staty!


108

Jag är grymt sjuk!! Men jag orkade iallafall sminka mig, sätta upp en klämma i håret och ta på mig mysiga shopping kläder, för snart ska vi åka till Pleasenton. Om bara Cailtin kunde bli klar snart, hon tar grymt lång tid på sig!! Men iallafall, såhär ser jag ut dagen till ära.



Mina mörklila Converse, mörkblåa jeans från H&M, vitt linne H&M, lila / röd tjocktröja från Macy's och min älskade militärgröna jacka från Guess. Mysig outfit eller vad?


107



Såhär ser deras dammsugare ut. Jag sa ju att det var fetaste tegelstenen. Så jävla tung, klumpig, äcklig, ful och dålig dammsugare!! Istället för att suga upp damm och annat skit, så spottar den ut det på personen som går bakom, vilket råkade vara jag. Jag hatar att dammsuga med den här grejen (tänker inte ens kalla den som dammsugare). Men ha-ha nästa vecka är det min tur att skura satt då slipper jag fetto grejjen!!!


106

Jag vaknde precis och såg att det var den tredje december idag, alltså har jag varit i USA i hela fyra månader. Känns som jag har varit här i flera år dock. Men det har jag ju visst inte. Nu ska jag gå upp, borsta håret som ser ut som ett skatbo. Fick precis sms av Ron att jag måste dammsuga också, piss. Men sen ska jag iväg å shoppa. Jag är grymt trött och mega förskyld, min näsa bara rinner och det är allmänt onajs. Sen är jag hungrig också. Ska nog först äta frukost och sen dammsuga lite snabbt. Hörs när jag kommer hem från Pleasenton.



Bild från igår kväll när jag kände mig riktigt awesome och lyssnade på svensk musik.


105

Nu ska jag gå å lägga mig. Är trött och klockan är mycket. Imorn blir det inte mycket sovmorgon, ska nämligen ut och julhandla imorn. Jag känner att det är bäst att göra det nu istället för i sista minuten. Blir nog en del presentkort till värdfamiljen. Är sämst på att köpa julklappar satt kommer nog vara tråkig i år, plus jag bryr mig inte så värst mycket om vad jag ger dom, bara jag får nått tillbaks, haha! Nemen, helt ärligt. Jag ger bara de julklappar för att jag känner att jag måste. Men så då vet ni mamma / pappa att det kommer gå åt lite pengar imorn, men det är ju julklappar. Ska försöka att köpa för så lite som möjligt. Men iallafall, måste upp runt åtta imorn, för vi ska åka superdupermega tidigt. Blir väl till att sova påvägen till Pleasenton, där den feta gallerian vi ska till ligger. Satt nu måste jag sova, hörs imorn! Blir väl inte så mycket blogg imorn, för jag kommer vara busy hela dagen med shopping, men ni får se alla grejerna när jag kommer hem. Puss!


104

Jag må bo i familj som är störd. Jag må gå i en skola där jag verkligen inte passar in. Jag må va helt ensam i ett cp land där jag verkligen inte vill vara. Jag må vilja åka hem till min familj, till mina polare även fast det inte går. Jag må känna mig misslyckad. Jag må ångra hela den här resan.
Men hörni, känn ingen sorg för mig Göteborg.


103


102

Vi gick ut på middag idag på en mexicansk restaurang. Maten var god, men jag blev så grymt irriterad på Caitlin. Nu får jag tillbaka tankarna om att flytta för att jag står bara inte ut med henne. Åh, jag är så förvirrad just nu. Mest om Caitlin, för hon är största mongot, inget skämt! Och hon får mig att vilja flytta långt, långt härifrån. Längtar tills den vackra dag jag åker hem och aldrig mer behöver träffa henne / hennes familj. Orkar inte med dom längre. Vill bara åka hem, gärna nu tack!


101


100





Idag hade jag på mig mina vita converse, mörkblåa jeans från H&M, Guns n' Roses tischa också från H&M och som grädden på moset, min älskade skinnjacka. Riktigt skön och snygg fredags outfit må jag säga.


99

Äntligen fredag och helg! Kom precis hem från skolan / fotbollsträningen. Idag hade vi bara konditionsträning, satt jag är rättså död! Men jag vet att det kommer bli skönt i efteråt när jag får fett bra kondition, satt jag é int bitter. Såg precis att min käre mor blev rånad på sin plånbok igår, fyfan för den som gjorde det! I hate you.
Jag känner att jag håller på att bli sjuk, mina ögon och min näsa bara rinner plus att jag har ont i halsen, tyvärr! Satt jag ska försöka bli bättre nu i helgen för jag har match på tisdag och torsdag och jag vill verkligen inte missa dom!! Har förresten bestämt mig för att bli nyttig, (det röda krysset). Hahahahah, Ellz vi får väl se hur det går den här gången .. Nu ska jag iallafall dricka ett glas med mjölk och kolla på del 2 av julkalendern. Hoppas ni där hemma hade en bra fredag!



98

Har precis kollat på massa bilder från Thailand och speciellt på Clara, fysablar vad hon är söt! Min lillasyster är världens finaste! Jag älskar min familj, ingenting slår den!


97

Idag så hade jag fotbollsmatch och vi vann igen, med ganska mycket. Tappade räkningen på hur många mål vi gjorde, haha! Tyvärr så gjorde inte jag mål, men jag hade sjukt roligt med alla brudarna så det spelar ingen roll. När jag kom hem så var min blogg konstig och man kunde inte gå in på den, det stod att det var fel för tillfället, men nu så började den funka igen, wohoo! Lycklig. Men när jag kom hem från skolan så kollade jag på Santa Claus och efter det så duschade jag. Sen ringde Shiomi mig på facebook med lite chockerande nyheter. Tidigare idag flyttade hon till Newman, vilket är en stad mer än två timmar härifrån och jag vart grymt chockad! Hon klarade visst inte av att bo kvar i sin familj och hon kommer aldrig mer flytta tillbaks till Fremont. Nästa vecka ska hon byta skola och sen kommer jag nog aldrig mer träffa henne .. Feta depressionen



Miss you already!


96



Idag såg jag ut såhär.
Halsduk, Forever 21.
Linne, Gina Tricot.
Skinnjacka, H&M
Jeans, PacSun
Converse


95

Okej, det är något knas med min blogg just nu. När man söker på den så kommer det upp att den inte finns tillgänglig just nu .. vilket suger!! Jag som hade tänkt lägga ut, dagens outfit och lite så. Får väl ta och försöka imorn igen. Blir inget mer bloggande förrän den börjar funka!! FML


94

Kunde inte hålla mig satt jag kollade nyss på Julkalendern Del 1. I år verkar den faktiskt ganska bra, tror jag. Fick ingen stor uppfattning om hur den kommer bli, men jag hoppas det blir bra!



Den verkar ju faktiskt riktigt gullig!


93

Är sjukt irriterad och förbannad just nu.
Nu har jag foto, vilket betyder att jag kan blogga, woho! Tänker nog bara sitta inne idag, för det är svinkallt därute och det blåser så in i helskotta. Sen vill jag bara sitta inne och inte prata med någon för jag är på relativt dåligt humör. Alla på den här skolan är helt cp, inkluderat min familj. Orkar inte med någon överhuvudtaget. Alla är störda och bara sjukt konstiga. Blir skit irriterad på folk som kommer fram och behandlar mig som ett jävla retard. Vafan, jag är inte dumihuvudet. Jag är så förbannad irriterad på allt & alla! Vill bara gå tillbaks till huset där jag bor, lägga mig i sängen och kolla på film! Ikväll så börjar ABC Family 25 days of Christmas, så varje kväll kommer det vara en julfilm på tv, vilket gör mig super glad! Ikväll är det Santa Claus som gäller, den filmen är bajsbra! Satt jag ska nog kolla på den efter min match.


92

Goodmorning! Happy första december. Idag börjar Julkalendern hemma i Sverige. Kikade precis in på SVTs hemsida och testade kolla på det första avsnittet och gissa vad? Det funkade faktiskt att kolla!! Satt idag när jag kommer hem från skolan så ska jag kolla på första avsnittet, woopaa. Super taggad! Idag måste jag gå från skolan en halvtimma tidigare för att jag har fotbollsmatch klockan 15.30. Idag är matchen hemma, satt det kommer va massa folk som kollar, åh hata att lira under press .. Men det kommer säkert gå bra!

91

Pretty Little Liars kommer tillbaks den andra januari. Så taggad! Såg precis reklamen, haha. Har nu kollat klart på Home Alone, satt jag ska nog gå och lägga mig nu. Hörs imorn.


90







Har precis beställt dessa assnygga ear cuffs från www. jrf.se. De har massa snygga smycken på den hemsidan. Längtar tills dom dinglar ner i brevlådan hemma i Sverige och att jag sen kan få dom i min tillfälliga brevlåda här i USA. Åhhhh, vill ha dom nu!!! Enda nackdelen med att beställa på internet, man får inte grejerna direkt. Men snart kommer dom! Tjihoo


89



Sjukt snygga blusar & jag bara älskar shortsen!


88

Vilken färg tycker ni är snyggast?





Jag vill ha alla dessa snygga klänningar, men jag tänker nog bara beställa en av dom. Nu är bara frågan, vilken?
Alla bilderna är tagna från www.nelly.com


87



Super söta halsdukar från American Eagle. Ser dom inte mysiga ut?


86






85






Jag älskar dessa tre stickade tröjor med ett schysst vinter tema och gulligt mönster! Och en super söt one piece på det, ge mig!!


84

Har precis kollat runt på H&M's hemsida och hittat så grymt mycket snygga kläder, tänker visa er några stycken plagg som var outstanding senare. Men åh, det får mig att vilja dra ut och shoppa med en gång! I helgen ska jag försöka åka till The Great Mall där dom har H&M. Nu när jag är i USA och kan shoppa i butiker som Forever 21, Abercrombie & Fitch, så vill jag endå bara ha kläder från min svenska älsklings butik, H&M. Haha, jag tycker det är lite små roligt!



Haha, kul att jag står med en H&M påse på bilden. Grymt fett!


83


82





81

Vart jag än är, vart du än är så kommer det alltid vara du och jag. Jag kommer aldrig någonsin släppa taget om dig. Du är alldeles för bra för att det. Du är min älskade bästavän och jag kan inte ens beskriva med ord hur mycket jag saknar dig! Älskar dig Ellinor Odelstam!! ♥


80

Jag älskar jul filmer och min absoluta favorit är Home Alone och såg precis på reklamen att Home Alone 2 Lost in New York, börjar 20.30 idag!! Woohoo, det har varit en riktigt bra dag idag. Jag är så nedrans lycklig just nu, Home Alone is on tonight!


79

För ett tag sedan kom jag hem från träningen och jag var super trött, satt jag fixade en skål med flingor & mjölk och sen slog jag mig ner i soffan där jag nu har suttit ett tag. Filmen Ratatouille har precis börjat. Jag älskar den filmen! Den får mig alltid att tänka på en av mina favorit grejer; Mat! Jag älskar mat, det är det bästa som finns. Just nu skulle jag dö för lite kina mat eller kanske thai. Nudlar, fried rice, fritrerad kyckling, shit vad det låter gott! Men antagligen så blir det något oätbart till middag .. som igår. Gina gjorde någon mexikansk rätt och det blev inte lyckat tyvärr, istället åt jag en macka.  Håller tummarna för att kvällens middag blir bättre!

Bild på thai maaaat. Min favviz.


RSS 2.0