564

Favorit bilder från andra delen av året i USA.
 
Januari
Kill-lagets Senior Night.
 
Var i LA.
 
Åkte till Hawaii med ett gäng andra utbytesstudenter. Det blev en helt oförglömlig vecka!
 
Februari
Träffade min familj i New York.
 
April
Åh vad jag saknar Aolani!!!
 
Maj
Jag och Aolani i bilen påväg till skolan.
 
Alicia ringer i klockan på A&W för att maten va sååå god!
 
Jag och Jason på en av mina sista dagar i skolan.

Jag har faktiskt börja saknat USA nu. Önskar att jag kunde ta hela mitt svenska liv och flytta dit!

563

Mina absoulta favorit bilder från första delen av mitt år i USA.
 
Augusti
Roos, en annan utbytesstudent från Holland, som jag bodde med i början av året.
 
Mycket Starbucks blev det under året!
 
September
I San Francisco.
 
Första "American Football" matchen jag gick på.
 
Oktober
Trött efter en skoldag. Roos vilar upp sig på Starbucks.
 
Lilla Mia plockade upp en höna som om det vore någonting hon gjort varje dag. Haha!
 
Köpte pumporn med Roos och Bella.
 
Jag och Roos på favvo stället (Starbucks)
 
November
Shiomi (en japansk utbytesstudent) och jag åkte in till San Fran för lite shopping.
 
December
Christmas in the Park, med andra värdfamiljen. Mia (värdkusinen) och jag åkte karuseller.
 
Högg ner vår egen julgran och åt julgodis.
 
Satt barnvakt åt små värdkusinerna Mia och Riyo.

562


561

Nu börjar allting bli klart här hemma. Det mesta är packat och just nu håller vi bara på att väga väskorna osv. Snart ska vi börja åka mot Skavsta. Det tar drygt två timmar till den flygplatsen, vilket är jätte segt! Men så blev det. Jag är så taggad på sol och mer sol!!
 

560

På förmiddagen låg jag i sängen, tittade på Pretty Little Liars, läste lite och hann även med lite packning inför Spanien. Åker ju imorn!!
 
På kvällen kom Emmy över och vi myste hemma hos mig.
 
Är så himla glad att jag åker till Spanien (och värmen imorn). Ska bara sola och ta det lungt! Förhoppningsvis blir man väl lite brun också.

559


558

Förmiddagen (och även en del av eftermiddagen) spenderades i sägen där jag låg och tittade på halva första säsongen av Pretty Little Liars. Jag får inte nog av den serien, helt underbar! Gick dock ut en kortis för att klippa gräsmattan. På kvällen tog jag bussen med Ellinor in till stan för att äta sushi till middag. Jätte gott som vanligt. Och vi hade det hur kul som helst! Sen köpte vi varsin Ben&Jerry's och drog hem till mig för att kolla på So you think you can dance (eller det som var kvar av avsnittet) och sen bara tog vi det lungt hemma hos mig. Nu har hon för en liten stund sedan åkt hem. Och nu kommer vi inte ses på 14-15 dagar :(
 
Såhär såg jag ut idag. Värdelös bild men endå!
Har bytt skal på iphonen idag och jag bara älskar detta skal som jag fick av bästa Julia!!
 
Vi åt på en jätte mysigt sushi restaurang vid Östermalmstorgs t-bana.
 
Asnöjda och med likadana tröjer (fast i olika färger)
 
Haha hejjjj
 
Elli bara myser!

557

Min favorit film.

Min absoluta favorit film måste vara Soul Surfer. Bara för att den är grym. Jag älskar surfing.

556

Tumblr favoriter
 

555

Min dag idag har varit lugn. Har liksom inte hänt så mycket.
 
Åt frukost ute i solen.
 
Rensade mitt rum och städade.
 
Nu ligger jag i den soff-liknande-grejen och tittar på Hellcats.

554

10 likes, 10 dislikes
 
 
 
 
 

553

Har haft en grymt mysig dag med min finaste bästis. Vi åkte in till stan. Där gick vi runt och åt lite glass och bara myste! Sen blev det lite shopping också. Jag och Elli köpte likadana tröjor fast i olika färger fett gos :) Sen åkte jag hem en snabbis, åt lite mat och bytte om till träningskläder. Efter det åkte vi till Skavlöten. Sprang 3km och sen tog vi ett dopp. Känns så skönt att ha sprungit, det var ju ett tag sen haha! Nu är jag hemma och har precis ätit lite middag. Det blir en hemmakväll idag. Kollar på Rush Hour, fett soft movie.
 
Fina Ellinor!!

552

En bild på dig och dina närmaste vänner.
 
Ellinor & Emmy mina gosisar!

551

Idag ska jag och Ellinor åka in till stan för att fika. Kommer nog bli super mysigt. Satt nu måste jag hoppa in i duschen!

550

Hade det asmysigt på Liseberg igår iallafall. Åkte så himla mycket sköna attraktioner. Liseberg är så mycket roligare än Grönalund haha! Hinner inte skriva mer, men jag laddar upp lite bilder iallafall.
 
Från bilresan dit:
 
Hann inte ta så mycket bilder på Liseberg, var upptagen med andra grejer, men några bilder blev det endå!

549

Ditt relationsstatus.
 
Jag är så himla mycket singel. Och jag tycket faktiskt om det. Känns som om alla nu för tiden panikar så fort de inte har pojkvän. Jag känner nästan tvärtemot. Gud vad skönt det är att inte ha kille, jag menar man kan göra precis vad man vill. Som tex, nu på sommaren. Man kan dra på hur många fester som helst, man kan åka utomlands utan att behöva tänka på att man har kille hemma, och framförallt man slipper oroa sig för att göra något dumt som får konsekvenser hemma. Fett skönt skulle jag vilja säga! Sen är det ju en annan grej om man verkligen blir kär i någon. Då skulle jag dumpa singellivet fort som fan. Men det har ju inte hänt, satt just nu anser jag att det är stört skönt att vara singel.

548

Nu är jag påväg hem. Sitter i bilen. Lär väl vara hemma om några timmar :) Hade det asbra på Liseberg, men mer om det senare.

547

En bild på dig + 10 saker om dig själv.
 
 
1. Jag äter nästan inga grönsaker, bara gurka och sallad.
2. Jag är rättså blyg.
3. Jag är 170 lång.
4. Jag har aldrig färgat håret och kommer nog aldrig göra det heller.
5. Jag har varit utbytesstudent i Kalifornien 2011/2012
6. Jag är född dagen innan nyårsafton.
7. Jag vill bli fett bra på att surfa.
8. Jag är helt galen i One Direction.
9. Jag är född 1994.
10. Jag tycker kaniner är söta. (Speciellt Ellis) :)

546

Ligger i sängen och tittar på film(er). Kommer somna snart. Är helt död! Men taggad på Liseberg imorgon :)


545

Äntligen framme på hotellet, om man ens kan kalla det här stället för ett hotell. Asfult, äckligt och jag vill åka hem. Finns absolut ingenting att göra. + att jag, Clara och Filip måste spendera hela kvället här på rummet för mamma och pappa ska gå på nån jävla fest. Fyfan vad tråkigt. Och sen resan. Alltid att man ska stanna över-fucking-allt, jag orkar bara inte! Fyfan .. Inte ens Liseberg är värt det här. Den här dagen kan inte ta slut fort nog. Plus vi bor mitt i ingenstans, inte ens i Göteborg utan i Falkenberg.. Vafan är det liksom?! Arghhhh orkar inte
 
Lite bilder från resan innan den hade hunnit bli ett totalt fiasko.
Frukost.
 
Halmstad.

544

Det borde vara olagligt att gå upp såhär tidigt! Usch. Men nu är jag uppe iallafall, ska trycka ner mina grejer i en väska och sen ska vi "hit the road" :)


543

Ha, det var fredag den trettonde igår / för några timmar sedan och jag hade inte någon otur. Yeah! Okej godnatt.


542

Hade det mysigt hemma hos Ellinor. Hon är så underbar den där Elli. Vi pratade (hade en del att ta igen) och åt lite popcorn. De vart lite brända, men de var goda ändå. Pappa fick hämta mig, haha, är alldeles för lat för att ta bussen. När jag kom hem packade jag ihop lite kläder inför Göteborg och sen parkerade jag mig själv framför datorn. Vi ska åka iväg jätte tidigt imorgon, runt halv sex. Och jag måste hinna duscha innan osv. Så jag måste nog gå och lägga mig nu. Puss!
 
Lite trött är jag.

541

Imorgon åker jag till Göteborg förresten. Det blir en spontanare ner till staden där alla heter Glenn med familjen. Lite Liseberg osv. Ska bli kul. Men nu ska jag alldeles strax kila iväg till bussen för att träffa min bästa kompis Elli. Åh vad jag har saaaaknat henne!! Lyckligtvis går det att ha shorts denna afton. Det är faktiskt sol just nu!
 

540


539

Haha, det här är verkligen jag. Har hur tråååkigt som helst. Inge bra väder är det heller. Och jag som skulle ha på mig min kjol ikväll då jag ska träffa Elli. Bajskorvar!! Menmen, videon är asfett!
 
Min norska är bra, om inte bäst!

537


538

Vilket jävla väder det är?! Det spöregnar, åskar, blixtrar här i Stockholm. Och det haglade?! Var tvungen att springa ut i regnet och ta undan alla kuddar / dynor som vi har på baksidan. Mina fötter blev helt täckta av vatten. Och nu har jag precis varit ute och försökt sopa bort allt vatten som låg på trallen. Herrejösses..
 
Nu kanske ni ser hur galet mycket vatten vi hade på våran baksida. Nästan så man kunde bada!

536

Idag ska jag träffa Elli. Äntligen!! Vi har inte setts på evigheter :( Men ikväll då smäller det. Yay, detta kommer nog bli bästa fredagen på ett bra tag!!


535

Kvällens förrätt. Avokado och keso.
 
Min fina mamma.
 
Blåbärspaj till efterrätt.

534

Idag är det soligt och fint här i Stockholm. Riktigt sommarväder! Jätte underbart. Har tillbringat hela dagen ute på baksidan med familjen. Blev lite kubb, fika, osv. Trevligt! Ikväll ska jag bara vara hemma. Kolla på filmen Snuten i Köpcentrumet som börjar kl 21.00 på kanal 6. Sitter just nu ute i soffan på baksidan och ska kolla på Pretty Little Liars, har ett avsnitt kvar sen är jag i takt med resten av världen.
 
 

533

Idag fyllde min lillebror Filip 15 år. Så idag har jag firat honom på morgonen. Jag, Filip och Pappa drog sedan en spontanare till Grönalund med Julia och hennes familj + deras kompisar. Mycket roligt! Vart lite karuseller, godisremmar och mycket skratt! Vi stannade där tills runt klockan nio på kvällen. Sen åkte vi hem till Julia för att äta middag. Vart grillat kött med tomat och feta ost. Sammanfattningsvis en riktigt jävla bra dag! Oj, höll på att glömma. Idag köpte jag en kjol (?!) för de som känner mig så förstår ni att det händer inte! Jag använder inte kjolar, men idag hittade jag en superfin, så jag slog till. Haha blev en chock för alla, inklusive mig.
 
Jag och min kompis Julias kompis Julia. (hej vad det blev komplicerat)(det är också kul att sätta saker inom parentes)
 

532

 
Film med videor från Peace and Love. Herrejösses vad många feta spelningar jag var på! Såklart måste man dit nästa år också!!

531

Kul att det ploppar upp en ruta när man loggar in på blogg.se där det står att iphone appen är fixad. Så blir man lite sådär glad. Testar appen, den funkar inte. Kul. Jättekul. Verkligen.

530


529

Såhär var årets resa tilll Gäddvik, Luleå.
 
Vi flög dit.
 
Vi fiskade och rodde en hel del. 
 
Och sen flög vi hem.
 
Vi kom, vi fiskade å vi åkte hem.
 
 

528

Sista dagen i stugan spenderades med att fira min kära lillebror som fyller femton år imorgon, så det vart lite födelsedagsfirande i förskott. Farmor, Ove och Farfar kom ut till stugan, där det bjöds på jordgubbstårta. Det var mysigt. Ett riktigt bra avslut på en bra vecka! Jag hann också göra klart min solstol :)
 
Min verkligen jättefina solstol!
 
Födelsedagsbarnet (imorgon) och Clara.
 
Mormor, Farmor och Ove.
 
Morfar och Farfar.
 
Mormor och Farmor.
 
Min fina älskade bajs Clara.
 

527

Två (sena?!) bilder från Rebecca&Fionas spelning på Peace and Love. Åh vad dom var braa

526

Nu är jag äntligen hemma och det känns så underbart! Har satt på en tvätt och börjat ladda in bilder på datorn. Ikväll ska det bara softaz rejält. Det blir till att kolla på massa avsnitt av mina favvo serier som jag har missat under tiden jag varit borta, speciellt Pretty Little Liars!

525

Min fina lillasyster Clara idag på stranden.

524

Vi åkte in till Luleå Stad idag. Och jag köpte ett par typiska hipster jeans shorts. Fett! Och sen ett turkost nagellack, också väldigt hipster, men jag gillar det! :)
 
 

523

Mitt naturliga hår. Oj vad det är överallt! Bild från igår.

522

Det är så jäkla mycket mygg här uppe och det går knappt att vara ute tyvärr. Jag hatar verkligen mygg, de är onödiga och irriterande.  Nu sitter jag och Clara inne och tar det lungt. Snart ska jag tvinga mig ut igen och göra färdigt min stol, den är snart klar. Den kommer bli superfin! Senare idag ska vi åka in till stan och göra lite ärender. Imorn åker vi hem till Stockholm igen. Ska bli tråkigt att åka hem, men samtidigt skönt. Inte lika mycket mygg!!!

521

Jag och min älskade lillebror Filip när vi bara var två små skitungar.

520

Idag har jag och mina småsyskon varit och hälsat på våran Farmor. Jag har faktiskt en hel del släkt här uppe i Norrland. Farmor, farfar bor här uppe, samt min farbror och en kusin. Så idag har jag träffat min kusin Samuel, farbror Pontus och Farmor. Vi har ätit lunch, varit på Teknikens hus. Vi var där en hel del när vi var mindre, så det är lite tradition att göra det när man är hos farmor. På teknikens hus gjorde vi papper, körde lyftkran och lite sådär. Nu är vi tillbaks i stugan och har precis kollat klart på Blue Crush, en fet surfing film!
 
Ove och min lillebror gör papper.
 
Pontus, Samuel och Clara bygger.

519


518

Idag har det inte varit jättebra väder här i Luleå, så det har helt enkelt blivit en inomhus-dag. Just nu är vi hemma själva här i stugan, Mormor och Morfar har åkt iväg på deras årliga fest med grannarna. Så ikväll ska vi bara äta massa gott och titta på sommarkrysset / film.


Mormor och Morfar tidigare ikväll då de rodde iväg.


517

Idag åkte mina kusiner hem till Västerås. Men innan deras flyg gick så hann vi städa stranden som ligger precis utanför Mormor & Morfars stuga och även spela minigiolf. Det här stället blev så mycket lugnare nu när de andra åkt hem, men det är väl okej endå. Jag och mina syskon ska stanna framtills den 10 juli vilket känns mysigt. Nu sitter jag och min lillebror och tittar på filmen Accepted, riktigt roligt!
 
Henrik och Axel spelar lite minigolf.
 
 
Min fina lillebror Filip.

516

Ytterligare en underbar dag har det varit här i Norrbotten. Fint väder, lite fiske idag igen. God mat som vanligt och bara en underbar stämning. Tyvärr så har jag blivit förskyld. Näsan rinner, allting bara rinner och det är allmänt irriterande. Det är meningslöst att vara förskyld för egentligen finns det inget man kan göra åt det. Men, mitt humör är fortfarande på topp!
 
 Lillebror och min fina Morfar.

515

Åh vad jag älskar att vara här i Gäddvik! Fint väder, Mormors mat, fotbollsmatcher, sju-kamp med åtta grenar och bastubad. Livet är bra underbart alltså! Idag var gänget ute och meta, vi fick massa fiskar, det blir lunchen imorn. Jätte fett!
 

514

 
Mysig bild på favorit tjejen igår.

513

 
Fick ett vykort från Peace and Love som jag skickade till mig själv hehe. Taget i Plopp tältet på campingen.

512

Min mormor och morfar har blivit jätte moderna. De har skaffat dator till landet och mobilt bredband haha, helt sjukt! Idag var första hel dagen här i Gäddvik som det heter. Vi har lirat fotboll, kubb, badat, kastat pil och jag håller på att bygga en solstol. Haha, den kommer bli hur fet som helst, bästa stolen någonsin!!  

511

 
Bilder från resan till Luleå igår.

510

Framme i Luleå. Har hunnit äta god mat, spela fotboll, äta jordgubbar och kasta pil. Nu sitter gänget och sjunger med till Lotta på Liseberg. Mysigt är det iallafall. Mormor, morfar, moster och feta kusiner. Ikväll blir det kanske lite bad, om inte idag så imorn. Blogg.se appen fungerar tyvärr inte för mig så jag kan inte ladda upp bilder, blir rättså irriterad! Men vad kan man göra åt saken. Nu ska vi äta godis och spela kort. Pusshej

509

Hur jag känner mig nu. Trött och aningen sliten.
 

508

 
Jag har absolut ingen röst kvar efter att ha skrikigt på ungefär tjugo olika konserter. Jag måste verkligen anstränga mig varje gång jag vill säga något, och jag är en såndär person som alltid har väldigt mycket att säga. Nu måste jag skynda mig att packa, städa och sen måste jag äta något. Drar ju till Luleå idaaaag

507


506

Idag kom jag hem från min första festival, Peace & Love. Hade en fet vecka med mycket roligt folk och asbra musik! Har sett så grymt många bra konserter bla. Mumford & Sons, Lilla Sällskapet, Rebecca & Fiona, Den Svenska Björnstammen, Veronica Maggio, Hoffmaestro, Skrillex och Rihanna. Alla var grymma!! Skönt att vara hemma nu iallafall, och slippa sova en till jävla natt i det kalla och fuktiga tältet! Är så äckligt trött så nu tänker jag sova. Imorn åker jag iväg till Luleå för några dagar på landet. Skönt sätt att vila upp sig på tycker jag!

RSS 2.0