585

HAR BYTT BLOGG NU ÄNTLIGEN! ÄR SÅ TRÖTT PÅ BLOGG.SE!!
NI HITTAR MIG NU PÅ WWW.NATTSTAD.SE/EMMAAHENRIKSSON
VI SES DÄR!!

584

Jag började skolan i onsdags. Träffade nya klassen och hade i stort sett bara upprop. Jag och Ellinor har satsat på gymmet, kört en massa pass och det blir även ett till imorn. Åkte ut och paddlade med klassen i torsdags och kom hem igår. Igår var jag med världena bästa och ikväll kommer några familjekompisar hit. Det känns ärligt talat inte som skolan har börjat än. Och jag är nästan redan skoltrött även fast jag inte haft en heldag skola än.


583

Skolan drar verkligen igång om bara en jäkla dag?! Jag har haft 3 månaders sommarlov.. men det känns som 3 veckor. I helgen var jag ute i Skärgården på Dalarö för att fira min Morfars födelsedag. Åkte en hel del vattenskoter när jag var där ute.  Och oj vilken adrenalinkick det är att åka så jävla snabbt, helt underbart! Igår var jag i Rålis igen för att kolla på bio. Sagan om Ringen visades.. kanske inte min favvis film. Menmen. Idag köpte jag, Elli och Emmy gymkort. Nu jävlaaaaaaaaaar ska det tränas!! kay bye

582

Drog till sommarbio / film festival i Rålis med lite människor. Filmen som visades var Hajen 4. Haha! Ja... Imorn ska jag iallafall ut till skärgården. Helt ok. Skolan börjar .. (ska bara räkna på fingrarna) .. fem eller fyra dagar. Jävla onajs. Fast endå kul?


581


580


579


578


577

Idag har jag ..
.. legat i sängen och degat ett tag ..
 
.. bakat hallon/vanilj muffinsar ..
 
.. och sett ut lite såhär.

576


575

I torsdags så åkte jag och Emmy ut till Ellinors landställe som ligger ute på Aspön. Vi sprang, rodde, spelade kubb och bara hade det allmänt bra!
 

574


573

Min nya underbara fina iPhone 4s är nu i min hand. Jag är så glad!!
 

572

Okej, så jag dog inte igår. Istället var jag med min kompis Emelie, som råkade vara i Täby trakterna. Vi träffade några andra av hennes kompisar och hade det bra. Idag när jag vaknade så kollade jag posten direkt och gissa vad. Jag kan hämta ut min iphone idag kl 16.00 på posten!! Jag är så lycklig. Ska vara där nere prick fyra och sen ska jag bara umgås med min nya älskling. Det här är en bra jävla dag!!
 
 
 

571

Har hittat en vinterjacka! woho, äntligen känner jag :) även fast det bara är början av augusti haha!
 

570

Idag har jag varit med min finaste allra bästa och underbaraste kompis Ellinor. Har alltid så roligt med henne. Vi kan göra vad som helst bäst! Vi letade körskortsbok, fast trafikskolan va stängd. Sen åkte vi in till stan, gick i butiker. Lagerhaus bland annat. När jag flyttar hemifrån ska jag verkligen storshoppa där, finns så mycket underbara grejer. Jag letade skal till min snart nya iphone 4s. Kan knappt vänta på att den ska trilla ner i brevlådan. Hittade ett kassettband i svart, som jag har haft förut. Men den vart också snodd tillsammans med mobilen. Så det blev ett nytt sånt. Sen fikade vi någonstans på drottninggatan. Middag köpte vi på ICA nere vid t-centralen, dom har nämligen en "gör en egen sallad" grej där. Asgott! Nu är jag hemma, trött & blöt, det regnar så in i helskotta där ute. Ska ladda ner säsong två av pretty little liars och dö nu. Hejdå

569

 
Såhär glad är jag nu när jag har beställt min iphoone!

568

ÅH! Jag är så lyckliig. Har precis beställt en ny iphone. För er som inte riktigt har hängt med så var det någon som snodde min älskade iphone när jag var i Barcelona :( Så jag har varit mobillös enda sedan jag kom hem och man märker verkligen hur beroende man blir av telefonen, helt sjukt! Men iallafall, alldeles nyss så beställde jag en helt ny. 1-3 leveransdagar är det. Hoppas den inte blir försenad för jag vill ha min älskling nununu! Kan knappt vänta!!
 
Lite update. Igår var jag med Kattis. Vi myste bara, åt godis och hade det bra. Hon sov över. Och idag har jag jobbat lite och sen har jag bara tagit det lungt. Tittat på OS och lite så. Ikväll är det ju final i herrarnas 100m lopp. Usain Bolt är med och det kommer bli fett! Hoppas fan han vinner. Och ja, jag är fett insatt!
 
bilden är härifrån

567

Idag har jag varit med Amanda, kollat på OS och hunnit jobba lite. Är helt jävla död. Och ska sova på min futon ikväll bara för att jag har lust.
 

566

Igår var jag trött. Idag är jag trött. Lär va trött imorn också. Iallafall, igår åt jag frukost med Ellinor. Super mysigt. På kvällen hängde jag med Emmy. Hon körde mig till Stinsen. Yes, hon har skaffat körkort!! Satt vi shoppade lite osv. Sen åkte vi hem till mig, Käkade, kollade på Pretty Little Liars och hade det allmänt bra :)
 

565

Vad Spanien hade att erbjuda på.
Vi bodde i en grekisk villa (även fast vi inte var i Grekland, men vårat hus skulle passa in på den grekiska ön där filmen Mamma Mia spelades in, så därför kallar jag den för det ändå), vit fasad, knarrande trä dörrar, fönsterluckor och såklart så var huset totalt omringat av växter. Huset låg i ett vackert område, omringat av andra identiska byggnader. Alla villorna hade namn som Villa Relm, Esmeralda osv. Favorit stället var uppe på taket då man kunde sitta och blicka ut över den vackra byn, det klarblåa havet. Vi var i Barcelona en dag, men vill helst bara glömma det för någon äcklig och hjärtlös människa tog min iphone när vi var där. Så skit! Vattenland och minigolf hann vi med också.
 

RSS 2.0