420

Hej bloggfaaaan! Ikväll är det dags för fotbollsmatch mot Mission. Bara tre matcher kvar nu .. fett sorg. Vad ska jag göra efter det liksom. Kommer ha bajs tråkigt. Får väl hitta något annat att göra efter skolan då.
Blev lite starbucks idag. Kände mig bajs sockersugen. Så det blev en frappuccino och en kaka. Mumsss! Nu ska jag försöka kolla på det senaste avsnittet av Pretty Little Liars och Elli, det är faktiskt inte så jätte läskigt just nu, promise! Men det tar en jävla lång tid för videon att "buffra", men snart så kanske jag faktiskt kan kolla på den utan att det avbryts en enda gång - hoppashoppas! Har ett matte quiz imorn, glömde bokfan i skolan, men det kommer nog gå super endåååå!!! Asbraa fan!


419

Hejhopp Bloggfan!

När vi var på Hawaii så hade Stina tagit med sin systemkamera för att hennes lärare ville att hon skulle ta lite bilder för att sedan visa upp dom för klassen. Och idag så tog hon med sig dom och bläddrade igenom några stycken på mig och Andreas. Sen helt plötsligt så poppade den här bilden upp:



Och ah, alla i hennes bajs fotoklass började nog undra vad sjutton för polare hon har. Hahahahahaha

418

Hej bloggen!

Idag så började vi med nya ämnen i skolan och det kändes faktiskt som en ny fräsch start. Nya klasser, nytt folk, skön bränna. Idag var det en bra dag. Ett kärt återseende med de kompisar som jag faktiskt har. Sen var det kort dag också! Först Algebra 1, den klassen kommer nog bli den tråkigaste den här terminen. Sen blev det Engelska 11, hade några polare i den klassen faktiskt, så det var helt okej. Efter det var det Brunch, då var jag med Stephanie och hennes kompisar. Efter det blev det foto och gissa vem som var i min klass .. Såklart Caitlin. Fan asså, jag blev så himla irriterad. Såklart ska hon vara i min klass också, fan också. Vilken jävla otur!! Fast jag bara ignorera henne och gick vidare. För vi är inte kompisar! Och jag tänker inte låtsas vara hennes kompis bara för att jag oturligt nog bor med henne. Efter det hade jag US History och Stephanie är i den klassen satt det kommer nog bli awesome. Najsbajs!!! Efter skolan drog jag till Luckys för att köpa lite nya anteckningsböcker till mina klasser. Sen drog jag hem, käkade lite medans jag snackade med Elli på skype. Juste, glömde nästan att nämna att jag ringde Emmy idag på fotolektionen på Viber. Love Viber!!! Sen blev det träning och nu är jag hemma igen. Kollar på The Art Of Getting By, älskar den filmen. Så grymt fett!





417

Hej Bloggen!

Idag har det varit en lugn hemma dag. Imorse så skypeade jag med mamma och pappa. Berättade allt om Hawaii och hur underbart bäst jag hade haft det! Det blev en mysig skypning. Resten av dagen har jag bara kollat på serier, det blev lite Gossip Girl, Pretty Little Liars. Drog en snabbis till Target och köpte ett par hörlurar med mikrofån satt nu kan jag skypea från min mobil igen - Underbart!
Men nu ska jag snart lägga mig, det är ju skola imorn. Inte så jättetaggad, men vad ska man göra åt saken.
Det är väl bara att bita ihop ..



Haha, hade på mig flipflops idag igen. Kempe soft!

416


415

Nu ska jag snart iväg på en college basket match mellan San Francisco och några andra.



Bild igår när jag var på Hawaii :( Saknar!!

414

Här kommer två sköna videor på en dans och en annan show som vi såg när vi var på Polynesian Culture Center. Assköna!!


413

Som sagt så har jag precis kommit hem efter en vecka på Paradis ön Oahu, Hawaii. Jag har träffat så mycket härliga människor, sett så mycket fint och ah det har varit en perfekt vecka! Jag har shoppat på Flea Market, gått upp på toppen av Diamond Head, solat och badat på de mest fantastiska stränderna, sett sköldpaddor och badat i vågerna på North Shore, shoppat och solat i Waikiki, ätit på Hard Rock Café Honolulu, jag har åkt catamaran och jag varit på Pearl Harbour och Polynesian Culture Center. Den här veckan har varit så himla underbar. Träffat massa nya kompisar och en del gamla, haha! Jag har varit så otroligt lycklig så det finns inte. Gah, brun är jag också. Livet leker!! Kommer inte lägga upp för mycket bilder, men några ska det väl bli. Annars kommer det nog fler på facebook jao.


Survivors från Pearl Harbour, fett ballt!!


Stina och Andreas!



VILL TILLBAKS!!!!

412

Kom precis hem från en av de roligaste och bästa resorna i mitt liv - Hawaii! Fyfan vilken vecka jag har haft. När jag tänker tillbaka på människorna, allt jag har gjort, Stina och Andreas så blir jag bara för lycklig!! Känns piss att vara tillbaka i Fremont måste jag säga. Men bloggar mera senare. Ska försöka sova en liten stund nu.

411

Sitter just nu på flygplatsen och väntar på att Stina ska gå igenom säkerhetskontrollen, hon är fett seg. Såg precis Keegan Allan aka Toby i Pretty Little Liars. Dog en smula. Stalkade honom lite. Ahh, han är snygg!

 


410

Nu åker jag till Hawaii i en vecka. Höörs när jag kommer hem från väääärldens bästa resa!!


409

Men lyssna vad Bumblebee sjuuunger!!! Wooohooooooo

Hawaaiii, snart drar jag!!!


408

Sitter och skypear med min allra allra allra bästa kompis!! Hon gör mig alltid så lycklig!!
Hawaii idag, är astaaaaaagggaaaaaaaaddd!!!!!!


407

Wey, det har varit en asbra dag. Är super glad. Vill aldrig lämna USA. Bästa landet någonsin. Så synd att det bara är fem månader kvar. Tiden har gått så fort.

406

Har precis gjort mitt sista spanska prov. 100 fråger avklarat på 30minuter. Bajs enkelt! Skönt att jag kommer slippa min spanska klass i fortsättningen. Den är inte den roligaste .. Hoppas jag får minst ett C i klassen iallafall. Men jag ser inget negativt med det som händer om jag får mindre än ett C ... Hehe


405

Läste ni det här eller?

Dagen kan inte bli mycket värre nu. Dags för att aldrig mer gå tillbaks till den nittonde januari 2012. Fan va skönt!

404

Alla spelade skit. Inklusive jag själv. Ledde till förlust. Orkar inte! Bajs, vill bara glömma den här matchen, för den sög apa. Nu ska jag kolla på film och längta tills Hawaii. Vet ni? Bara två dar kvar nu!!! Najsnajsnajs.


Sämsta humöret! Någon som vill skypea och muntra upp mig??



403

Är taggad för jag ska på match alldeles alldeles snart!!! Woohoo. Äntligen, en vecka sen sista matchen, satt jag är taggaad! När jag kommer hem ska jag ta kort på håret från alla sidor. Hörs då!!


Langar bild från i somras - Thailand.

402



På bilderna kan man se lite av hur jag klippte mig också.
Vad tyckte ni om örhänget?

401

Dålig uppdatering, jag vet. Igår kväll så klippte jag mig!!! Tänker visa lite bilder senare, men asså jag blev faktiskt rättså nöjd. Klippte drygt 2cm eller kanske lite mer. Och jag gillar faktiskt längden som jag har på håret nu. Det är schysst. Bilder ikväll hörni, det kommer I promise. Efter klippningen så åt jag middag, pluggade fysik samtidigt som jag kollade på Bride Wars. Haha! Har alltid velat se den filmen och äntligen fick jag göra det. Den va asbra och jätte rolig. Det var en bra kväll.

Nu sitter jag på fotolektionen igen, har ingenting att göra. Stephanie är inte här för hon blev avstängd från skolan i en vecka av privata skäl, haha! She is such a badasssss. Nu ska jag suurfa runt lite granna. Kolla aftonbladet osv. Pusspuss mitt älskade hemland.


400

image description

399

Haha, skön träning! Har precis kommit hem från träningen. Hahah idag var det kul! Alla bara gjorde illa sig (inte allvarligt) och ah skadeglädje. Nu ska jag snart iväg för att klippa mig .. Jag är lite nervös. Uschusch, nu ska jag leta upp lite bilder satt jag kan visa hur jag vill hare.

398

Har en asdålig dag. Jag är trött, jag fryser och jag är irriterad. Sitter på foto lektionen nu och vill bara spy. Har iallafall en kompis i den här klassen. Great .. Idag efter träningen så har jag klipptid. Gina ringde och bokade tid för mig, gulligt va? Så hon ska skjutsa dit mig ikväll. Ska bli skönt att få fräscht hår igen.

Senare ska jag skriva ut min biljett till Hawaii, ringa flygbolaget och se vart jag sitter på planet. Sen ska jag också börja lägga undan lite kläder som jag ska ta med mig. Det är ju bara 3 dagar kvar (!!) Helt sinnessjukt! Är så taggad. Ska nog kolla på Soul Surfer ikväll igen, den filmen får mig ännu mera taggad hihi. Iallafall, "reseledaren" för The Hawaii Trip säger att vi ska packa lätt. Men hur ska vi kunna packa lätt när vi måste ta med oss sovsäck och kudde? Haha det går ju inte. Jag tänker nog strunta i sovsäcken och ta lakan istället, det tar ju iallafall mindre plats. Sen ska jag inte ta med för mycket kläder. Jag kommer nog shoppa en hel del där borta också. Åååhhh taggad!!!

Nu ska jag återgå till att lyssna på Mr Murray. Puss!


397

Medtanke på att jag fick fem timmars sömn igår natt, så tänker jag gå och lägga mig tidigt idag. Nu ska jag gå och borsta tänderna osv, sen ska jag läsa min bok och efter det sova. Borde vara klar med allt vid tio, satt då blir det en lång och skön natt med mycket sömn. Godnatt!!


396

Jag verkligen älskar att äta flingor på kvällen innan jag ska sova. Konstigt? Kanske, men jag gillare. Just nu sitter jag och kollar på det senaste avsnittet av Pretty Little Liars. Love that show.


395

Hej, matchen blev inte av. Vilket suger! Lamporna på ena sidan av planen gick sönder. Och man kunde fortfarande se planen men våran coach ville inte att vi skulle börja spela matchen och sen behöva spela om den. För om de lyckades fixa lamporna innan vi hade hunnit spela klart första halvleken så måste vi spela om hela matchen. Och om vi då höll på att vinna så skulle allting nollställas och det ville inte Dave .. så ingen match. Sämst, för jag var verkligen astaggad. Aja, nu ska jag väl köra lite småträning själv. Puss!


394

Kunde såklart inte somna igår kväll hemma hos Mia. Sara och Rob kom inte hem förrän halv tre på morgonen. Då hade jag lyckats slumra till i 40minuter, men vaknade när de kom hem. Och sen hade jag lika svårt att somna efter det också. Satt jag är död idag. Är grymt trött och allt jag vill göra är att krypa ner under täcket och sova. Usch, har ju match ikväll också, hoppas jag kan spela bra trots de få timmar av sömn som jag fick i natt.

Vi ska spela mot Washinton idag, vet en tjej i deras lag. Vi måste verkligen vinna om vi vill stanna kvar i toppen. Och det vill vi såklart! Matchen idag är inte förrän senare dock, 17.45 börjar den.

393

Nu ska jag gå å lägga mig. Det är sent, fast Rob och Sara har inte kommit hem ännu. De har typ bowlat i fem timmar haha! Aja, godnatt, hörs imorn. Förresten kollade på Soul Surfer, bästa filmen någonsin. Jag kommer somna med ett leende på läpparna efter att ha sett min absoluta favvo film. Puss!


392


391

Nu är jag hemma hos Mia. Rob och Sarah har precis åkt och de kommer inte komma hem förrän klockan ett. Najs, ett helt hus för mig själv. Jag kan chilla, läsa massa tidningar, kolla film utan att bli störd utav Caitlin. Ni kan inte ens fatta hur mycket detta betyder för mig. Alone time är guld värt! Nu ska jag njuutaa!! Puss!







390

Så, Sarah ringde nyss och frågade om jag kunde sitta barnvakt å sova över i samma veva. Och jag orkar verkligen inte .. Men jag kan inte säga nej. Satt halv nio kommer hon och hämtar upp mig, så ska jag sitta barnvakt. Men, de ska lägga tjejerna innan satt det är ju bra. Plus deras internet funkar och jag ska ta med datan. Så det kanske blir skönt endå. Jag menar ingen Caitlin.

Ska nu hoppa in i duschen, sen äta lite middag och sen kommer nog Sarah.


389


388

Ligger fortfarande kvar i sängen. Gina kunde visst inte ta mig till frisören idag heller. Fan, jag har försökt klippa mig i mer än två veckor. Får väl ta mig dit på eget vis i veckan, för jag måste klippa mig innan Hawaii vilket är om mindre än en vecka. Weeho! Ska skriva ut biljetten och se till att jag har allting som jag behöver idag. Nu ska jag kolla på Lara Croft.

387

Vaknade, tog en dusch, käkade lite oatmeal och satte på en film. En vanlig morgon helt enkelt.


Gud vad jag ser trött ut ...

386


384

Som jag nämnde tidigare så är jag ledig imorgon. Skönt med en extra helgdag! Imorgon ska Gina skjutsa mig till en frisör som faktiskt är öppen. Blir även fotbollsträning, har ju match på tisdag. Nu ska jag bläddra igenom en tidning och sen sova. Godnatt!

383


385

Blev lunch på Panda Express med värdfamiljen plus Mias familj. Älskar ju panda satt jag klagade inte. Nu har jag precis kommit hem och resten av dagen ska ägnas åt absolut ingenting!


Favorit rätten - Orange Chicken!

382

Så frisören var stängd. Får väl försöka imorn igen. Bajs! Istället gick jag till Luckys och köpte lite tidningar, blev People, Seventeen, Teen Vogue och OK!. Blev även en snabbis till Starbucks. På starbucks har de kort som gör att du kan ladda ner en speciell app gratis om du har USAs iTunes, och sen en tid tillbaka så har jag det istället för det svenska iTunes. De byter app efter drygt en vecka. Och veckans app var en bok som heter "Best Travel in 2012" och jag har precis laddat ner den. Älskar reseböcker!!

Nu ska jag ta en dusch och sen får vi väl se vad som händer.


381

Älska strumpor i Ballerinaskor btw ..

380

Skönt att slippa ha söndagsångest idag för vi är nämligen lediga imorn från skolan! Weeho, det är Martin Luther Kings Day, satt no school.

Nu har jag precis kört lite snabb core, blir nog mer imorn. Har träningsverk från igår vilket bådar gott haha! Har käkat lite frulle, nu ska jag ta på mig myskläder och gå iväg till frisören och kolla om jag kan klippa mig idag. Får se hur det blir. Puss!


379

Har precis kollat på Mamma Mia! Den filmen får mig alltid att må fett bra. Den får mig alltid att tänka på mamma eftersom det var med henne som jag kollade på den första gången. Nu ska jag sova. Puss Godnatt!


378

I like to watch movies over and over again, because I like to know how things turn out.

377

Varför är jag trött hela tiden? Jag måste verkligen ut och göra saker för att bli piggare. Idag har jag lämnat min säng för att äta, duscha och träna. Jag är riktigt lat idag. Usch, jag hatar verkligen mig själv när jag är lat. Men imorgon då blir det bättre. Ska gå till frisören kolla priser och förhoppningsvis klippa mig. Jag ska ta ut lite pengar. Och om jag kanske får skjuts till fotbollsaffären så skulle ju det bli superbra! Men nu kollar jag på The Mentalist så jag ska ägna mig bara åt det. Puss!


376

Godmorgon! Känner mig lite små lat idag, satt jag ska först kolla på ett avsnitt av Gossip Girl, sen ska jag dra mig mot köket för lite frulle. Efter det så ska jag träna lite smått och sen ta en dusch. Resten av dagen får bli som den blir. Puss!


375

Har precis sett klart den tredje transformers filmen och nu ska jag sova. Pusspuss!


373

Ni förstår inte hur det känns att bo i en familj som man noll gemensamt med. Ni vet inte hur det känns att gå till skolan med en känsla av att man skulle kunna göra vad som helst för att slippa. Ha kompisar som man bara är med för att man inte har någon annan. Och känslan man får när man vet att om man var hemma så skulle man aldrig någonsin velat lära känna dom. Hatar att vara i det här jävla skit landet, hatar att vara långt ifrån vänner och familj. Ja, jag har gett upp. Och nej, jag bryr mig inte! I mars så kommer jag ha varit i Hawaii / New York, så då har jag ingenting att se framemot längre. Jag kommer vilja åka hem tidigare. Och det är jag som bestämmer det, ingen annan!

Ni kan aldrig föreställa er vad jag går igenom varenda dag. Hur dåligt jag mår. Hur olycklig jag är. Och jag hoppas för allt i världen att ni aldrig behöver det heller. Ingen förtjänar det här. Hur jag kunde jag ens tro att den här resan skulle bli bra? Jag är verkligen dum i huvudet. Har bara mig själv att skylla. Önskar att mina föräldrar sa nej. Önskar att jag insåg vilket stort misstag det här skulle bli. Men jag har väl alltid varit lite trög.

Och familjen. Den är helt okej. Mamman är jätte gullig mot mig, men hon är samtidigt väldigt barnslig och jag får alltid fejka min personlighet när jag är med henne, måste låtsas vara någon annan och jag gillar inte det. Pappan är bara allmänt konstig tycker jag. Är väldigt sträng och har konstiga regler. Han är väldig nyfiken och inte på ett bra sätt. Han rotar runt i andras grejer, antagligen i mina med .. Och jag hatar när folk rör mina grejer!! De två bröderna träffar jag inte allför ofta. Caitlin är ... som hon är. Om jag säger såhär, när jag berättar för folk i skolan att jag bor med henne så är deras svar: "omg, I'm so sorry!" och "I feel so bad for you!". Om folk inte ens klarar av att ha en lektion med henne i skolan varje dag, hur ska man då lyckas bo med henne?

Jag försöker verkligen försöka fortsätta vara positiv och jag kämpar mig igenom varenda dag. Men när jag kommer å tänka på hur länge det är kvar som jag måste vara kvar i det här skit landet så blir jag bara ledsen och livet känns hopplöst. Efter New York så är det hela fyra månader kvar. Jag klarar inte av det!

Det känns även jobbigt när man skypear med familjen och märker hur de klarar sig bra utan mig därhemma. Och de kommer inte låta mig åka hem tidigt. Varför vet jag inte? De vill väl inte att jag ger upp så snabbt. Men så snabbt har jag ju inte gett upp. Har varit här i sex månader, är det att ge upp? Inte i min värld. När de säger att det inte finns något för mig att komma hem till, så blir jag förbannad. Allting finns därhemma. Min familj, mina älskade vänner. De vet inte hur mycket hemma betyder för mig nu. Om jag bara fick komma hem, vakna upp i mitt egna rum. Gå ner, äta en normal frukost. Krama om mina syskon. Få ett hejdå när man lämnar huset. Att få känna sig bekväm i huset där man bor. Träffa mina kompisar, krama om Elli igen, messa med Elli igen. Sånna där dumma grejer saknar jag mest. Som att kunna ringa min bästis när jag har problem, kunna svara när hon ringer och har problem. Och sen, visst jag kommer inte kunna gå i skolan. Men jag kommer kunna skaffa ett jobb och tjäna pengar. Och sen är det ju nästan sommarlov, sen drar jag igång i gymnasiet igen. Jag ser inga som helst problem med att jag kommer hem i slutet av mars. Men jag bestämmer inte över mitt egna liv.


374

Kom precis hem från träningen / middagen. Vi hade bara en kort träning idag, cirka 40minuter kanske. Konditionsträning. Coach pratade sen lite med oss om gårdagensmatch mot American. Han sa att den andra halvleken var den bästa ett Kennedy lag har spelat sen han började coacha, vilket var runt fem år sedan. Hur najs är inte det. Vi är det bästa laget! Han gav oss även $50 så vi kunde gå och köpa mat på Jack in the Box som ligger fem minuter bort från där vi tränar. Så dirr efter så drog hela laget dit för att käka. Haha! Det var askul. Känns lite sorgligt att säsongen med skollaget är slut om bara några veckor. Vad ska jag göra efter det?

372

Varför en iphone 4s är så grymt fett: Man kan prata med den och den har en asbra kamera!


Den vita är snyggast!

371

Idag ska det egentligen vara en otursdag, men jag skulle nog mer kalla det min turdag. Fick nämligen tillbaka min iphone, hade glömt den i Stephanies bil precis som jag trodde. Men skönt att min bebis är tillbaka. Ska kolla om någon kan skjutsa mig till en apple store i helgen, så jag kan fråga om de kan fixa mikrofonen i min mobil. Hatar att inte kunna prata i telefon. Men min kära vän är tillbaks i goda händer.




370


369

Kom precis hem från matchen, vi förlorade med 1-2 fast vi ägde hela matchen, satt coacherna var nöjda. Och jag var även rättså nöjd faktiskt med min insats. Fast det blir värre .. I bilen påvägen hem så upptäckte jag att jag hade glömt min iphone någonstans. Satt den är borta. Asså jag är så jävla klantig. Fanfanfan! Vill bara åka hem..

368

Fick Ellis paket idag, är lyckligt lottad medtanke på att jag kan kalla den tjejen för min bästis Älskar dig Ellzan!!



Kan inte fatta att du gjorde tomten själv?! Den är superfin!!!!

367

Hejhejhej! Så, idag så är det fotbollsmatch!! Är grymt taggad. Till lunch blir det rester från igår kväll när jag lagade mat. Mycket pasta = mycket energi, vilket är bra. Medtanke på att min match är tidig idag, så tänker jag nog gå till en frisör som ligger precis vid Luckys, alltså man kan gå dit på 5minuter. Jag tänker kolla deras öppettider och priser. Jag har sett ställen där det bara kostar 9dollar att klippa sig, satt jag tänker inte betala mer än 15. Är taggad på att klippa mig, wihoo!!


366

Hoppas ni njuter riktigt mycket av att få vara hemma med era egna familjer och träffa era bästakompisar varje dag. För här i USA går det bara utför. Det blir svårare och svårare att hitta ljuset i mörkret. Jag har faktiskt ingen aning om vad som händer just nu. En sak vet jag dock, det är kaos!


365

'
Bild på min earcuff!! Älskar stjärnor.

364

Wow, vilken dag! Är helt galet utmattad. Super trött och hela kroppen värken efter en bra träning.

Hade kemi test idag och det gick helt okey, hoppas jag (!) Har iallafall lyckats höja mitt betyg från ett D till ett C, så nu riskeras jag inte av att åka hem längre ... vet inte riktigt om det är positivt eller negativt dock. Efter skolan gick jag till omklädningrummet och bytte snabbt om till fotbollskläder för att sedan gå iväg till Seven Eleven med Danica, det blev lite gott innan träningen hehe. Idag hade vi den där lååånga håltimmen mellan skolan och träningen så det var skönt att göra något. Sen blev det träning, inte så hårt idag eftersom vi har match imorgon, ska prata mer om den senare. Herregud, jag var så himla flummig. Menmen.

Så, matchen imorgon. Vi kommer spela mot American, som nog är det bästa laget vi kommer möta. Är en aning nervös eftersom jag har en del kompisar där också. Vill ju gärna spöa skiten ur dom haha! Men det blir säkert kul. Hoppashoppashoppas vi vinner, det kommer göra mitt liv så galet fett om vi slår dom!!!

Så fort jag kom hem så började jag med middagen, det blev faktiskt ganska lyckad. Jag gillare iallafall, kanske för att det är en av mina favorit maträtter. Nu ska jag duscha och sen kolla på film.


Min äckliga kemibok ..

363

Nu kommer ett litet inlägg från skolan. Sitter just nu och har foto. Ska bli kul att ha foto nästa termin också samma block. Najs att bara kunna ta det lungt efter lunch, sitta vid datan och chilla. Stora grejen idag har väl varit att min kompis kompis började slåss med en annan brud i tjejernas omklädningsrum. Jag var inte där, men såg videon efter och det såg rättså brutalt ut. De dunkade varandras huvud i väggen, cpbarn asså. Men Jasmin tyckte iallafall att det var askul och blev jätte taggad och sprang runt och berätta för alla att de hade varit fight osv. Haha patetiskt.

Efter skolan blir det fotbollsträning, sen efter det ska jag hem och laga middag. Det blir pasta carbonara, mammas recept. Vilket jag älskar!! Så jag är taggad. Kommer lite bilder senare ikväll när jag kommer hem. Tyvärr så var Caitlin hemma från skolan idag .. Så jag måste dras med henne mer än vanligt. Måste börja förbereda mig för det nu ..

Snart är det dags för advisory, soo byebye!

362

Nu ska jag sova, godnatt på er alla!! Hoppas ni får en bra onsdag. Wish I could be there ..

361

Gissa vem som ska sova över hos Mia och Riyo - Caitlin!! Vilket betyder att jag har rummet helt för mig och själv!! Äntligen, jag är så lycklig. En natt helt ensam, kanske kommer jag kunna njuta ikväll, lovelovelove!


Det kommer nog bli lika awesome som den här tigern!!

360

Hej på er!!
Har för ett tag sedan kommit hem från fotbollsträningen. Gick väl sådär, kände mig yr hela tiden vilket också gjorde mig trött, men aja. Idag gjorde jag lite grejer på lunchen, tex. fixade så att jag kommer få pengarna tillbaka för "yearbook" och "prom". Kände att jag ville varken ha den dumma boken eller biljetten till balen. Satt 135dollar som jag kan göra något vettigt för, najs! (Spara till Hawaii / New York). Sen ändrade jag mitt schema, så jag kommer inte längre ha idrott, istället blir det foto 2 som gäller. En tjej som har det nu säger att det är fett enkelt och enkelt känner jag att jag behöver medtanke på att mina andra ämnet nästa termin är: matte, engelska och historia. Jag tar gärna lite enkelt också!!
Har även gjort ett beslut idag som kommer göra min framtid mycket ljusare. Känns bra!

Nu ska jag äta lite middag förhoppningsvis och sen kolla på en film som jag nyligen laddat ner, The Art Of Getting By med Emma Roberts i huvudrollen. Den filmen verkar faktiskt riktigt bra!


359

Nu ska jag läsa en jävla bok. Gonatt!

358


357


356

Gormorgon!

Blev ingen skola för mig idag. När jag gick upp klockan halv sju för att duscha så satte jag mig upp för fort i sängen vilket resulterade i att jag svimmade. Var borta i kanske två minuter. Ingen märke något eftersom de sov och jag svimmade liksom i sängen. Men iallafall, efter det kände jag mig bara yr och ville inte direkt hoppa in i duschen, så jag gick å la mig igen. Vaknade vid sju och mådde fortfarande illa och hade jätte ont i huvudet, satt jag bara låg kvar i sängen och struntade i skolan.

Mår fortfarande illa och mitt huvud dunkar. Ska nog gå och äta något å se om det bli bättre.

355

Så, Mia och de var här och åt middag och det var mysigt. Vi kollade klart på filmen och Mia var super stolt över att hon inte blev rädd under filmen, haha liten tuffing. Nu har jag precis skrivit ut lite info om New York och Hawaii. Snart smäller det ju, värmen om bara 13 dagar åhh taggad!! Jag behöver verkligen komma iväg och ha lite kul. Ska bli så himla skönt ska ni veta. Sitter just nu i sängen och dunkar musik förfullt i mina hörlurar, speciellt en låt som jag hörde igår när jag kollade på Scream 4, så jäkla fett!! Har också fixat lite med väggen ovanför min säng, har satt upp super mycket fina bilder. Känns mer som hemma om jag har bilder på de jag älskar runt omkring mig. Ska alldeles snart sova. Har börjat med lite nya rutiner, ska gå och lägga mig tidigare satt jag orkar med skolan utan att slumra till då och då under lektionerna. Har ju kvarsittning imorn också .. Piss!
Men nu ska jag sova, Pusspuss!




354


Min favorit! Hollywood med Bumblebee från Transformers. Fett!!


353


Stickad tröja - American Eagle / Vitt linne - H&M / Jeans - Pacsun / Converse

352

Har precis kommit hem från Nicks birthday party. Det var super mysigt. Var såklart mest med Mia och Nick, mina favvisar. Nu ska jag kolla på en barn skräckis med lilla Mia. Hörs senare. Puss!

351

Nu ska vi snart dra iväg. Slapp iallafall kyrkan idag, vilket alla gjorde. Hörs när jag kommer hem. Puss!


350

Sista dagen på helgen, hate it! Har precis tagit en dusch och nu ska jag fixa mig samtidigt som jag kollar på Gossip Girl. Idag ska jag iväg på Nicks födelsedags BBQ och sen ska jag förhoppningsvis klippa mitt hår, uhh spännande!


Härliga morgonbilder!!

349

Kollar på Bridesmaids, haha bra film! Säger även godnatt. Skönt att denna horribla dag aldrig kommer igen. Eller så blir det precis likadant imorn. Får väl vänta å se.


348

Okej, så imorgon planerade jag på att klippa mig, men jag vet inte riktigt när jag kommer ha tid med det. För imorgon är det Nicks födelsedag så vi ska på barbeque hemma hos hans familj imorn. Kommer säkert bli kul och såklart så vill jag gå!! Men då kommer jag antagligen inte hinna klippa mig .. Men kanske efter. Hoppashoppas. Vill verkligen bara få det gjort. Jag hatar att klippa mig, men det är sånt som man måste göra ..


Önskar att mitt hår fortfarande såg ut såhär..

347

Hejsan, nu är jag hemma igen. Det blev lite yoghurt, ansiktstvätt från Clerasil och en tidning. Sen på starbucks tog jag en liten Cappuccino. Nu ska jag sätta mig framför teven och göra armband och läsa min tidning. Puss!


346

Godmorgon! Har varit vaken ett tag, men har bara legat i sängen och myst ett tag. Men nu äntligen så orkade jag krypa till andra sidan av sängen och sträcka mig efter datorn. Idag har jag inga speciella planer, det där med klippningen kommer jag nog ta imorn eller senare idag. Får se .. Men iallafall idag, lördag, ska först skypea, sen ska jag gå till Starbucks och sen vidare till Lucky's där jag ska köpa en ny ansiktstvätt och Cappuccino pulver till mig och Gina. Men innan dess så ska jag såklart ta en dusch och äta lite frulle, får se vad det blir för gott denna härliga morgon!

Jag älskar ..



345

Såå, nu ska jag alldeles snart sova. I helgen ska jag bara ta det lungt. Ska försöka klippa mig, mitt hår börjar bli riktigt slitet och jag är trött på det. Jag ska fixa en ny frisyr, ta bort alla slitna toppar osv. Ska även försöka åka till fotbollsaffären där jag har ett presentkort och kolla efter en snygg fotbollströja. Men klippning och lite shopping står alltså på listan. Hoppas ni får en super bra helg hörni! Puss och godnatt.


344


Jeans - Packsun / Stickad tröja - American Eagle / Jacka - Guess / Fjäder örhänge - Pacsun

343

Flygbiljetterna är bokade. New York 24 februari - 28 februari.


342


341




340

Hejhej! Kom för några minuter sedan hem från fotbollen. Idag blev det ingen träning (skönt), jag var astrött i benen! Istället var det fotografering som gällde. Vet inte riktigt hur mina bilder kommer se ut, men jag beställde iallafall, en stor grupp bild på hela laget, fyra bilder på bara mig i medium storlek, och så några på mig igen fast i plånboksformat. Hoppas de blir braa!! Det var iallafall svinkallt idag. Jag kunde inte känna mina tår, helt sjukt! Är grymt skönt att vara hemma nu iallafall och ännu skönare att det är helg!

Idag upptäckte jag att en tjej som jag har kemi med är gravid. Hon är hur fet som helst och hon försökte verkligen dölja det, men det funkade inte riktigt. Fett synd, hon är född 1996 tror jag .. Jäklar hon ska redan bli mamma, det kan ju inte vara roligt. Fast Caitlins kusins kompis var bara 12år när hon födde sin son. Usch! Vill aldrig bli en "tonårsmamma" man kan inte göra något + att man ser alltid ful ut? Haha!

Medans jag och Danica väntade på att hennes morfar som skulle ge oss skjuts hem så kom några killar från kill-laget och även några som redan hade tagit studenten. Och vi började prata med dom, och jag har visst en jätte stark accent för så fort jag sa februari (fast på engelska) så började alla garva och ah, haha. Jag som själv anser att jag inte har någon accent överhuvudtaget, menmen, jag har väl fel då.

Nu ska jag kolla på Gossip Girl, äta rostade mackor med hallonsylt och dricka té.



339

Mina tränare kommer hata mig för jag kommer ha kvarsittning måndag och tisdag, kommer alltså missa en del av träningen. Idag kom jag försent igen (fortfarande inte mitt fel). Men iallafall, så nu nästa vecka så kommer jag behöva stanna kvar en timma efter skolan och ha kvarsittning för att jag var 3minuter sen. Och det var inte ens mitt jävla fel. Lackar ur! Det var Ginas fel .. Imorse så skulle hon skjutsa oss till skolan, men hon orkade inte gå upp satt vi kom inte iväg förrän 5minuter innan skolan börjar och såklart så blir jag sen då. Fan asså! Ingen tar ansvar, alla i den här piss familjen tänker bara på sig själva. Jag orkar inte mer! Pallar inte skola heller..






338


337


336


335

Kennedy vs Mission. Vinst, vinst, vinst med 4-2!!!


334

Sverige blev junior världsmästare!! Stolt svensk definitivt!


333

Vi vann med hela 4-2 mot Mission och oj vad skönt det var. Jag spelade bra och gjorde nog min bästa match hittills med Kennedy. Hade så himla kul också haha! Var nära på att göra mål några gånger, men istället är jag så gullig satt jag passade fram till två mål, jag är en riktig ängel, hihi! Får se om jag kanske lägger ut lite bilder från matchen senare. Men nu ska jag äta och duscha lite snabbt, sen blir det té och Gossip Girl. Puss!!


332

Fixade precis en mjölkdrink som blev jättegod och en burk med nudlar. I mjölkdrinken fanns det mjölk, havre, kaffesmak, halv banan och lite frysta blåbär. Mumma!!! Tagga inför match ikväll asså.


331

Hej på er!
Hoppas ni haft en skön dag med mycket sömn, för det var då inget jag fick så mycket av i natt. Hade svårt att somna och det visade sig även på dagen då jag nästan slumrade till på spanska lektionen. Kaffet jag drack imorse hjälpte inte till. Min morgon blev inte bättre när jag kom försent till skolan just den dagen då min lärare bestämde sig för att börja ge ut detention, satt på måndag ska jag på kvarsittning. Det betyder att jag kommer missa början av träningen. Det suger ju!

Men nu till något roligare - att träffa alla kompisar igen! Lunchen spenderades med Taylor & Stephanie, vi hade super kul och pratade om vad vi hade gjort på lovet osv. Taylor hade även köpt en födelsedagspresent till mig som hon ska ta med till skolan imorn, gulligt va?! Rolando var även glad över att se mig tillbaks i skolan. Haha, grabben hade verkligen haft tråkigt den sista veckan i skolan då jag var "sjuk". Men vi hade som vanligt askul på mentorstiden.

Nu är jag hemma och ska precis dra å fixa något att äta inför matchen. Kanske blir lite pasta med sås eller något liknande. Ikväll är det alltså fotbollsmatch mot Mission. Jag känner två tjejer i deras lag, från mitt andra lag utanför skolan MVU. Ska bli kul att spela mot dom och förhoppningsvis vinna. En av de tjejerna är grymt irriterande satt det skulle va najs att vinna över dom bara för att se hennes reaktion. Wiho liksom, det skulle göra min dag.

Men nu måste jag gå, önska mig lycka till, så hörs vi när jag kommer hem. Puss!


Mitt lag utanför skolan, Mission Valley Uniteds matchställ.

330

Godmorgon på er!
Även fast det inte är en så himlans god morgon just idag. Men vad kan jag göra åt saken? Idag börjar skolan. Taggad på att få träffa några finfina kompisar igen, men samtidigt så är det ju skola ..
Nu ska jag ta en snabbsnabb dusch och sen börja fixa mig + dricka en heldel kaffe. Är trött som bara den!
Hörs när jag kommer hem från skolan. Och till alla er i Sverige, njut av sista dagarna på Jullovet. Puss!


329

Det känns som om klockan är typ är över tolv på natten, men den är bara tio! Wiho, super skönt tycker jag, för då kan man stanna uppe ett tag till. Ska kolla på lite Gossip Girl, har börjat om från allra första början med den serien och oj vad den är bra, älskar den. Men nu ska jag fortsätta titta och dricka te, puss och kram!!



Tungt att skolan börjar imorn ..

328

Godkväll på er!
Har precis kommit hem från träningen. Det blev lite stressigt mellan lunchen och träningen så jag hann inte blogga, men nu har jag gott om tid. Jag och Gina lunchade på en Sushi bar, super gott! Jag åt Teriyaki Chicken och två räk sushi bitar. Mumma. Bra lunch, bara jag och Gina, ingen Caitlin. Vi båda var glada över det!
Sen när jag kom hem så bytte jag om super snabbt och så ringde Danica på dörren, sen blev det träning. Kom alldeles nyss hem och tog en dusch. Nu väntar jag på middag, sen blir det mer Gossip Girl och efter det sängen. Skola imorn vet ni ..




327

Nu ska jag dra ut på Lunch med Gina, vet inte riktigt vad det blir det matställe, men det blir säkert mysigt. Hörs när jag kommer hem. Puss!


326

Godmorgon på er alla! Haft en bra dag såhär långt?
Idag kommer det vara en rättså deppig dag för min del, det är nämligen sista dagen på lovet idag. Imorgon måste jag alltså gå tillbaka till skolan och det kunde inte suga mer. Jag hatar den här skolan i USA. Jag hade inte klagat lika mycket om jag fortfarande hade gått i DAGY. Jag vill bara åka hem just nu. Visst jag har mycket att se framemot, Hawaii och New York, men vad händer när jag har varit där? Då är det nästan mars och tre månader kvar. Det kommer jag aldrig orka. Jag vet inte vad jag ska göra.

Har precis tagit en morgon dusch för att vakna till lite. Nu ska jag gå och göra iordning lite frukost, sen får vi väl se vad som händer. Har träning som vanligt idag, men det är väl allt som står på schemat.


Jag längtar så otroligt mycket!

325

Kennedy vs Irvington. Förlust med 0-1


324


323

Har precis kollat på senaste avsnittet av Pretty Little Liars och även två avsnitt av Gossip Girl. Älskar att sitta å kolla serier i sängen. Fast nu måste jag hoppa in i duschen, för jag tänker inte dra till matchen med äckligt hår. Och juste, jag har fotbollsmatch idag. Vi ska spela mot en annan skola som heter Irvington. Eftersom jag inte var på träningen igår så kommer jag antagligen inte få spela. Men jag ska kolla iallafall. Sitta på bänken och heja! Go Titans!!
Hörde precis också att Sverige är i final efter vinst idag på straffar i Junior VM. Woho!!!


322

Godmorgon!! Egentligen hade jag kunnat sova hela dagen idag, men jag har ju bestämt mig för att få en bra dygn rytm, så alarmet ställdes på klockan 09.30, vilket jag tyckte var en bra tid att vakna! Nu börjar klockan närma sig elva dock och då ska jag skypea med min bästakompis, så jag är taggad!! Men innan dess måste jag hinna äta lite frulle, för min mage kurrar som bara den! Hoppas ni får en bra tredje januari fellas!


Bild på mig från första dagen i Pasadena.

321

Här kommer lite bilder från igår, då vi stannade till i Santa Monica en stund.


320

Här kommer lite bilder från paraden.


S W E D E N ! W E H O O

319

Lite bilder från första dagen i Pasadena, alltså Nyårsafton!

Några uteliggare och bild på Caitlin med Ata.

318

Hej på er alla!

Puh, vilken lång dag det har varit idag! Har knappt sovit något alls, det var jätte oskönt och kallt i bilen och jag hade ingen filt eller något, så jag låg och skakade hela natten. Hemskt! Sen var det upp tidigt för Paraden började redan klockan 08.00 på morgonen. Men oj vilken otroligt fin parad! De hade olika orkestrar från hela Världen, även från Sverige, haha! Sen massa olika flottar med olika motiv och allt var gjort av roser! Hur coolt som helst.

Efter paraden packade vi ihop alla våra grejer och åkte till Los Angeles för att äta lunch på en av Atas favorit restauranger. Såklart var det Mexicansk mat som gällde, men jag klagade inte på det, haha! Sen åkte vi vidare till Stranden och Santa Monica. Det var lite kyligare ute vid kusten, men fortfarande skönt. Fick doppa fötterna i vattnet och det fick mig bara att längta ännu mer tills Hawaii!!! Weho, snart smäller det.

Nu har jag precis kommit hem och sitter nu och laddar upp bilderna på datan. Ska snart lägga ut de på bloggen.

317

Blir ett snabbt inlägg för jag fick låna Rons iPad som har internet. Nu sitter vi iallafall här på vårt läger. Det händer inte så mycket. Vi ska vänta tills klockan tolv då man får börja skjuta fram sina stolar / filtar. Sen ska vi försöka sova. Jag tänker nog dra till bilen och sova satt jag kan borsta tänderna och tvätta bort mitt smink.gjorde lite små shopping idag också, blev en blus / t-sitt och en mössa på Forever 21 för mitt presentkort. Najs! Satt nu sitter jag och myser med min mössa. Har precis ätit lite sushi också. Jag och Gina gick till en matbutik och där hade de en förpackning med 6 tofu bitar, lite soya sås osv. Bra lunch / middag. Nu ska jag vara lite social. Puss!

316

Hej på er alla! Nu är det ny dag och nytt år.
Sitter just nu på Starbucks och dricker en frappuccino. Det är sjukt varmt!!! Hela 29grader, jag dör. Men samtidigt så älskar jag värmen. Shorts och linne idag med, helt underbart. Ron och Ata var uppe tidigt för att fixa våra platser till paraden. Så nu idag ska vi bara sitta på våra platser och vakta dom. Det är redan mycket folk på plats inför paraden. I natt ska vi sova i bilen också, haha!
Imorgon är det först paraden från 08.00 - 12.00. Efter det ska vi packa ihop alla grejerr och sen åka till stranden! Sol och bad i någon timme och sen tillbaks till Fremont. Jag älskar Pasadena, värmen, alla byggnader är så sjukt snygga. Har inte tagit så mycket bilder med min iPhone, så ni får allt vänta på de bra bilderna ett litet tag till. På tisdag ska jag lägga ut de både på facebook och lite på bloggen. Ha tålamod mina vänner.
Nu ska jag kolla min facebook lite snabbt, medans jag har internet. Hörs lite senare, Puss!

312

Woopa!! Los Angeles är hur ballt som helst, love this city. Har det asbra här. Ett finfint sätt att börja 2012 på tycker jag. Hoppas erat år har börjar lika grymt som mitt. Love


315

Nu är det 2012 här i USA. Woho, eller? Har haft sämsta nyårsafton. Vill bara tillbaks till huset å sova. Hade hellre struntat i L.A. och gått på Leonards party. Då hade jag iallafall kunnat vara med Justin och Nick och då kanske inte Nyårsafton hade blivit så här misslyckat. Fet piss depp!

314

Hej på er! Blir en snabb mobilblogg. Nu är det ju nästan nyår hos er eller hur? Weho, tagga!! Gott nytt år på er alla. Idag har jag mest hängt runt i Pasadena hos Rons farmor. Och sen åkt runt i staden. Allting är så himla fint. Det är skinande sol och jag går runt i shorts och linne. Summertimes is back! Sitter just nu på Starbucks och väntar på min Caramel Frappuccino. Life is good. Snart ska vi åka och hämta Gina som kommer med flyg till Burbank, i Burbank spelas en av mina favorit serier in - Chuck. Så är astaggad på att åka dit och bara kunna säga att jag har varit där, awesome. Men nu ska jag börja röra mig mot bilen igen. Vi hörs senare. Puss!!

 

 


307


RSS 2.0