460

Snart lämnar jag bajs Fremot!!! Wihoo, sitter på flygplatsen och äter frulle. Idag blev det reese's och sour patch - goodis!! Om bara några timmar kommer jag fram till New York där jag får träffa min familj, första gången på 7månader. Shiit, jag är så tagggaaaddd!!!

 

 


459

Här kommer en liten bild från igår på promenaden på mig, Tiana och Angel.

 


458

Var tvungen att rita en robot för min digital imaging klass. Såhär blev min. Hihi, den är rättså söt va? Hade inte visat upp den om den va fett ful. Haha

 


457

Så igår kväll skrev jag ett superfint inlägg om min dag, men precis när jag skulle klicka publicera så dog internet. Otur va? Ska kolla om det ligger kvar på bloggen när jag tar fram min dator (ligger fortfarande kvar i sängen). Måndag idag iallafall, Presidents Day därför är vi lediga från skolan. Hur skönt som helst! Ska väl försöka ta mig upp för jag måste tvätta, äta och chilla. Haha! Hörs senare jao

 


455


Jag är helt gaaaalen i Chuck och Blair. De är ju såå himla bra tillsammans. Sitter heeela dagarna och kollar på bilder på dom. Haha, fan vad jag inte har något liv. Men skit samma, jag älskar dom!




456

Söndag idag. Hade en ganska så skön dag. Vaknade sent, lirade lite MW3, käkade lite, kollade film. Sen gick vi ut på promenad, käkade middag på en Mexikansk restaurang och efterrätt blev det på yogurt train - asgott! Kom hem, kollade på Bad Teacher med värdfamiljen. Lirade MW3 med Aolani och nu sitter jag och chillar. Bråkar med pappa om spotify, haha! Livet är underbart. 4dagar kvar nu till New York!




454

Hej bloggen! Jag vet dåligt uppdatering .. men nu har jag fått i ordning alla mina grejer här hemma hos Angel, så det kommer nog bli bättre update nu.

Idag har det varit en rättså mysig chill dag. Vaknade runt elva, gick upp klockan tolv. Kollade på tv och bara myste i ett par timmar. Såg bland annat på The Voice, vilket är en underhållande musik show här i USA. Där folk sjunger inför en jury och de i juryn (Cee Lo Green, Adam från Maroon 5, Brandy, någon country sångare och Christina Aguliera) ska då välja om de vill ha med den personen i deras team. Men det roliga är att de sitter med ryggarna mot sångaren, så först får de bara lyssna på deras röst - sen vänder de på stolarna om de vill ha med personen i deras lag .. fattar ni? Om fler i juryn väljer samma person, så får han/hon avgöra vilket team de vill vara med på. haha jag vet är sämst på att förklara, men det var roligt iallafall! Vi åt middag på Dennys, vilket är en liten "diner" som serverar frukost hela dagen, satt det blev frukost till middag, haha! Sen när vi kom hem spelade jag Modern Warfare 3 och nu ska jag kolla på serier och sen sova.

Allt som allt, det var en bra dag! Också skönt att det är söndag imorn + att vi är lediga på måndag, satt det är mycket av helgen kvar!! Woopaa


Det här söta meddelandet hade jag fått imorse när jag vaknade utav min lillasyster! Vilket ängel hon är, mindre än en vecka kvar nu tills jag får krama om henne igen. Love

453

Provade en ny lite svartare sminkning. Bara på ett öga, haha. Älska hemma dagar!!

 


452

Vi är lediga fredag, lördag, söndag och måndag. Fett underbart! Ikväll har jag kollat på Titanic med Tiana och bara chillat. Ska verkligen njuta av denna helgen!!

 


451

Idag var det min första dag på Washington High School. Det gick faktiskt helt ok. Människorna var trevligare och sen kom jag ju in mitt i deras termin eftersom de inte har bytt ämnen efter halva året så var det ganska tydligt när en ny person kom in, så alla märkte ju verkligen att jag var ny, haha! Käkade lunch med Tiana och Lenai. Och ah, det var faktiskt en bra första dag, förvånandsvärt hahaaa.

Mitt schema är rättså chill, US History, English 11, Idrott, Kör (!?), Algebra 1 och Digital Imagine. Min counsler sa faktiskt förlåt för kör grejen, men det fanns ingen annan enkel klass kvar den perioden. Och han sa att jag kunde låtsas sjunga, satt det tänker jag göra, eller asså jag gjore det idag också, hihi.

Imorgon ska jag tillbaks till Kennedy. Det är nämligen fotbollsträning. Nu är nog de flesta ganska chockade, men vårat lag gick vidare till playoffs, NCS, satt det är slutspel som gäller!!! Första gången för Kennedy i slutspelet på över tjugo år. Wow, det känns så underbart. Först trodde jag inte att jag skulle kunna spela eftersom jag inte går på Kennedy längre, men Stephanie ringde idag och sa att jag kunde lira och att det var ok. Satt på onsdag gäller det. Och gissa vad .. Vi ska åka limousin till matchen!!!!!!! Våran huvudcoach har fixat limo ride, hur ballt?? Hahahaha fett awesome. Livet leker just nu i USA.
Och eftersom jag ska till Kennedy imorn kommer jag få träffa Stephanie!!! Woohooo. Mitt första riktigt lyckliga moment i USA (förutom Hawaii som var lyckligt hela tiden). Jag bor i en asbra familj, har bytt skola, har kompisar på min andra skola som saknar mig och mitt fotbollslag äger! Hur grymt? Love My Life


Washingtons framsida.


450

Idag så hikade jag med Mario och Devan. Det var sjukt jobbigt, men det känns bra nu efteråt.

 


449

Såå, jag väntar på att få skypea med familjen. Om dom kan logga in någongång, fett sega! Aja, tar väl ego bilder och kollar på The Mentalist istället då. Pusspuss

 

 


448

Bilder från fotbollsavslutningen.



Hela gänget.

448

Kennedy vs Washington. Senior Night. Sista matchen. Glädje, tårar och allt däremellan. Bilder från matchen som slutade 1-1


447

Kennedy vs American. Förlust med 1-2



Vattenspridaren slog på i början av matchen, vilket gjorde att den blev sjukt försenad.

446

Hejhej!!

Idag så registrerade jag mig på Washington High och oj vad jag är taggad på att börja där redan på måndag. Ny miljö, nytt folk, nya möjligheter - haha fett gay. Aja, men det kommer bli asnajs.

Angel skrev upp oss på en community service grej idag också. Vi skulle ta hand om en fest för barn i sjätte klass. Inte så jätte kul .. Men vi gjorde det iallafall. Men oj vad jag var glad när det var över.

Nu ska jag sova. Imorn ska jag skypea med familjen, sen kanske Elli?!?!? Kommer även lägga ut fett med fotbollsbilder imorn, från matchen mot American, Washington samt från senior night. Puss!!

 


445

Ojoj, så mycket som har hänt. Jag har flyttat från Caitlins hus, igår hände det. Spelade match mot American, förlorade 2-1, men vi spelade bra. Idag försökte jag byta skola från Kennedy till Washigton vilket nog kommer hända den här veckan. Tråkigt men skönt tror jag nog att det kommer bli. Idag käkade jag middag hemma hos Stephanie efter träningen, sen drog vi till killarnas match. Träffade några brudar i laget + Rolando och några andra killar på JW. Det var Varsitys sista match så de hade senior night, Sam hade gjort mycket fina postera och ah, det var kul. Nu är jag tillbaks hemma hos Angel igen. Ska duscha alldeles snart :) puss!!

På bilden; jag och Eva på killarnas match.

 


443

 

 


442

Hej blogggen!!!!!

Kom för ett tag sedan hem från skolan / träningen. Har lite läxor att göra.. Gah orkar verkligen inte. Men måste väl. Fast först ska jag chillaa och äta lite.

Usch...

 


441

Eller?

Ny vecka. Jag orkar inte! Är uppe svin tidigt idag för att jag var tvungen att duscha. Mitt hår var bajs äckligt. Aja, hoppas ni får en bra måndag!

Kom å tänka på att för ett år sedan så var jag i Höglekatdalen med klassen. Saknar fett mycket!!! Jag menar titta vad glad och lycklig jag var med mina kompisar. Åh vad jag saknar den känslan..

 


440

Tjenare Bloggfan!!

Efter att ha kollat på nästan hela superbowl matchen mellan NY och NE så har jag bara en fråga: hur kan folk gilla Amerikansk Fotboll? Det är en långsam sport och matchen tar några timmar och utav de timmarna så spelar de kanske 40minuter av tiden. NY vann iallafall, fast det var inte stort. I halvtid så körde Madonna ett framträdande med LMFAO, Cee Lo Green, Nicki Minaj (de var bara med en kortis). Det var en ganska kul liten show. Umgicks med Nick och Mia. Haha ni skullw sett när jag kom in i huset och Nick såg mig. Jag trodde först inte att han kände igen mitt nya bruna jag haha! Aja, det var en helt okej dag. Nu ska jag lägga mig i sängen å chilla. Kyss!

Förresten hur känns det med 17 minus grader? Här går man runt i t-shirt och flipflops på dagarna, utan att frysa haha!

 


439

Superbowl today! Och för er som inte riktigt har koll på vad det är, så är det den största amerikanska fotbollsmatchen som de har varje år. Det är mer än en biljon människor som kollar varje år, galet! Lagen som lirar i år är New York Giants och New England Patriots. Vi ska till Leonards house för att kolla. Kan ju bli najs, de kommer ha mat och Mia ska dit. Nu ska jag ligga å dra mig ett tag till. Sen blir det upp för att hämta lite frukost och sen sängen igen.

Hoppas ni njuter av eran söndag för imorn är det skola / jobb igen ..

 


438


437

Idag höll Mia på att fixa och trixa lite i trädgården. Är inte hennes outfit helt perfa? (Bilder från tidigare idag).


436

Är hos Ginas föräldrar / syskon. Vi spelar kort, det är lite mysigt. Hennes syskon är 15 och 16 haha! Hur sjukt är inte det .. Aja, Mia är här och hon gör mig glad. Nu ska jag återvända till spelet. Kyss

 


435

Gormorgon Bloggfan!! eller kanske god eftermiddag..

Klockan är redan två här i USA och jag måste snart hoppa in i duschen eftersom vi ska åka till Stockton idag .. Woho. Inte alls taggad på det måste jag säga. Men Mia och Riyo ska med så det gör väl allting mycket roligare antar jag. Men åh .. den här lördagen kommer suga apa. Orkar inte. BajsåKiss

 


434

 


433

Hej bloggen!!!

Jag är rättså taskig, men eftersom jag vet helt säkert att jag är bättre än Caitlin i varje sport så hade jag tänkt att börja på Softball bara för att vara bättre än henne. Men nu fick jag reda på att hon inte alls ska spela Softball, istället ska hon simma. Hahahahah!!! Fan ännu jävla bättre. Satt nu ska jag kolla upp hur man kommer med i simlaget satt jag kan visa henne hur överlägsen jag är. That bitch is going down. Booooom, plus att jag är en helt ok simmerska. Nu måste jag bara köpa en äcklig simmössa och en baddräck så är jag good 2 go. Kysss

432

 

 


431

Nu är det äntligen helg! Skönt med ingen skola på några dagar. Vila ut sig. Fast det kommer nog inte bli en så rolig helg. Måste åka till Stockton imorgon kväll för att äta middag med Ginas familj, satt det kommer nog suga. De är så himla religiösa så man vågar knappt säga något. Aja, nu ska jag kolla på lite serier. Puss!!

 


430

Hej bloggfan!!

Idag efter skolan så drog hela fotbollslaget förutom alla seniors hem till Samantha för att göra posters till alla seniors eftersom det är deras sista år på fotbollslaget. Det var jättekul. Vi åt pizza, vårrullar, cookies och jordgubbar. Vi hade det så fett mysigt. Kom närmare brudarn i laget och just idag så skulle jag aldrig vilja byta skola. Det är därför jag är så "confused" för vissa dagar så vill jag bara lämna det här stället, men andra dagar (som idag) vill jag verkligen inte åka hem. Åh jag hatar det här! Jag vet inte vad jag vill .. Hade iallafall en bra dag och ser framemot morgondagen, helt klart. För då är det fredag och sen helg. Wopaa!!

 


429

Snygga hockeyspelare, hahaaaaa!!
Fan vad jag har tråkigt.
Men ah han är snygg iallafall!

 


428

Hej bloggfan! Tänkte bara dela med mig av lite info; så fort jag kommer hem från skolan så tar jag alltid på mig mjukisbyxor och en stor fet t-shirt. Detta upprepas varenda dag. Haha. Nu ska jag gå till köket och hämta ett feta stort glas mjölk. Jag älskar mjölk!!

 


427

 

 


426

Jag är såå trött idag!! Men det är onsdag vilket betyder att det bara är torsdag / fredag kvar sen är det helg, weho. Gigi skulle handla mat idag och jag hoppas hon gjorde det för imorse fanns det noll saker att äta till frukost. Så lite senare ska jag öppna skafferiet och förhoppningsvis hitta massa godsaker som man kan äta till mellis. Kanske lite frukt också, mumss!

Lägger in en nyvaken bild på moi, haha mitt hår är helt galet osv. Haha

 


425

Kennedy vs Mission. Vinst med 4-1. Jag gjorde 2-1 målet. Wiihoo, goo mig!!!


Love you giirls!!

424

Dagens match var Coach Gus sista :( Han måste åka tillbaks till Mexico för att ta hand om sin mamma som är sjuk. Satt det var jätte tråkigt att säga hejdå till honom. Han var min favvo coach på Kennedy Laget. Och nu kommer jag antagligen inte se honom en enda gång till i hela mitt liv. Han blev iallafall stolt eftersom jag gjorde mål. Han fick ett bra "hejdå" iallafall. TACK COACH GUS FÖR ALLT!!! JAG KOMMER SAKNA DIG!!!!!!


423

Shit svenska sångare kommer med nya grymma låtar hela tiden. Så jävla sköna. Jag blir så lycklig av att lyssna på dessa underbart sköna låtar. Kisskiss

 


422

 

 


421

me me me me me me me me me me me me me me me me me me me me me me me me me ! I am so happy!!!! Wiihoo, finally

 


RSS 2.0