505

Idag åker jag. Så jäkla fett fett fett! Har precis packat klart. Var tvungen att väcka min lillebror så att han kunde hjälpa mig att stänga väskan, men den gick igen lol. Nu är bara frågan hur jag ska kunna bära den för den är tung som fan. Men det löser sig. Nu ska jag städa rummet så att mamma blir glad. Sen bär det av mot Borlääääänge och Peace and Love

504

Idag har jag fixat det lilla sista till Peace and Love. Tågbiljetten har jag fått också så nu känns allt färdigt. Sjukt taggad! Vi åker imorgon. Yay va fett. Nu ska jag packa / kolla på A-team med min lillebror. Hörs när jag kommer tillbaks från P&L. Pusshej

503


502

Kom för ett tag sedan hem från Ellinor. Vi hade det super trevligt, som vanligt! Lagade middag, vårrullar med ris. Jag lyckades bränna mig på tallriken som varit i ugnen och har nu en fin blåsa på tummen. Vi pratade, myste, kollade lite på fotbollen men även en film. Haha iallafall underbar kväll.

501

Idag kom jag tillbaks från ett par härliga dagar ute i Stockholm Skärgård. Jag har badat, ätit god mat, firat midsommar, seglat, åkt vattenskoter, ätit räkor, suttit ute på taket och tittat på solnedgången, spelat kort, kollat på film och ätit jordgubbar! Det har varit helt otroligt mysigt. Men det är skönt att vara hemma. Har precis varit ute och små handlat lite saker inför Peace and Love. Jag åker ju på tisdag! Det kommer bli så grymt.
 

500

Fick hem ett papper där det stod att jag börjar skolan den 22 augusti klockan 11.00 .. Varför känns det så äckligt nära? Skrev ut min peace & love biljett! Bara 5 dagar kvar nu tills vi åker. Jag åt melon. Fixade inför Midsommarafton. Köpte jordgubbar och packade. Jag ska fira midsommar ute på Dalarö i år precis som jag brukar varje år. Ska bli mysigt. Hoppas bara man kan baaaada! 


499


498


497

Vaknade rättså sent, men till bra väder! Soligt och varmt var det idag. Så på förmiddagen låg jag ute i solen och bara njöt. Jag gymmade med Ellinor och Emmy på eftermiddagen. Kommer bli grymt till hösten då vi alla ska skaffa gymkort. Nu när jag inte håller på med någon sport längre så måste man ju hålla formen på andra sätt. Tror definitivt att jag kommer ha träningsverk imorgon. Såg precis det senaste avsnittet av Pretty Little Liars, så sjukt bra! Det sämsta är ju att man måste vänta en hel vecka på att få se nästa avsnitt.

496


495


494

Sverige fick iallafall avsluta EM med en jäkligt skön seger mot Frankrike! Varför körde ni inte sådär från början boys? Aja, ZLATAN ÄR FÖRJÄVLA BRA!

http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01528/ZlatanIbrahomovic_1528847a.jpg

493


492

På förmiddagen så mötte jag upp Emmy vid Danderyds Sjukhus och efter det fixades det lite till Peace and Love. Vi åker förövrigt om bara en kort vecka. Igår fick jag reda på att Mumfors & Sons kommer också, det kommer ju bli grymt! Astaggad. Jag sprang 2,6km idag. Snart blir det till att kolla på Sveriges sista match i EM 2012. Den ska spelas mot Frankrike. Hoppas hoppas hoppas de vinner!

491

Kom hem från Ellinors land på morgonen. Familjen åkte till stan för att bowla med Julias familj. Superkul och så fick jag ju träffa min fina och efterlängtade Julia igen. Efter bowlingen så åt vi någon typ av tidig middag på en Thai Restaurang i stan. Åt min favorit Fried Rice med Chicken, asgott! Sen åkte jag hem till Amanda för attt mysa med henne och Ellen. Dom är finaaaaaaa! Sov där också.


490

Igår åkte jag med Ellinors familj ut till deras landställe på Aspön. Det regnade en hel del. Jag och Ellinor kollade på filmer. Badade för första gången i år!! Åt cheesecake, gick på prommis, badade bastu, fick ont i halsen. Men det var underbart endå!! Rodde på kvällen i solljuset, för på kvällen sprack det upp och vart endå helt okej väder. Vi avslutade dagen med att titta på den sista Harry Potter filmer, shit vad den är bra! Riktigt mysigt hade vi det iallafall.


489

Idag ska jag åka till Ellinors landställe som ligger på Aspön. Det kommer bli super mys! Har varit där en eller kanske två gånger förut, kommer inte riktigt ihåg. Vädret kommer nog tyvärr inte vara det bästa, men det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder. Jag har inget internet på min mobil just nu, så vi hörs på söndag kväll! Puss

488

Dagen då Sverige åkte ur EM 2012 mot England, sämst match! Var barnvakt hela dagen, jag har städat och passat ungarna, vardagsmat. Åt en härlig familjemiddag med Emmy, Ellinor och syskonen. Spelade Twister och Memory.



487

ICA Banken suger! Var i stan med Emmy, vi åt lunch, tog Djurgårdsfärjan över till Djurgården. Gick till Wallmarsudde och bara myste galet i Stockholm. Det är så himla vackert där!! På kvällen drog vi ut med några andra, rättså fail blev det. Astaggad till Peace and Love, det kommer bli galet!


486

Idag fick min lillebror / lillasyster sommarlov. Så familjen åkte till Hägernäs för att äta lunch, jag åt en ceasar sallad. Kollade på Fotbolls EM på kvällen. Och såg det senaste avsnittet av Pretty Little Liars, shit vad den serien är bra! 


485

Kämpade mig upp imorse och kollade på Sommarlovsmorgon. Myste med Ellinor och Emmy på Täbybadet. Hittade min gamla kamera när jag kom hem. Kanske inte den bästa men den fungerar iallafall! Kollade på massa gamla Thailands bilder från 2011, fick mig verkligen att vilja åka utomlands.


484

Var för trött imorse så jag missade Sommarlovsmorgon, som började idag, piss! Jag och Ellinor var på kvällen fotografer på Josefins Bal. Vi tog foton på alla nior. Det var fest!


483

Gick på en visning. Kollade på syrrans match. Kom på att jag verkligen hatar kaffe. Gick en promenad och mötte Ellinor. Vi kollade sedan på film och myste. Jag mådde jätte illa på kvällen, tror det var alla chips som vi åt.


482

Köpte ett par svarta jeans, det behövdes verkligen! På kvällen myste jag med kompisar. Kändes som gamla tider haha! Underbart. Och jag hatar mygg.



Wow, mina och Amandas ögon ser ju helt cp ut.


481

Hade en rättså skön förmiddag med massa film. Spenderade större delen av dagen i sängen. Danderyd fick sommarlov. Äntligen kommer jag inte vara helt rastlös på dagarna! Sommarlovet firades lite på kvällen.



480

Åkte in till stan en snabbis. Kollade på min lillasysters dansuppvisning. Och jag har kommit på att Täby Kyrkby är jätte fint på kvällen, precis innan solen går ner. Stockholm också!!


479

Proud to be Swedish today! Spenderade förmiddagen i stan med familjen. Åt en räkmacka och en bit cheesecake, båda smakade underbaaaart. Gick en prommis med Ellinor. Såg första avsnittet på Säsong 3 av Pretty Little Liars, önskar att det var onsdag nästa vecka satt man får se nästa avsnitt! Så spännande.


478

Jobbade på förmiddagen en snabbis. Efter lunch åkte jag och Ellinor till Arninge för att söka jobb. Börjar känna mig sjuk. Hoppas för guds skull inte att Emmy har smittat ner mig med körtelfeber för då kan jag säga att Peace & Love kommer bli mindre roligt. På kvällen sa vi hejdå till Farfar som åkte hem efter ett par dagar här i Stockholm.  Sverige vann även genrepet för EM mot Serbien. Ser lovande ut inför fotbolls EM som börjar på Fredag!

477

Mysig kväll med trevligt folk. Känns så underbart skönt att äntligen vara hemma. Mitt rum är nu också fixat och klart. Det har nu blivit mycket hemtrevligare och det ser faktiskt ut som om någon bor där.



Elli du gör mig så glad!

RSS 2.0