469

Nu ska jag kila iväg på fotbollsträning. Puss


468

Hej min kära blogg!

Kom precis hem från en relativt lyckat fotbollshelg i Sacramento. Tre matcher, en förlust, en lika och en vinst. Helt okej endå, men tanke på att vi var mycket yngre än alla andra. Jag är ju rättså van vid det faktumet men inte alla andra i mitt lag. Och när spelarna i andra laget är långa, feta och snabba så vill man som forward bara spy. Hahah! Men sista matchen var riktigt lyckad för laget och för min del, två snygga mål och ett med vänstern, gissa om jag var chockad. Det var inte bara fotbollen som var underbar denna helg, även att umgås med laget var grymt. Vi var några stycken som sov på ett hotell i närheten och shit vad kul vi hade. Middag åt vi på Olive Garden vilket är ett ställe där man äter sig riktigt sådära äckligt mätt. Usch, mådde definitivt illa efter det. Sen åkte vi tillbaka på hotellet, crashade rummet och byggde ett fort där vi sen kollade på filmen Gone med Amanda Seyfried. Ganska obehaglig film, men den var riktigt braa!!

Allt som allt, en asbra helg!!!! Men jag är astrött och mätt som bara den. Hotell frukosten idag var grym , buffé som jag älskar mer än något annat i denna värld.
Puss


467

Jag bara älskar min nya jeansväst från Forever 21 som jag köpte i NY!!

 


466

I fredags efter skolan så drog jag till min gamla skola - Kennedy för att hälsa på alla mina kompisar. Och jag ljuger när jag säger att jag inte saknar den skolan. Den är liten, mysig och jag känner faktiskt folk där, haha! Men samtidigt gillar jag Washington, har ju Tiana där på luncherna och ah vi har det mysigt. Här kommer en liten bild på mig & Kennedy. I still love that place !

 


465

Kolla in min tumblr vänner! Den är superfin. Uppdaterar där lite oftare. Dock inte så mycket mina bilder, men ni får en snabb tur genom mitt hjärta &  min hjärna. Kyss

MY TUMBLR

464

Åh jag älskar den här bilden. Den gör mig så lycklig. Något annat som jag också blir lycklig av är sommar. Och just nu är det verkligen sommar här i Cali! Det är grymt, låg ute och sola idag. I mars, sola haha! Livet leker just nu. Summer 2012 kom tidigt i år. Me gusta!

 


463

Jag har laddat ner en ny app då man får rita grejer, satt här kommer en fin ritning från Aolani / Perry i Phineas & Ferb ritade hon.

 


462

Godmorgon! Idag har jag ingenting planerat vilket är skönt. Ska bara slappa, leka med min dator / iphone. Egentligen skulle jag ju vilja åka till banken så att jag kan ta ut dom där pengarna, men jag vet inte om det funkar idag, så det kanske blir imorn istället. Nu ska jag försöka ta mig upp från sängen. Laddade ju ner lite filmer igår - alla Twilight, Letters to Juliet osv. Så ska väl försöka kolla på dom också. Gah, jag älskar oplanerade dagar, lika mycket som jag ibland älskar att ha planerade dagar. Det är lite små kul. Aja, hörs senare! Kanske ska visa er allt snyggt som jag köpte i NY också!

 


461

Det har hänt så mycket! Har ju hunnit vara i New York och allt. Men kan ju börja med att säga att det var helt underbart i NY med min familj. Och det var riktigt svårt att åka ifrån dom igen. Men jag vet nu att det inte alls är långt kvar tills jag får komma hem. Det här är jag som försöker hålla humöret uppe. Det är fredag, har precis kollat på Twilight Breaking Dawn Part 1, jäklar vilken rulle alltså!! Nu ska jag ladda upp New York bilder på datan och sen lägga ut dom här hade jag tänkt. Visa er lite vad som hänt i livet liksom. Hör av mig snart igen! Tills dess - simma lungt.

RSS 2.0